An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Fingrene væk fra øen  (DVD) Fingrene væk fra øen

Udgivet 15. juni 2005 af On Air 09-1196 / UPC# 5709624011410

Fingrene væk fra øen  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Who Finds a Friend, Finds a Treasure - 1981 Ønskeliste
TV-system: PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse: Danmark
Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 5

Gennemsnit: 5.6 ud af 10

Du kan også stemme.   


Fingrene væk fra øen

Terence Hill og Bud Spencer er tilbage og deler denne gang skærmen i den vildeste komedie, som foregår lige efter slutningen på anden verdenskrig. I håbet om at finde en begravet skat på en øde ø, prøver Hill at stikke af med Spencers båd, men efter et slagsmål ender de begge i vandet. Da de endelig kommer i land på øen, møder de både indfødte, slavehandlende pirater og en krigsglad deling japanske soldater, der ikke har opdaget krigen er ovre! Men bare roligalle disse fjendtlige mennesker på krigsstien gør bestemt ikke skattejagten kedeligere!
Tekst fra omslag

Brugerne skriver om Who Finds a Friend, Finds a Treasure:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 29. november 2020
Halløj på paradisøen
"Who Finds af Friend, Finds a Treasure" er endnu en Hill & Spencer-komedie, hvor den ene sniger sig ombord på den andens båd på flugt fra nogle kreditorer. Sammen lander de på en ø hvor de finder en større sum penge, men hvad skal de bruge sedlerne til i et paradis? Filmen starter meget muntert ud med de sædvanlige komedie-tactics, men efter at de lander på øen drukner filmen i alt for meget lavkomik, selvom slagsmålene stadig udgør højdepunkterne. Måske er filmen til lidt mere end to stjerner, men så skal den ses igen.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 29. januar 2020
Én på skrinet
Who Finds a Friend, Finds a Treasure Alan (Terence Hill) er på flugt fra gangsterkreditorer med sin onkels skattekort og ender som blind passager på Charlies (Bud Spencer) sejlbåd, hvor han rigger kompasset, så de ender på skatteøen, hvor der forresten også bor en indfødt stamme og en japansk soldat, der ikke tror Anden Verdenskrig er over og som har en søn der er dum som et hul i jorden med stammens kvindelige leder, matronen Mama(Louise Bennett) Hun har da forresten også 3 søde døtre, som sikre, at der er noget pænt at se på. Tingene kompliceres lidt af at en sørøverbande, der går udklædt som Village People og så kommer gangsterkreditorerne forresten også med et skattekort. Alan og Charlie når at vælte det meste af de indfødtes landsby med en gammel japansk kampvogn og uddele kvalificerede og muntre øretæver til operettepiraterne og kreditorerne, altsammen sat til calypsomusik i en afslappet stemning.
Skøre sluttekster: Filmens producenter takker øens befolkning og lover ikke at afslører hvor den ligger, så det lille paradis ikke bliver overrendt af turister.


Ret din egen anmeldelse af Who Finds a Friend, Finds a Treasure - klik her

Start en debat om filmen Who Finds a Friend, Finds a Treasure - klik her

Start en debat om denne udgave af Fingrene væk fra øen - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest