An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Men in Black (Blu-ray) (BD) Men in Black (Blu-ray)

Udgivet 16. juni 2008 af Columbia/TriStar SBR24510 / UPC# 5050629451016

Men in Black (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Columbia Pictures - 1997
USA - Farve - 98 min
Ønskeliste
ActionEventyrKomedieSatireScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Men in Black
Instruktør: Barry Sonnenfeld
Medvirkende:
Agent K   Tommy Lee Jones
Agent J   Will Smith
Laurel Weaver   Linda Fiorentino
Edgar  Vincent D'Onofrio
Chief Zed  Rip Torn
Jack Jeebs  Tony Shalhoub
Edgar's wife   Siobhan Fallon
Arquillian Jew'ler   Mike Nussbaum
Nick the Driver  Jon Gries
Jose  Sergio Calderón
Vis alle medvirkende...
Stikord: Men in Black
Based-on-a-comic
Rumvæsen / Alien
Spioner / secret agents
Talende dyr
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 29

Gennemsnit: 7.9 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
David
Hans Kr.
Helle
Lars
Søren
Peter J
Jan

Men in Black:

Den katastrofale Wild Wild West understregede mere end noget andet, at der er noget helt specielt ved Men in Black, der ikke er lige til at kopiere. Den havde stort set det samme hold, masser af effekter og en “hit” sang fra Will Smith. Hele maskineriet var kørt i stilling. Og alligevel faldt det hele til jorden med et brag.
    Men in Black fandt den gyldne blanding, som Hollywood-producenter søger efter hver sommer, og den har siden været en af de mest efterspurgte titler på DVD. På LD’ens kommentarspor refererer Sonnenfeld både til LD og DVD versionen, og Columbia havde den stående på deres coming attraction-lister, næsten før den var i biffen. Men nu fås den altså endelig - både som en “standard” Collector’s Edition (med et omfattende supplement) og en Limited Edition 2-Disc Set med ENDNU mere ekstramateriale. Det er big-budget film som denne med stakkevis af effekter, der egner sig specielt til sådan en omgang. For at forvirre forbrugeren (altså dig) er der i region 1 udgivet to forskellige “almindelige” Collector’s Editions (med henholdsvis DD5.1 og DTS). Dobbelt-pladen fås IKKE med DTS. Nordisk Film har i Danmark samtidig udgivet to PAL region 2-versioner (DD5.1), der indeholder nøjagtigt det samme som US-versionerne samt danske tekster. Bemærk, at DTS-lyd kun findes på region 1.

Beskrivelse af indholdet af de 5 udgaver: Vi lægger ud med et helt nyt “visuelt” kommentarspor af Sonnenfeld og Tommy Lee Jones med on-screen diagrammer og en video-funktion, der gør, at man kan se dem pege på filmen undervejs. Meget interessant og meget informativt.
    Det 23 min. lange Metamorphosis of Men in Black er et nyt dokumentarprogram, der koncentrerer sig en del om effekterne og om de ændringer, der blev lavet i filmens historie undervejs. En sektion storyboards sætter én i stand til omhyggeligt at analysere tre sekvenser fra filmen.
    I segmentet Character Animation Studies kan man studere, hvordan tre computergenererede karakterer blev skabt. Man kan se dem i tidlige stadier, først med texturer, senere med lys og til sidst de færdige versioner, som de ser ud i filmen. Man kan skifte mellem de forskellige stadier ved hjælp af fjernbetjeningen. Meget cool!
    4 min. deleted scenes minder én om, hvorfor den slags scener i sagens natur havner på gulvet i klipperummet, så dem springer vi let hen over. Visual Effect Demonstration bruger tunnelscenen til at vise, hvordan en effektsekvens skrues sammen i disse computerdage. Den “almindelige” Collector’s Edition sluttes af med et hav af trailere, en original featurette, Mel Smiths musikvideo og cast/crew biografier.

“Limited Edition” indeholder - ud over det ovenstående - et ekstra kommentarspor med Sonnenfeld, Rick Baker og den tekniske stab, endnu en effekt-sammenlignings-sekvens (Edgar Bug Fight), flere stills (bl.a. fra ILM) og koncepttegninger, og tre såkaldte “Editing Workshops”, hvor man kan prøve at klippe en scene selv. Det er en sjov idé, men folk, der har prøvet at rode rundt med anden digital redigering, vil nok ikke være imponeret.
    Endvidere er der ilagt et brev fra Barry Sonnenfeld, en 12-siders booklet og en reproduktion af en koncepttegning signeret af Sonnenfeld og Rick Baker. Et (meget) begrænset antal af disse signaturer er endda originale! Efter sådan en omgang orker man næsten ikke engang at se filmen igen! Men kun næsten!
David

Brugerne skriver om Men in Black:

Anmeldt af lookalot, København K 4. juni 2011
Jay: And that weak-ass story's the best you can come up with?
Nogenlunde underholdende (men langt fra så sjov og spændende som filmen selv tror) sci-fi-non-sense, med Tommy Lee Jones & Martin Lawrence. Fin fotografering og effektive make-up-effekter.

Anmeldt af Monkeyman, København S 2. september 2008
Mænd i sort ????
God 90'er komedie, hvor effekterne og humoren var perfekt dengang.
Selvom jeg ikke er så vild med ''MIB'', som jeg var da den kom ud for 11 år siden, så har filmen langt fra mistet dens charme og finurlighed. Man bliver hvertfald fint underholdt.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 6. juli 2007
Meget Berry Sonnenfeldsk
Berry Sonnenfeld er en noget ujævn instruktør, hvis film dog generelt er ret underholdene. Hovedattraktionen her er ikke filmens special effekts, men derimod Will Smith med flyveørerne i modspillet med en straight faced Tommy Lee Jones og så er Linda Fiorentino da også altid sød. Filmen er jævnt underholdende men ikke så fantastisk som den burde være. I sit hjerte er det en straight guy/funny guy buddy-komedie.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 1. marts 2006
Big Bad Bug
Mildt underholdende SF-bagatel der uvist af hvilke grunde blev en enorm publikumsmagnet tilbage i 1997. Dynamisk tempo, men en noget uopfindsom historie. Lækkert score af Danny Elfman. Tæt på et genialt slutbillede!

Anmeldt af Rasmus, Aalborg SØ 20. august 2005
Rædselsfuld Sci-fi
Helt igennem rædselsfuld film. Hverken sjov eller spændende. Will Smith er så selvfed, at det gør ondt. Han er uden tvivl verdens mest irriterende skuespiller. Det er klart en af de værste sci-fi film i de sidste mange år.

Anmeldt af Jesper Andersen, Taastrup 3. maj 2004
Sjov.
Men også lidt langtrukken.
3½ fortjener den i hvert fald.

Ret din egen anmeldelse af Men in Black - klik her

Start en debat om filmen Men in Black - klik her

Start en debat om denne udgave af Men in Black (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45