An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Congo (BRUGT)  (DVD) Congo (BRUGT)

af Paramount PHE8013 / UPC# 5014437801333

Congo (BRUGT)  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Paramount - 1995
USA - Farve - 109 min
Ønskeliste
ActionAdventureGysScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Congo
Instruktør: Frank Marshall
Medvirkende:
Dr. Karen Ross  Laura Linney
Dr. Peter Elliot  Dylan Walsh
Cpt. Munro Kelly  Ernie Hudson
Herk. Homolka   Tim Curry
Richard   Grant Heslov
R.B. Travis   Joe Don Baker
Amy  Lorene Noh
Moira   Mary Ellen Trainor
Boyd   Stuart Pankin
Amy the Gorilla  Misty Rosas
Vis alle medvirkende...
Stikord: Abe
Afrika
Flystyrt
Jungle
Talende dyr
Videnskabsmand
Vulkan
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  England
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Production Notes Music video
Documentary Music score
Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Tysk
Dansk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,77 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 14

Gennemsnit: 6.9 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Hans Kr.
Mogens
Helle
Lars
Søren
Peter J
Jan

Congo - her er du den truede dyreart.

Ekspeditionen er på vej ind i hjertet af Congo, dybt ind i de mest uudforskede dele af regnskoven. De har undviget varmesøgende missiler, stået øje til øje med rasende 2 ½ ton tunge flodheste og hakket sig gennem ufremkommelig jungle... men de fortsætter stadig. Amy, en gorilla der har været holdt i fangeskab, er endelig på vej hjem. Professoren (Dylan Walsh), elektronik eksperten (Laura Linney, The Truman Show), guiden (Ernie Hudson), den opdagelsesrejsende (Tim Curry) og resten af ekspeditionen følger Amy. De ved, at aben vil føre dem til det sted, der er mere end hendes hjem - det er den sagn-omspundne og fortabte by Zinj med dens enorme rigdomme. Ved målet finder de dog mere, end de nogensinde havde drømt om, selv i deres værste mareridt... her er de den truede dyreart! Fra succesforfatteren Michael Crichton (Jurassic Park) kommer dette aktionfyldte eventyr, der er fyldt med fantastisk teknologi og uudholdelig spænding.
Tekst fra omslag

Brugerne skriver om Congo:

Anmeldt af Monkeyman, København S 6. juli 2007
DÅRLIG DÅRLIG DÅRLIG

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 13. marts 2007
I det mørke Afrika
Filmen ligner noget der er løgn. Endnu mere slap end "Komodo".

Anmeldt af Holliday, Aalborg 6. juli 2005
Minus stjerne
Med Michael Crichton på manuskriptet siden og veteran producer/instruktør Frank Marshall med tøjlerne i hånden, var man vel sikker på en habil succes med Congo.

Men nej, Congo er måske en af de tåbeligste film der nogensinde er smidt penge efter, og det i sig selv er selvfølgelig lidt af et bedrift på de kanter. Den store kliche bibel er fundet frem fra Hollywood kælderen og ikke et komma er blevet overset.

Miljøbevidst videnskabsmand, grisk multinational firma, en talende øhh abe. Jo, jo Congo har det hele. Marshall fylder blenderen med alverdens nonsens og resultatet er pinlige effekter, håbløse skuespillerpræstationer og en fuldstændig mangel på logik inden for egne rammer. Hvad Marshall udvælger sin film efter må en afgud i det inderste Afrika vide.

Ret din egen anmeldelse af Congo - klik her

Deltag i debatten om filmen Congo - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Congo
René

Congo (tysk omslag) Congo (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2005/07/07 10:18:16 IP: Logget Svar...

Congo

Jeg er helt enig med Holliday i hans anmeldelse af filmen.
Visse bøger egner sig simpelthen bedre til det, de oprindelig er skabt til - nemlig læsning - end til filmatisering. Denne film er desværre kun et alt for godt eksempel på det.

Jeg kan også sagtens komme i tanke om en lang række af Stephen King-romaner, som diverse filmatiseringer ikke just har gjort noget godt. De billeder man selv danner sig inde i hovedet under læsningen af en god King-thriller, kan kun sjældent genskabes med lige så godt resultat oppe på et filmlærred. Jeg må tilstå, at jeg vist nok kom til at skraldgrine, da jeg så de forvoksede kålorme i filmen DREAMCATCHER.
Thomas Aquinas

Sendt 2005/07/07 10:28:19 IP: Logget Svar...

Om Congo

Hehe; har ikke set filmen, men er ALDRIG stødt på nogen der har udtalt sig positivt om den!
Holliday

Sendt 2005/07/07 10:43:48 IP: Logget Svar...

Hej René

Jeg er tilgengæld meget enig med dig omkring dit syn på Mr. King of Horror, Stephen øhh King. Han er om nogen et eksempel på en forfatter til en lang række bøger som er blevet voldtaget i ordets mest negative forstand på filmlærredet.

Samtidig er King jo heller ikke selv bleg for at levere brænde til bålet med salg af den ene bogrettighed efter den anden, endnu før de sågar altid er skrevet færdig.

Sluttelig så har jeg ikke læst omtalte bog til Congo, men prøver ellers (så vidt det er mulligt) at skille bøger fra film, da der er tale om to forskellige medier med hver deres berettigelse. Selv om det selvfølgelig kan være svært.
René

Sendt 2005/07/08 08:50:16 IP: Logget Svar...

Til Holliday

Jeg tror at den væsentligste årsag til, at filmen CONGO falder til jorden med et brag mest skyldes, at roman-forelægget er så utroligt omfattende. Lidt af en moppedreng, faktisk - præcis som romanen JURASSIC PARK, af samme forfatter, også er det. Og når man så forsøger at koge en så fyldig roman ned til et filmmanusktipt i almindelig spillefilmslængde, er det at det nogen gange går galt. (Men heldigvis ikke altid, hvilket eksempelvis HARRY POTTER-filmene er bevis på) Da jeg med forventningerne skruet helt op så filmen, gik der ikke lang tid før jeg tydeligt kunne se, at man desværre havde skåret helt ind til benet med romanen. Og filmatiseringen efterlader derfor en historie, som i bedste fald må betegnes som 'ligegyldig'.

Med hensyn til Stephen King, så synes jeg det egentlig er lidt tankevækkende, at det oftest er de lidt mere atypiske King-historier, der gør sig bedst på film.
Jeg tænker her især på filmtitler som: STAND BY ME, SHAWSHANK REDEMPTION, THE GREEN MILE, THE GOOD SON (af King?), MISERY og DOLORES CLAYBORNE.
Karina

Sendt 2005/07/17 23:06:14 IP: Logget Svar...

Om Stephen King og et spørgsmål til Holliday

Jeg vil lige starte med at sige, at jeg synes Congo var ok. Ikke nogen stor film, ikke specielt godt lavet, men jeg var glimrende underholdt og havde kort efter glemt den.
Holliday - findes der en positiv betydning af ordet voldtægt??
Og så er jeg helt enig i udsagnet, at det er de mere jordnære King-romaner, som bliver gode film. Når du siger "The good son" mener du så "The apt pupil"? For den anden titel siger mig ikke lige noget, og jeg er rimelig sikker på, at jeg har læst alle Kings romaner og de fleste af hans noveller...
René

Sendt 2005/07/18 10:48:40 IP: Logget Svar...

Hej Karina

Ja for pokker, 'The Apt Pupil' ('Den gode elev') - den havde jeg helt svedt ud. Dén film jo hører også til blandt de absolut bedre Stephen King-filmatiseringer.

'The Good Son' fra 1993 er vist alligevel ikke baseret på en King-historie, selv om den indeholder mange "Kingske" træk fra hans romaner. Jeg bilder bare mig selv ind at kunne huske, da den kom frem, at Stephen King vist nok havde haft en finger med i projektet. Men måske husker jeg forkert.

Filmen handler om drengen Mark som mister sin mor, og derfor bliver sat midlertidigt i pleje hos farbroderens familie oppe i staten Maine (King's yndlings-location i mange af hans historier), da faderen er nødt til at rejse udenlands for at afslutte en vigtig forretning. Der møder Mark (spillet af Elijah Wood) så sin jævnaldrende fætter Henry (spillet af Macauley Culkin), som under sin engleagtige facade gemmer på nogle grumme hemmeligheder.

Jeg får stadig gåsehud når jeg ser filmen, og den hører til blandt mine favoritter.
Karina

Sendt 2005/07/18 10:57:36 IP: Logget Svar...

Mere King...

Ja, jeg kan godt høre, at det lyder meget Stephen Kingsk, både navne, steder og handling. Det må jeg lige kigge nærmere på...
Thomas Aquinas

Sendt 2007/08/25 20:54:30 IP: Logget Svar...

Til René ang. King-film

Kunne du ikke skrive anmeldelser på "The Apt Pupil" og "The Good Son"? Det kunne være spændende at høre, hvorfor du synes den første er så god. Har ikke set den anden, men den lyder fed. Men jeg var godt nok skuffet over nazi-opkoget. Puha, den var slem!

Start en debat om denne udgave af Congo (BRUGT) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45