An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Star Wars, Episode IV: A New Hope - Original Version (2-disc) (DVD) Star Wars, Episode IV: A New Hope - Original Version (2-disc)

Udgivet 12. september 2006 af 20th Century Fox FOX2236375 / UPC# 024543263739

Star Wars, Episode IV: A New Hope - Original Version (2-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Lucasfilm - 1977
USA - Farve - 125 min
Ønskeliste
ActionEventyrAdventureScience FictionRum-film
Filmens specifikationer
Original titel: Star Wars, Episode IV: A New Hope
Dansk titel: Stjernekrigen IV: Et nyt håb
Instruktør: George Lucas
Medvirkende:
Luke Skywalker  Mark Hamill
Han Solo  Harrison Ford
Princess Leia  Carrie Fisher
Grand Moff Tarkin  Peter Cushing
Obi-Wan Kenobi  Alec Guinness
C-3PO  Anthony Daniels
R2-D2  Kenny Baker
Chewbacca  Peter Mayhew
Darth Vader  David Prowse
Darth Vader voice  James Earl Jones
Vis alle medvirkende...
Stikord: Star Wars
Futuristisk
Robot/cyborg/androide
Rumskibe / Rumfart
Rumvæsen / Alien
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Production Notes Music video
Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Ja Hidden Features Outtakes
Ja DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 2Denne udgivelse indeholder 2 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 2.0
DD 5.1
Engelsk
Engelsk
Fransk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 59

Gennemsnit: 9.3 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

David
Hans Kr.
Mogens
Thomas
Lars
Søren
Alexander

STAR WARS: EPISODE IV - A NEW HOPE

På ørken-planeten Tatooine går den unge Luke Skywalker og keder sig, mens han drømmer om at blive rumpilot og være med i striden mellem det magtfulde intergalaktiske Imperium og en bande oprørere. Han får chancen, da han ved et uheld falder over et nødråb fra en prinsesse kaldet Leia, der har stjålet planerne til imperiets mest magtfulde våben, den imponerende Dødsstjerne.
     Ved hjælp af den gamle eneboer, Ben Kenobi, og universets sejeste rumpirat, Han Solo, begiver Luke sig ud på sit livs rejse for at bringe de hemmelige planer til oprørernes hovedkvarter. Kenobi fortæller ham om de legendariske Jedi-riddere, der i tidernes morgen forsvarede galaksen, men som nu er næsten udryddet. Ved hjælp af The Force - en slags magisk evne - kæmpede Jedi'erne i det godes tjeneste. The Force er stærk hos Luke, og Ben Kenobi opfordrer Luke til at prøve at blive Jedi-ridder, så han kan kæmpe for oprørerne og bringe ro og orden tilbage til galaksen.

Star Wars er et godt gammeldags eventyr. Den har riddere, prinsesser, onde troldmænd, alt hvad et rigtigt eventyr skal indeholde! Der er en helt specielt bundhamrende naiv stemning over filmen, der henvender sig til alle drengerøve (m/k), der nogensinde har drømt om at redde universet.
     Med dens imponerende opbud af rumskibe, laserpistoler, mærkelige væsener og action er der masser af guf for øjnene i Star Wars, men genistregen i filmen er det komplicerede gennemførte univers, der bliver bygget op. Et univers, der var stærkt nok til at understøtte endnu to spillefilm, et hav af bøger, spil, tv-serier og alt muligt andet. Det er svært at tro på, at det hele startede med denne lille film, som ingen rigtig troede på.
David

Specielt om denne udgivelse:

Disc 1: Star Wars - Special Edition 2004 version
 • Den restaurerede version af filmen, der havde premiere på DVD i september 2004, med nye scener, nye digitale effekter og ændringer i musik & dialog.
 • Kommentarspor med George Lucas, Ben Burtt, Dennis Muren og Carrie Fisher
 • Easter egg
 • DVD-ROM weblinks til eksklusive Star Wars features
 • Format: 2,35:1 Anamorphic Widescreen
 • Audio: Engelsk Dolby Digital 5.1 EX
 • Undertekster: Engelsk, fransk og spansk
Disc 2: Star Wars - Original 1977 biograf version
 • Den oprindelige biografversion af filmen, som den så ud ved premieren i 1977. Sidst udsendt i august 1995, på LaserDisc.
 • LEGO Star Wars II video game PC demo & trailer
 • Format: 2,35:1 Non-Anamorphic Widescreen
 • Audio: Engelsk Dolby 2.0 Surround
 • Undertekster: Ukendt

Brugerne skriver om Star Wars, Episode 4: A New Hope:

Anmeldt af Nikolaj, Nørre Alslev 10. oktober 2016
Som en drøm som bliver til virkelighed
Det findes ikke mange film som den aller første Star Wars film, som får en til at tro på mere, end hvad man ser. Der findes ingen film som Star Wars, hvor man har kuldegysninger igennem hele filmen.

Star Wars har alt, et eminent plot, fantastiske karakterer, den bedste film-skurk nogensinde, bedste replikker, noget af det bedste inden for speciel effekts nogensinde og samtidig medbringer Star Wars til trods for, at det er et eventyr, en pæn del realisme. Det er simpelthen ikke en eneste scene i filmen, som jeg ikke elsker, og jeg er blæst bag over hver gang, at den afspilles. Et minus er måske speciel edition, men den må man bare prøve at ignorere, så godt som man kan. Star Wars er et fænomen, og kan klart anbefales. Kun overgået af dens efterfølger.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 18. december 2015
May the Force Be With You
 Star Wars, Episode 4: A New Hope Det er her det hele startede: Rumoperaen der blev guldstandarden for hvordan en sådan skulle laves. Selvs historien er lånt fra Akira Kurasawas film Den skjulte fæstning (når jeg får en ekstra tirsdag om ugen, eller bare en tirsdag, hvor det pisser ned, skal jeg få den set!). Filmen har i skrivende stund affødt 6 sequels og et utal af efterligninger og plagiater. Nogen mere vellykkede end andre. Roger Corman produktionen Battle Beyond the Stars(1980) er nok den mest vellykkede. Star Wars IV: A New Hope er et regulært eventyr lavet med et rent hjerte og ét der gik rent ind i USA og knap så rent ind i Danmark. Mens den blev det største filmhit nogensinde i USA, så kunne den kun lige akkurat klemme sig ind på en top 100 over de mest sete film i biografen siden 1976 med et billetsalg på lidt over en halv mio. Til sammenligning solgte Titanic næsten 3 gange så mange biletter herhjemme. Men til Filmen: Instruktør og skaber George Lukas blander nye yngre navne med gamle erfarne, der bl.a. tæller Peter Cushing og Alec Guinness. Blandt de nye navne startede Harrison Ford en stor karriere, mens Carrie Fishers og Mark Hamills aldrig kom i gang. Masser for sin tid flotte effekter. En af de mest imponerende er slutangrebet på Dødsstjernen. Jagtscenerne i graven på Dødsplaneten blev planket af visual fx mand John Dykstra til Firefox(1982), hvor graven på dødstjernen blev erstattet med stejle bjergklyfter og rumskibe med jagerfly. Harrison Ford leverer en god rolle med glimt i øjet, mens både Hamill og Fisher virker mere stive. Og så må man ej forglemme James Earl Jones, som lægger stemme til Darth Vader og puster ondskabfuldt liv i ham. Lucas skabte med Star Wars sin egen mytologi og univers,men overlod i de to efterfølgende film instruktionen til andre,mens han selv svævede over vandene. Star Wars er en glimrende 4-forestilling,men ikke det største mesterværk der er lavet. Klart overgået af sin sequel: The Empire Strikes Back

Anmeldt af HenryFonda, Charlottenlund 26. maj 2011
Mesterværk
A New Hope er sandelig et mesterværk som stadigvæk er populært og elsket i verden, og skuespillet er bare fremragende og jeg elsker især Peter Cushing som spiller Grand Moff Tarkin (Peter Cushing har altid været en af mine favoriter). Filmen kan kun anbefales.

Anmeldt af windfeldt, Nørresundby 18. august 2007
May the force be with you.
Klassisk film med et klassisk koncept bliver dygtig håndteret af george lucas der formår at skabe en elektrisk og episk film der trods en hård medfart blev en succes.

Anmeldt af Monkeyman, København S 8. august 2007
LUCAS PÅ STJERNEKURS
Herlig klassiker. Star Wars er bare en simpel go' historie (Og ikke indviklet som Star Trek, ja undskyld Trekkies), med masser af lækker underholdning og effekter, der skulle få alvorlig indflydelse på hvordan man lavede film i fremtiden. Filmen var uden pis meget langt foran dens tid og skabte derved et nyt filmunivers, der mildest talt ændrede verden!

Det er vist kun idioter eller blinde mennesker, der ikke kan se de alt overskyggende kvaliteter ved dette sci-fi adventure masterpiece.

Anmeldt af Kasper, Aalborg SV 4. juni 2007
Stjernekrigen IV: Et nyt håb
Fantastisk Action/Science Fiction film med Ford og Hamill.
En rigtig Klassiker.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 27. april 2005
På stjernefart....
Her begynder eventyret så. Star Wars er gennemsyret af en dejlig naivitet, både skuespilermæssigt og i Lucas fortællerform og problem fremstilling. Dette er ren eventyr, og hurra for det. Men gud hvor jeg savner de gamle cover til laserdiscene.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 26. april 2005
A long time ago
Legendarisk eventyr der tilsyneladende aldrig slides op.

Anmeldt af Filt, København Ø 13. februar 2004
En klassiker!
Hvad er der at sige? Star Wars er en af de største klassikere nogensinde. Der er noget magisk over den. Dog må jeg indrømme, at jeg synes den er en smule for langtrukken.

Ret din egen anmeldelse af Star Wars, Episode 4: A New Hope - klik her

Start en debat om filmen Star Wars, Episode 4: A New Hope - klik her

Start en debat om denne udgave af Star Wars, Episode IV: A New Hope - Original Version (2-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45