An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Ginger Snaps 2: Unleashed  (DVD) Ginger Snaps 2: Unleashed

Udgivet 25. oktober 2004 af Warner Bros. D097186 / UPC# 7321900971867

Ginger Snaps 2: Unleashed  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Lions Gate - 2004
Canada - Farve - 94 min
Ønskeliste
Gys
Filmens specifikationer
Original titel: Ginger Snaps II: Unleashed
Instruktør: Brett Sullivan
Medvirkende:
Ginger Fitzgerald  Katharine Isabelle
Brigitte Fitzgerald  Emily Perkins
Ghost  Tatiana Maslany
Tyler  Eric Johnson
Alice Severson  Janet Kidder
Jeremy  Brendan Fletcher
Barbara  Susan Adam
Luke  Chris Fassbender
Beth-Ann  Pascale Hutton
Winnie  Michelle Beaudoin
Vis alle medvirkende...
Stikord: Ginger Snaps
Varulv
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  England

Uden danske tekster

Tekster: Ingen
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 9

Gennemsnit: 9.1 ud af 10

Du kan også stemme.   


Ginger Snaps II: Unleashed

Brigitte er ikke som andre piger. Det er ikke, fordi hun er et udskud, der ikke har nogen venner, eller fordi hun dræbte sin søster Ginger efter at denne blev forvandlet til en varulv. Nej, Brigitte er VIRKELIG ikke som andre piger! Efter den uheldige begivenhed med søsteren blev Brigitte nemlig selv smittet med den farlige varulvevirus, og nu lever hun på lånt tid. Et specielt stof holder varulvetendenserne nede, men efterhånden som hendes krop vænner sig til stoffet, mister det sin effekt.
     Derfor kommer det på et ekstremt dårligt tidspunkt, at Brigitte bliver spærret inde på en afsidesliggende afvænningsklinik for narkomaner. Udenfor, i den tætte skov, bevæger en glubsk han-varulv sig rundt og venter bare på sin mage.
     Imens prøver Brigitte uden held at overbevise lægerne om, at hun ikke har et stoffmisbrug. De tror selvfølgelig ikke på hende, og hun bliver spærret inde. Men uden sit anti-varulve stof begynder Brigitte langsomt at skifte...

Den canadiske Ginger Snaps fra 2000 var et lille horrorhit, der overraskede med sin vidunderlige blanding af “jeg-er-teenager-og-passer-ikke-ind” og “jeg-er-teenager-der-er-ved-at-blive-til-varulv-og-min-hale-kan-ikke-være-i-mine-trusser-mere”!
     Ginger Snaps 2: Unleashed følger lige efter den første film, og der kommer også en tredje film i serien, men det er en sequel, der foregår i det forrige århundrede.

I den første film måtte Brigitte se sin søster Ginger forvandlet til varulv. Til at starte med virker de små ændringer som en god ting. Ginger bliver sejere, stærkere og hurtigere.
     Men da ændringerne bliver voldsommere, beslutter Brigitte at tage affære. Hun lader sig selv blive smittet med Gingers blod, for at finde en “løsning” for dem begge. Men alt for sent går det op for hende, at der ikke er nogen løsning... der er bare en begrænset frist.
     Da Ginger Snaps 2 starter, møder vi en stærkt afhængig Brigitte. Hun bliver spillet af den relativt ukendte Emily Perkins. Hun ser måske lidt spøjs ud, med hun er simpelthen perfekt til rollen. Hendes portræt af den dybt plagede Brigitte er fantastisk. Hun har et fedt blik i øjnene. Det lyser ud af hende, at hun gemmer på en mørk hemmelighed, og uden hende ville filmen ikke fungere nær så godt. Den ville ikke have lige så meget (tilgiv mig ordspillet) bid.
     Den første Ginger Snaps havde lidt mere humor og lidt mere splat, men netop fordi den er mindre sjov, så formår 2’eren at opbygge en rigtig god stemning af gys og paranoia. Og så har den en fed, dyster slutning af den slags, man aldrig var sluppet af sted med i en Hollywood film.
David
Skriv din egen anmeldelse af Ginger Snaps 2: Unleashed - klik her

Start en debat om filmen Ginger Snaps 2: Unleashed - klik her

Start en debat om denne udgave af Ginger Snaps 2: Unleashed - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest