An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Silver Fang #1: Afsnit  1-4  (DVD) Silver Fang #1: Afsnit 1-4

Udgivet 3. oktober 2006 af Scanbox 7739 / UPC# 5706102377396

Silver Fang #1: Afsnit  1-4  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 1986
Japan - Farve - 504 min
Ønskeliste
ActionAdventureTegnefilmAnimé
Filmens specifikationer
Original titel: Ginga: Nagareboshi Gin
Dansk titel: Hundehvalpen Silver
Instruktør: Tomoharu Katsumata
Stikord: Silver Fang
Bjørn
Forældreløs
Hunde
Vinter & sne
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Documentary Music score
Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 1.0
Dansk
Japansk
Dansk
Norsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,77 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 99

Gennemsnit: 9.6 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Thomas

Hundehvalpen Silver

Silver Fang er fortællingen om den utrolige bjørnehundehvalp, Silver. Den gamle mand, Takeda Gohie, træner Silver. En dag møder Silver nogle vilde hunde oppe i bjergene, som rekrutterer villige kamphunde, der vil være med i opgøret imod bjørnen, Akakabooto. Silver glemmer aldrig Akakabootos lugt, da det var den bjørn, der dræbte hans elskede far, da de stod ansigt til ansigt med hinanden.
     Da Silver møder de vilde hundes leder, bliver han chokeret, for lederen ligner hans far, Riki, på en prik. Riki havde fået hukommelsestab, da han faldt ned i kløften i kampen mod Akakabooto. Lige inden opgøret og kampen mod bjørnen går det op for Riki, at Silver er hans egen søn.

Denne ekstremt blodige serie har aldrig tidligere været tilgængelig på DVD, og de iøvrigt svært tilgængelige video-versioner har i Europa alle dage været meget stærkt censurerede. Nogle afsnit er blevet sakset mere end andre, og enkelte episoder har aldrig før været tilgængelige. Eksempelvis er de to afsluttende episoder (afsnit 20 & 21) så makabre (med et voldsomt stort antal døde hunde), at 50 minutter hidtil er skrumpet ind til 10 minutter efter censorernes visit.
    De 5 discs indeholder samtlige 21 afsnit, og med en spilletid på ialt ca. 504 minutter er der næsten 200 minutter mere med, end der var på de gamle VHS-kassetter.

Husk også fortsættelsen om Weed, Silver Fang's søn.
Tekst fra pressemateriale

Specielt om denne udgivelse:

  • Spilletid: ca. 96 minutter
  • Tip-top ny-restaureret og digitaliseret udgave, uncut & ucensureret
  • Ingen special features nævnt på omslaget
  • Danske stemmer: Jens Jacob Tychsen, Lasse Lunderskov, Chresten Speggers-Simonsen, Clara Oxholm, Laus Høybye, Peter Zhelder, Thomas Magnussen
  • Audio (mono): Dansk, norsk eller original japansk
  • Undertekster: Dansk, norsk

Brugerne skriver om SilverFang (Animeret serie):

Anmeldt af Pintoz, Herlev 31. marts 2010
Dejligt den er endelig er at finde i fuld længde!
Hey alle Silver-fans.

Først og fremmest, så kan vi vidst alle blive enige om at det er en af de bedste anime-serier som nogensinde er blevet produceret.

Hatten af for at Scanbox fik snøvlet sig sammen og udgivet denne perle på DVD.

At lydsporet er fucked er jo ærgeligt. Det føles lidt for meget som børnetime, men hvis de ikke kunne skaffe det originale, så er der ikke ngoet at gøre.

Når det er sagt, så undrer det mig, at man ikke har prøvet at kopiere stemmerne - altså hvad er Silver uden: Sniper med fransk accent. Moss som snakker som Ben, bare med en Kartoffel i halsen. Cross snakker som (den originale) Silver, bare med løse håndled.
Det er det vi voksede op med, det er det vi holdt af - det er det vi vil have.... Scanbox, det er der I lavede den største bommert. I kunne have reddet så meget ved at prøve at få det til at lyde som de gode gamle VHS-bånd!

Men alt i alt. Det er guld og fedt med alt i serien. Endnu engang tak til Scanbox, håber I tager al kritikken til efterretning.

Anmeldt af Jan, Viborg 26. december 2006
Noget ganske specielt
Jeg giver folk fuldstændug ret i at udgivelsen af dette mesterværk sagtens kunne have været bedre, især hvad angår det danske lydspor.Men for mig er og bliver det nu detaljer, småting. Dette stykke anime har altid været noget helt specielt for mig. Den er så god og så spændende, at men fatter det næsten ikke. Selvom jeg har set den hundredevis af gange på vhs, og nu har fået den set på dvd, bliver jeg lige grebet hver gang. Det er meget sjældent man oplever sådan noget. Det er kunst fra ende til anden.STOR kunst

Anmeldt af Jan, København S 12. oktober 2006
Kong Ødipus og drengerøve
Det fremgår tydeligt af anmeldelserne, at Silverfang virkelig rør ved noget dybt i folks psyke. Det drejer sig da også om drenges identifikation og rivalisering med faderen i skikkelse af Silverfangs forsvundne far, som selv har fået hukommelsestab. Samtidig er drengens ønske om at dræbe faderen for at begære moderen tematiseret i denne fantasifulde film for drengerøve og bondetampe fra "Rask Mølle" og omegn.
God fornøjelse!

Anmeldt af Mai Pedersen, Tranekær 5. oktober 2006
Kun et minus
Under normale omstændigheder ville jeg give silver 100 stjerner, hvis det var tilladt, men efter at have invisteret temmelig mange penge i de nye DVD udgaver( der er LAAAANGT mere spændende end de gamle VHS versioner), er jeg rasende over, at de danske stemmer er lagt så dårligt ind med original sproget i baggunden. Det ødelægger det lidt for mig, da jeg har ventet tålmodigt i årevis på at få de ucensurerede afsnit til DK.

Ellers er der mange gode animatorer, der endelig får sin debut i Dk og tro mig, hvis man ikke orker dårlig dubbing, så se den på japansk.

Tro mig, den er alle pengene værd!

Maipigen

Anmeldt af Mick, Brabrand 4. oktober 2006
Fantastisk serie, dårlig udgivelse
Jeg må desværre give "garnerlover" ret i det meste af hans kritik af udgivelsen; der er mange problemer med det danske lydspor, det største af disse er utvivlsomt, at det japanske lydspor kører i baggrunden.
Herudover giver Daisukes stemmme ekko på et par af afsnittene (kan umiddelbart huske afsnit 3), hvilket burde være testet og lavet om, og man har valgt at bruge det japanske lydspor på skrig og støn, og de japanske stemmer ligner ikke de danske, så dette er meget tydeligt og går ud over oplevelsen.

Dog synes jeg fortælleren er meget bedre end ham på VHS-udgaven, og det samme gælder flere af skuespillerne.

Udgivelsen kan max få en stjerne, mens denne fantastiske serie helt klart er til 4 stjerner.


Anmeldt af Megafehr, Aalborg SØ 3. oktober 2006
Årh, nej... Scanbox for satan da!
Jeg har været kæmpe Silver Fan siden jeg var 10 år gammel og så Silver 2 for første gang og jeg ejer tilmed også uncut med svenske tekster :-)
Jeg kunne næsten ikke vente til oktober da jeg hørte at Silver skulle udgives på med dansk tale. Jeg vidste godt at alle stemmerne vil blive genindspillet med næsten nye skuespillere, men jeg så det som noget positivt. Idag købte jeg DVD´erne og skyndte mig hjem og så dem...
Åh, gode Gud nej.
Hvad er der gået galt for de tumper hos Scanbox?!?!
Næsten alt dialogen lyder som om den bliver læst op for første gang. Fuldstændig monotom og flad hele tiden. Især ham, der lægger Stemme til Silver og Daisuke. Det er en (efter hvad jeg kan høre) 13-15 årig Københavner dreng, med "sej" skater accent og som bruger udtryk som "mongo-stor". Han kan bare ikke lægge følelse eller dynamik i hans stemme hvis det skulle redde hans liv.
Det er fandme ikke Poke´mon det her!!!
"Fortælleren" lyder som om han læser en historie op for et 2 årigt barn. Rigtig stille og forklarende og ja... monotomt igen!
Den eneste gode ting er at Ben er den samme som på de gamle VHS-bånd.

Men...
Det ABSOLUT værste er at det japanske lydspor kører i baggrunden hele tiden!!! Ligesom noget taget direkte ud af børnetimen.
Hver gang en dansk replik bliver leveret bliver det japanske spor skruet ned derved også musikken og det ødelægger fuldstændigt hele oplevelsen.
Det er ulideligt forfærdeligt at høre på!

Hvis man køber disse DVD'er for at have de originale japanske stemmer med danske undertekster så er det et suværent køb. Men hvis man forventer kvalitet stemmer fra de danske skuespillere eller generelt kvalitet på det danske lydspor så bliver du SLEMT skuffet.

Anmeldt af Henning M. Pedersen, Uldum 23. september 2006
Enig
Jeg er fuldstændig enig med rm2165.
Silver Fang er enestående!

Også jeg kan naturligvis kun dømme ud fra VHS udgaverne, af hvilke jeg aldrig fandt mere end 5 afsnit.

Ikke at bestille disse DVD'er vil være en forbrydelse uden lige!

Anmeldt af rm2165, Esbjerg Ø 18. september 2006
Alt andet må vige pladsen
En gang imellem kommer der noget, der er så specielt, at det er i en klasse for sig selv. Her kan nævnes "Star Wars" og "Robotech". Noget der er så stort at det slår alt og alle. Til denne kategori hører "Silver Fang.
Lad mig her pointere at jeg skriver dette ud fra vhs-udgaven. Da dvd-udgaven aldrig tidligere har været udgivet på dansk.

Denne serie handler om Silver, en hund der er forudbestemt til at bekæmpe de kæmpebjørne der huserer i bjergene, og især monsterbjørnen Akakabuto, en bjørn med et beskadiget nærvesystem.
Efter intensiv træning slutter Silver sig sammen med en flok kamphunde, der har besluttet at dræbe dette uhyre. Mens de kæmper for at rekrutere kamphunde til den store kamp, vokser Silver i erfaring og styrke for i den endelige kamp at vise sin værdighed og sit mod som leder af vildhundene.

Det er meget svært at beskrive denne serie på en måde der giver den retfærdighed. men den spænding og intensivitet der udspiller sig giver en en følelse af hvad det vil sige, når man kæmper retfærdighedens sag imod alle ods.

Se den, og bedøm den selv.

Ret din egen anmeldelse af SilverFang (Animeret serie) - klik her

Deltag i debatten om denne udgave af Silver Fang #1: Afsnit 1-4 - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Silver Fang #1: Afsnit 1-4
Katia


  Se varen her
Sendt 2006/09/23 23:11:08 IP: Logget Svar...

Helt ærligt

Seriøst.. Nu har jeg ventet i 2 år på at de ville udgive Silver fang på dansk dvd, og her kom den jo så endelig, men.. HVAD FAEN GÅR DER GALT FOR KLAMT COVER?! >.<
På de år med alle de forsinkelser burde scanbox vel have taget sig sammen til i det mindste at gøre noget ud af de covers..

Men fed anime ellers ^^'
Kalle Marx

Sendt 2006/09/29 15:47:56 IP: Logget Svar...

Det er da ligemeget med coveret(næsten).

Det vigtigste er at de er ucensurerede. Som de vel er?
Obelix25

Sendt 2006/10/01 15:34:49 IP: Logget Svar...

Om silver

Jeg er personligt meget enig i begge jeres påstande (katia og kalle marx)... Spørger man mig om min mening om de covers til silver ville jeg selv foretrække de gamle vhs covers hvor der står silver på, da de efter min vurdering har mere klasse hvis man ser bort fra de lidt kedelige farver. Har i øvrigt selv alle 4 vhs fra dengang. Men der er ingen tvivl om at denne animé er et af de bedste "levn" fra firserne. Men den censur på vhs'en har ødelagt lidt af handlingen for dem der har set dem (silver vhs'er) ville nok give mig ret i at der er "huller" i historien....
Yougurt

Sendt 2006/10/05 13:34:49 IP: Logget Svar...

Scanbox for helvede..

Hvad fanden sker der? Det er fuldstændigt skandaløst sådan som de har smadret det danske lydspor! Det japanske kører i baggrunden og der er bare lagt danske stemmer over. Det er virkelig en skuffelse uden lige!
Køber man dvd'en for at se den på japansk med dansk undetekst er den uden tvivl tæt på suveræn, men for satan hvor er det dubben dårligt lavet! Så hellere en udgivelsen uden danske stemmer overhovedet!
Cross

Sendt 2006/10/05 14:01:04 IP: Logget Svar...

det fanme løgn!

fedt at de endelig omsider har udgivet den ucensureret men hvorfor gør de så ikke mere ud af det end det der er?! som yougurt skriver er det for åndsvagt at der kører japansk i baggrunden. her går man og venter spændt i flere år og har en forhåbning om at den nok skal blive skide fed. jeg ved at det er en lille bagatel men jeg er træt af at sneiper ikke har tysk accent, det lyder nogen gange som om de læser direkte fra manus, hvor bliver der af alle de bandeord??? der bliver ikke sagt "satans" en eneste gang. og det er nærmest et must at i silverfilmene bander de! ihvertfald for mig! de lever sig ikke ind i filmen. når der for det meste bliver skreget så er det i det japanske baggrundslyd de gør det. jeg er skuffet. de ved hvor mange vi er der elsker silver. og så kan de ikke engang finde ud af at producere det hurtigt nok (der gik lige rimelig mange år før de tog sig sammen!) eller i det mindste ikke give det et godt strejf af det gode gamle silver.. det komiske er at man kan sidde og grine når de siger noget. for det lyder simpelthen så dumt!
resumé: flere bandeord, ingen japansk baggrunds støj, indlevelse, udtal dog navnene rigtigt!, sneipers tyske accent, et strejf af lidt mere alting.

..men ellers er den go´>____<
Tobias 86

Sendt 2006/10/05 16:59:54 IP: Logget Svar...

ligemeget med dansk tale

personligt rør det mig ikke hvordan det danske spor er, da jeg aldrig ville se en anime på andet end japansk...

da jeg var mindre så jeg selvfølgelig silver på dansk, og er jo også grunden til at jeg har købt dvd'en

men har selvfølgelig tjekket det danske lydspor ud efter jeg så alt den kritik det har fået..
ud over det som alle andre har sagt, så forstår jeg ikke hvorfor de har lavet et dansk lydspor for børn når dvd'en har en censur på 15 år. hvis et barn vil se silver vil jeg da ikke håbe at han får fat i dvd'erne, men fat i de gamle vhs bånd, hvor alt det voldelig er taget ud.
silverLove

Sendt 2006/10/06 20:34:23 IP: Logget Svar...

hm, ved ike ?

Altså jeg kan godt følge med i, af når de har haft så mange år og det, til af lave dem kunne de godt lige gør lidt mere ved cover, men det rør mig ikke helt vildt meget, for det er bare et cover? det er ikke det vi skal kigge på i filmen
hvis i ka følge mig ?
Men håber af der er en der lige kan svare mig på et spørsmål, en der har set de nye visioner.:
er de meget mere voldlige end de gamle? og ser man alt det, så filmene for en gangs skyld giver megning
Scanbox

Sendt 2006/10/09 12:02:55 IP: Logget Svar...

Svar Fra Scanbox

Vi er kede af at I er skuffede. Men denne måde er den eneste måde vi har haft for at kunne lave Silver Fang med dansk tale. For at kunne skabe en perfekt indspilning så skal man have en bestemt type masters. Disse har ikke været tilgængelige til denne oprensede udgave. Vi har arbejdet hårdt på at skabe et resultat som kunne være en tilfredsstillende løsning. Fordi vi vidste at der var mange fans der gerne ville have dansk tale, alternativet havde været en løsning kun med japansk tale og danske tekster. Forskellen på denne udgave og de gamle VHS udgaver er jo ca. 200 minutter mere film. Så vi kunne desværre ikke genbruge talen fra de gamle masters. Vi har også løbende talt med mange fans af serien der har efterspurgt den, og flere af disse har tilkendegivet overfor os at denne løsning var bedre end ingenting.
Katia

Sendt 2006/10/09 23:06:20 IP: Logget Svar...

Altså jeg har haft det sådan lige siden jeg hørte at silver fang skulle udkomme på uncut dvd at jeg skulle have den på udgivelsesdagen fordi det er minder og waow wow og tjuhej hvor det går. Men efter at have set det cover der var jeg ret sikker på at dette projekt nok ikke blev noget seriøst, så kunne godt vente alligevel, og efter alt det kritik tror jeg sagtens jeg kan vente 3-5 mdr mere o.O
men.. De der Master ting scanbox taler om, de har vel ikke indflydelse på accanten og bandeordene o.O Håber virkelig ikke det er blevet sådan en sukkersød version som coveret MEGET hentyder til >.<
(Sorry kan bare ikke komme mig over de covers, bliver sgu da pinligt at have stående på hylden?)

Jeg ville foretrække silver fang på dansk manér som før fordi det jo er et slags minde for mig, det er lidt ligesom om at se skønheden og udyret virker ikke "rigtigt" hvis man ikke ser det på dansk da det jo er det man er vant til.


Forresten leder jeg efter et sted hvor man kan få coversne fra VHSerne så jeg kan printe dem ud i DVD format størrelse, så hvis nogen kender et sted de ligger eller gider at scanne det ind til mig ville det være herligt xD
Yougurt

Sendt 2006/10/10 16:41:12 IP: Logget Svar...

Katia - covers

Email mig - jeg kan godt fikse den ^^ Du kan finde mig på gingasite.net
Thorvil

Sendt 2006/10/10 19:45:17 IP: Logget Svar...

....Kære Scanbox...??

Hvad er det her nu for noget... Jamen.. Kære Scanbox, nu hvor i siger at i har snakket med nogen fans om de her mystiske dubs, der er jo ikke én af de her replikker der bliver udtalt på en måde der måske kunne skabe lidt følelse, og ingen af dem lyder overbevisende... Hvorfor lagde i ikke et stykke af et afsnit ind på et af vores boards så i kunne få en samlet bedømmelse fra os..?? Jeg syntes bare det virker som om det her projekt ikke er rigtig gennemtænkt, og det gør mig lidt ked af det når det nu handler om noget der har haft en indflydelse på min barndom...Men tak fordi i gad at gøre det, jeg er bare lidt skuffet, men måske er det også mig/os der har sat os for høje forventninger, men det er vel naturligt når man tænker over hvor lang tid vi har ventet... hmmm... Men det hele lyder bare som et stort hastværk... Troede ikke det ville være så svært at skrue ned for den japanske tale...Vil meget gerne høre en kommentar mere fra jer... Hvis i vælger at lave opfølgeren til denne klassiker (ginga legend weed) syntes jeg der bør gøres mere ud af det... Lige en sidste ting, hvis det er de såkaldte "master" man bruger til at fjerne de japanske replikker (er ikke sikker på om det er det "master" gør)Men hvis det er, så kunne man vel bare grave dem fra VHS versionen frem?
Mick

Sendt 2006/10/11 02:12:06 IP: Logget Svar...

Weed?

Er der nogle, som har talt med scanbox om en udgivelse af weed? Ellers vil jeg nemlig lige sende en mail til dem...
Tobias 86

Sendt 2006/10/11 03:45:45 IP: Logget Svar...

Weed

de ligger i forhandling om weed, men intet er afgjort endnu.. jeg går ud fra det kommer an på salgs tallene, fra Silver Fang.. men har en idet om at de sælger meget godt, så Weed kommer sikkert om 2-3 år :p eller 5 :p
Mick

Sendt 2006/10/11 11:34:18 IP: Logget Svar...

WEED...

Cool... Håber da det bliver til noget... Det ser da i hvert fald ud til at Silver-filmene sælger, de er udsolgt mange steder på nettet
Katia

Sendt 2006/10/11 18:19:56 IP: Logget Svar...

Ej okay så freak som jeg erså blev jeg jo nød til at købe 2 af dvderne, men synes ikke at stemmerne er så stygge som jeg havde frygtet. så vidt jeg husker var stemmerne på vhs version 1 også temmelig "krøllede" men savner klart flere personligetræk ved stemmerne, og ville have været rart hvis alle kunne lære at udtale navnene ens, f.eks tror jeg Madara bliver udtalt på 3 forskellige måder i DVDerne? Og der har vist været en del rod med at finde ud af hvad tigerbrødrene hedder, chutora/gråtiger og korutora/sortetiger bliver ret ofte byttet rundt på hinanden, og undrede mig også en del da rødetiger pludselig også blev til gråtiger o.O

Også lige det at jeg ofte synes stemmerne kommer forsent på #2 er også ret træls ):
Og det at Silver og Daisuke har samme stemmer er ret forvirrende o.O

Men noget positivt, ved ikke om det er dvderne eller fordi mit tv er blevet bedre, men synes farverne på filmene er blevet meget tydligere ^^


Sendt 2006/10/11 20:33:23 IP: Logget Svar...

Come on

Skanbox har gjort det så godt de kunne .
vil self fortrække de originale danske stemmer og ingne japansk i baggrunden .
men når det ikke kan blive bedre så er det vel også godt nok !
Det fedeste er da vel at de endelig er kommet ud ucensoreret
Simox

Sendt 2006/10/12 19:13:53 IP: Logget Svar...

nej nej nej Scanbox!!

Det er ikke "godt nok" når det drejer sig om Silver!!! Man havde lavet Silverfilmene SÅ godt tilbage i 80'erne. At man så var nødt til at cencurere dem er en helt anden sag. Men stemmemæssigt havde vi ikke noget at klage over. Det er simpelthen bare ikke godt nok at man ikke har bestræbt sig mere på at gøre noget ud af udtalen og indlevelsen. Med hensyn til baggrundsstøjen, så er jeg ingen ekspert på det område, men det er F(.....) ærgeligt at man ikke har været i stand til at lave det 100 procent i orden. Som en rigtig Silverfan, så ærgrer det mig virkelig meget. Jeg er af samme grund kommet i tvivl om jeg gider at købe dem. Det var jo ellers SELVFØLGELIG meningen...

Håber VIRKELIG at Weed filmene ikke kommer til at lide samme skæbne når(ikke "hvis" - Grundet interessen) de kommer til Danmark...
LauraS

Sendt 2006/10/17 16:18:02 IP: Logget Svar...

Længe ventet..

Jeg er så glad for at Silver endelig kom på DVD.
Jeg har endnu oplevelsen af, at høre de nye stemmer til gode, så derfor ved jeg ikke noget om hvordan de lyder.
Men da jeg har, fra jeg var ca. 6 år, set Silver, er jeg vokset op med de gode gamle stemmer.. Og da jeg hørte at der var ca. 200 minutter mere på DVD'erne, vidste jeg godt at der nok ville komme nye stemmer. Så derfor blev min søster og jeg hurtigt enige om at de gamle vhs'er skal gemmes, og efter hvad vi har læst om de nye stemmer, skal Silver vel kun ses med japanske stemmer, og når vi så skal være nostalgiske og grine lidt af stemmerne, sætter vi de gamle bånd på..
Men jeg må sige, at jeg er skuffet ovar at høre om den måde Scandisk har formidlet de nye udgivelser på. Det er næsten en hån mod alle de, der har kæmpet med Scandisk i flere år, for at få denne udgivelse. Jeg er dog glad for at Lasse Lunderskov er tilbage som Ben. Han er jo fantastisk..
Hvad angår coveret kunne de også godt have gjort lidt mere ud af det.. De er godt nok grimme..
lehman

Sendt 2006/10/19 12:36:57 IP: Logget Svar...

faldte jeg i søvn eller hvad

faldte jeg i søvn eller sprang jeg et afsnit over, ben løber ud over skrænten med sneiper i gabet, hvor efter hyæne følger efter, der næst møder vi igen ben i en hytte som silver hopper ind i. hvad skete der i mellemtiden, og hvad skete med hyæne og sneiper
Katia

Sendt 2006/10/21 14:43:42 IP: Logget Svar...

Svar på lehman's spørgsmål :
Dette er spoiler hvis man vil læse >weed mangaerne<:
Hyæne døde men Sniper dukker op igen i weed mangaerne hvor han har mistet sine bagben (man ser ham ikke i animeen)
Zenin

Sendt 2006/10/24 13:40:56 IP: Logget Svar...

Ang Silver

Hej som stor Silver fan er jeg selvfølelig skuffe som de fleste andre her inde.

At de japanske stemmer er i baggrunde på det danske lyd spor er ret irriterende, men jeg synes faktis ikke man ligger så meget mærke til det. De nye stemmer er desværre ikke særlig gode, især irritere det mig at Silver og daisukes stemme er den samme.

Men efter min menning er det små ting i forhold til det jeg klart synes der er det værste, nemlig at de har lavet stort set alle sætningerne om. Jeg forstå ikke hvorfor de ikke bare brugte de samme sætning som i den gamle istederfor at lave det hele om. De nye lyder forfædeligt b.la kalder de hele tiden Ika hunde for "ninja hunde" Og ben siger til Silver Ika hunde kan Jujitsu, hvad fanden mener de? Iøvrigt irritere det mig at de hele tiden bruger udtrykkede "handhunde" det lyder simpelthent for dumt! Det lyder som om det hele bare er blevet direkte oversat.
kan heller ikke helt vende mig til at Daisuke nu hedder Daiske.
Simox

Sendt 2006/10/27 17:57:37 IP: Logget Svar...

€{]}£@$[{€@€]}!!!!!!!!

Det hele kan kortes meget ned: Det er simpelthen et ELENDIGT stykke arbejde som Scanbox har lavet!!!! Jeg er ked af at sige det, men det er bare sådan at landet ligger.

Utrolig skuffende!!!!!!!! (Græder sgu næsten snot!!!)
Katia

Sendt 2006/10/30 17:54:30 IP: Logget Svar...

Nå ja. Men nu fik de da reklame i troldspejlet S: trist han ike sagde noget om hvor skod den danske version var
Zenin

Sendt 2006/11/06 17:42:07 IP: Logget Svar...

Noget mangler

Undre mig lidt over at der mangler noget i dvd udgaven som der er på VHS udgaverne.
Der hvor Lederen ( Riki ) siger hvilket retninger de forskellige grupper skal løbe i (fra 2'eren), er ikke med på dvd lidt underligt?
muggi-fnuggi

Sendt 2006/11/07 01:19:59 IP: Logget Svar...

Stemmerne

nu har jeg snart fulgt med i hvad i forskellige har skrevet i halvandet års tid... jeg købte alle 5 dvd'er på release datoen og da jeg hørte stemmerne blev jeg lidt ked... bare der i starten hvor Daisuke kalder på hans mor og far det lyder så klamt i forhold til den gamle det første jeg tænkte på var at jeg selv fik lyst til at købe rettighederne og lave det om men det kan jeg jo nok ikke, havde bare håbet på noget bedre..

de har slet ikke lagt nogen følser i og det har den film fortjent...
Katia

Sendt 2006/11/08 16:27:59 IP: Logget Svar...

Til Zenin >
Det lyder da mærkeligt fordi det er da på min o.o
alfa-han

Sendt 2006/11/11 08:45:10 IP: Logget Svar...

? hvad sker der her?

hej alle
har ikke selv købt dvd´erne endnu, men har regelmæssigt fulgt med i diskutionen her inde, og må akende at der er noget jeg simpelthen ikke kan forstå.

langt størstedelen af alle dem der har skrevet her inde har omtalt de nye dvd´er som det rene L...

derfor undre det mig meget at hvis man går ind og kigger på hvor mange stjerner de 5 dvd´er har fået, alle 5 over 9 ud af 10.

min logiske sans siger at de to ting ikke helt stemmer over ens.

hvis størstedelen af kunderne er skuffede burte stjerne så ikke være der efter?

har scanbox haft fingerene med i spillet?

jeg ved det ikke, men hvad tror du?

en anden ting.

hvis man er så skuffet over scanboks evner, hvorfor så ikke gøre sit for at de ikke tjæner penge på deres produkt?

jeg vil overveje kraftigt om jeg gider bruge penge på det.
Simox

Sendt 2006/11/12 23:46:11 IP: Logget Svar...

Til alfa-han

Du har fuldstændig ret... Man burde buycutte dette produkt... bare i ren og skær demonstration/frustration over kvaliteten.... Så kan de lære det!
Niels Ole Pedersen (Laserdisken)

Sendt 2006/11/14 19:48:57 IP: Logget Svar...

Nu har vi efterhånden fattet det

Vi er - i lighed med Scanbox - kede af, at nogle af jer er skuffede over Silver Fang-udgivelserne, men det nytter altså ikke at blive ved med at jamre over det. En repræsentant fra Scanbox har ulejliget sig med at forklare, hvorfor DVD'erne er, som de er (se debatindlæg 2006/10/09). Ifølge Scanbox har det ikke været teknisk muligt at fremstille en "ordentlig" dansk lydside, og så er den altså bare ikke længere. I Sverige, hvor serien blev udgivet på DVD to år før den danske udgivelse, valgte man den "nemme løsning" og brugte slet ikke energi på at fremstille et svensk lydspor, så alt andet lige bør Scanbox Danmark have ros for at gå et skridt videre end i vores broderland.

Det er min personlige erfaring, at de fleste købere af serien er udmærket tilfreds med DVD'erne, men vil ikke spilde tid på denne nyttesløse debat, og det forekommer mig iøvrigt, at de allermest utilfredse skribenter slet ikke har set DVD'erne selv.

Angående gennemsnittet, så er det ikke et snit kun mellem de skribenter, der har lavet indlæg her på siden med dertil hørende stjerner. Alle og enhver kan give stjerner på sitet, og der er efterhånden afgivet næsten 100 stemmer på Silver Fang. En stor del af disse har sandsynligvis været '10'.

Venligst bemærk iøvrigt, at det ikke er muligt, med stjerner, at "rate" den tekniske kvalitet af en udgivelse. Stjerne-ratingen gælder kun for selve filmen eller serien, således at alle udgivelser af den samme film fremstår med samme gennemsnit på hjemmesiden.
Beckett

Sendt 2006/11/15 19:19:55 IP: Logget Svar...

hmm...

jeg vil starte med at sige at jeg selv var Silver fanatiker i min barndom.
Udover det er jeg godt klar over at der lige er blevet lagt en lille 'opsang' ud på dette debat forum fra vores egen vært her på Laserdisken. Men jeg føler nu kraftigt at jeg må knytte en kommentar til alt det der er blevet grædt snot over herinde.
først til det med de nye covers: Helt ærligt... hvis de nye covers irreterer jer så meget så lav dog jeres egne... det tager ikke mere end et par minutter lige at få printet de gamle ud. Større katastrofe er det heller ikke.
De nye lydspor: ok... måske er kvaliteten ikke tip-top - men vi må altså så samtidig lige huske på at lydkvaliteten på de gamle VHS udgivelser altså heller lød som den engle-agtige røst i har fået den til at fremstå som her i denne "debat". Der er sikkert mange, der ligesom jeg, tydeligt kan huske at Daisukes stemmme gik noget så kraftigt i overgang fra den ene VHS til den anden.
Og så vil jeg i øvrigt lige give et klap på skulderen til vores repræsentant fra Laserdisken for en glimrende observation: lad være med at tale skrald om en DVD udgivelse i endnu ikke har set. Og lad for guds skyld være med at tale dårligt om lydkvaliteten efter at repræsentanten fra Scanbox allerede har forklaret hvorfor den er blevet som den er. Studér lige hvad en master indspildning er for inden.
Alt i alt må i betragte disse nye DVD udgivelser som en genindspilning af de gamle. Præcis ligesom vi må se på alle de genindspildninger af gamle film der kommer i øjeblikket, indtil de løber tør. I kan brokke jer så meget i vil, og jeg er pretty darn sikker på at i ikke vil få en klejne ud af det, lige med undtagelse af en del sårede og irreterede Scanbox executives, som nok tænker sig om en ekstra gang før de gider at gennemgå en masse besvær for at lave en lignende udgivelse igen.
Nu ved jeg at jeg selv har brokket mig en del. Men jeg føler nu stadig at det var på sin plads. Take care.
Anime_Man

Sendt 2006/11/15 20:05:00 IP: Logget Svar...

Fuck jer kritikkere

De eneste der brokker sig er fordi de ikk fatter silver..
Silver var det første anime jeg så og blev dybt facineret af den..
Så jer der brokker jer, FUCK JER
i fatter den jo ikk... I skal sku være glad for at den overhovedet er kommet ud på dvd, men næh nej.. Det brokker i jer også over...
Så lad vær med kommentere den hvis i alligevel hader den..
Simox

Sendt 2006/11/16 12:16:30 IP: Logget Svar...

Til Sick Fuck With Glasses

Du siger at vi ikke fatter Silver. Hvor meget er der lige at fatte? Det handler om nogle hunde der er villige til at ofre deres liv for retfærdigheden. Det er i store træk, hvad Silver handler om - retfædighed, og budskabet om at hvis man virkelig vil noget og man står sammen, så kan alt lade sig gøre. Der er self. flere små nicher i det, men mange af dem er individuelle, alt efter hvilken person man er.

Til Beckett & Niels Ole.
Jeg giver jer ret i at kritikken MÅSKE har taget overhånd. Men når der bliver sagt "mongo fedt" i Silver så synes jeg at Silver-filmene mister lidt af sin glans. Og dette behøver ingen nærmere forklaring,hvis man forstår sig på Silver, ikke også Sick Fuck With Glasses??

Men jo vi skal da være glade for at de overhovedet forsøgte sig med det danske. Selv har jeg uncut udgaven med svenske tekster, og da disse er ligesom at læse dansk, så er der ingen grund for mig til at købe den med danske tekster.
Men for folk der ikke har uncut-versionen i forvejen, kan man jo sagtens købe den danske udgave. Det japanske er slet ikke så træls at høre på som man skulle tro, tværtimod. Det overraskede mig positivt.

Til sidst vil jeg bare sige at jeg håber på at Scanbox tør at prøve kræfter med Weed, i en dvd udgave svarende til den man har lavet med Silver(med de forskellige sprog og undertekster). Hvis det med stemmerne skulle blive det samme problem, så vil jeg stadig gerne ofre mine penge på den, så længe den indeholder japansk tale og danske undertekster. Den hører sgu til i DVD samlingen

Håber sgu ikke at Scanbox tager det så personligt/alvorligt at de "svigter" os med Weed. I så fald, en stor undskyldning herfra....
rm2165

Sendt 2007/01/17 14:53:11 IP: Logget Svar...

Weed

Efter lang tid kom den så.
Men nu er det brændende spørgsmål vel, hvornår den nye serie om Silvers søn Weed kommer på dansk. Den er allerede udkommet i Sverige. Er der nogen der ved om den også bliver udgivet i Danmark?
michaelpetersen1980

Sendt 2007/01/27 04:25:14 IP: Logget Svar...

Det er vist en ommer Scanbox...

Det er da helt forrygt at udsende denne store klassiker med sådan en UFÆRDIG og UProfessionel Redigering af lydsporet, det smadre simpelthen halvdelen af filmen og så lagde jeg mærke til at flere af de danske stemmer bliver brugt til flere forskellige Hunde/mennesker i filmen det er helt forrygt, Jeg fangede også lige flere steder i filmen hvor selve replikkerne er lavet helt om fra VHS udgaven og det er sku for dårligt F.eks. Bliver "Kamphunde omtalt som Hanhunde" og Daisuke hedder nu Daiske hvor tåbeligt er det... Hvor svært kan det være Scanbox... i skulle bare se VHS udgaven først og så lave filmen med de samme replikker... Det er tydeligt at Scanbox er sprunget over hvor gæret er lavest her og det syntes jeg er en forbrydelse mod denne ellers Ultimative Klassiker... Jeg står i hvertfal klar som en af de første hvis Silver Fang bliver udgivet igen på dansk DVD med et mere Professionelt Redigeret lydspor med flere mennesker til at indspille stemmerne med så de ikke skal genbruge en stemme til flere det er bare et tegn på "Discount" og det har denne Serie bestemt ikke fortjent... Jeg kunne blive ved med at finde noget at kritisere ved det lydspor men nu er det jo en super klassiker som på tross af den dårlige lyd/tale er en fantastisk serie med en gribende historie og formidabel animation. DET ER EN OMMER SCANBOX!!!
annarasmus

Sendt 2007/04/07 14:09:29 IP: Logget Svar...

Ligemeget?

Det er vel ligemeget? hvilke cover de har? sådan ser det jo ikke ud i filmene,det med at du syntes at det ville blive pinligt AT HAVDE dem stående på hylerne? :P for en RIGTIG silverfan ville det da være lige meget? :D
Niels Ole Pedersen (Laserdisken)

Sendt 2007/06/01 02:35:08 IP: Logget Svar...

Weed - snart på dansk

Weed har release i Sverige den 13. juni 2007 som komplet boks med samtlige afsnit (kun japansk tale, med svenske og finske undertekster). Scanbox har for nylig erhvervet de danske rettigheder, og man satser på en dansk udgivelse allerede til september/oktober, men lad os nu se, om det holder.

I modsætning til Silver Fang eksisterer et separat music & effects-track til Weed, hvilket gør det muligt at fremstille et dansk lydspor uden generende japanersnak i baggrunden. Scanbox er meget opmærksom på, at der blandt fans har været utilfredshed med lydsiden på Silver Fang, og de vil helt sikkert gøre sig ekstra umage med Weed. Der er derfor al mulig grund til at se frem til fortsættelsen på Silver Fang.

I Sverige er Weed udgivet som en boks med 8 skiver. Hvordan Scanbox Danmark vælger at udgive Weed, er pr 31. maj 2007 endnu ikke besluttet, men vi gætter på, at det også i Danmark ender med at blive en samlet æske fremfor 8 enkelt-plader.

Både den svenske udgivelse og den kommende danske er blevet oprettet:

Klik her for Weed, Son of SilverFang
Simox

Sendt 2007/06/29 08:01:04 IP: Logget Svar...

Weed på dansk DVD

Det lyder sgu bare helt super.... Som ægte Silver fan, så skal man også have Weed på DVD

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest