An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

All About  Anna (2-disc) (DVD) All About Anna (2-disc)

Udgivet 20. juni 2008 af Team Video Plus AAA01 / UPC# 5709761600423

All About  Anna (2-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Zentropa - 2005
Danmark - Farve - 91 min
Ønskeliste
DramaRomantikErotikLate NightKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: All About Anna
Instruktør: Jessica Nilsson
Medvirkende:
Anna  Gry Bay
Johan  Mark Stevens
Camilla  Eileen Daly
Frank  Thomas Raft
Sophie  Ovidie
Pierre  Morten Schelbech
Albert  Thomas Lundy
Miss Olsen  Seimi Nørregaard
Theatre Manager  Patrick Agergaard
Stikord: Flashback sekvenser
Parforhold
Sex
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Besøg filmens hjemmeside
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 0.Region:
Oprindelse:  Danmark
Features:
Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Ja Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Interviews Ja Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Ja Hidden Features Ja Outtakes
Ja DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 2Denne udgivelse indeholder 2 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 2.0
Engelsk
Dansk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,77 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 54

Gennemsnit: 8.6 ud af 10

Du kan også stemme.   


All About Anna

Gry Bay, Mark Stevens og Eileen Daly har hovedrollerne i den erotiske film All About Anna, skabt af den prisbelønnede instruktør Jessica Nilsson. All About Anna, en co-produktion mellem Innocent Pictures og Zentropa Productions, er en virkelighedsnær romantisk komedie med erotiske scener. Den følger Puzzy Power-manifestet, som Zentropa udviklede i 1998, og er lavet af piger til piger.

Således er All About Anna produceret af Marcella Lindstad efter et manuskript af Anya Aims og Loretta Fabiana. Nicolas Barbano, Peter Aalbæk Jensen og Claus Sørensen var filmens chef-producenter, og det kreative team inkluderede cheffotograf Claus Lykke, klipper Martin Bernfeld og komponist/sangskriver M. Maurice Hawkesworth.

Historien:

Anna (Gry Bay) er en ung kostumedesigner, fokuseret på sit arbejde og på vagt for ikke at hænge fast i romantiske parforhold. Hun har netop fundet en ny lejlighed og er fristet til at lade sin seneste kæreste, Frank (Thomas Raft), flytte ind. I stedet finder hun en lejer: Den festlige livsnyder Camilla (Eileen Daly), der deler Annas syn på kærlighed og parforhold. For dem begge handler det om at have det sjovt. Flygtige forhold uden snærende bånd. Ingen forpligtelser. Ingen smerte. Men Annas beslutsomhed svækkes ved hendes uventede møde med en eks-kæreste, Johan (Mark Stevens), der engang var manden i hendes liv. Johan er klar til en ny start, og Anna er fristet - men også bange for at miste sin nyvundne uafhængighed og, ikke mindst, for at blive såret. Mere end nogensinde har hun brug for at komme tilbage på kærlighedskarusellen - komme videre! For at glemme alt om Johan iscenesætter Anna den ene forhindring efter den anden. Til sit held får hun et tilbud om at designe kostumer for et teater i Paris. Så langt væk fra romantiske fristelser som muligt. Det er i alt fald, hvad hun tror.

Annas problem er hendes beslutning om at være en selvstændig, urørlig person. Hun er for bange for at blive afhængig af andre, selv af folk med de bedste intentioner. Med mindre hun lærer at acceptere, at betydningsfulde menneskelige forhold sommetider gør ondt, risikerer en kvinde som Anna at blive meget ensom. Og det er den virkelige historie i All About Anna.

Om filmen:

Strukturelt er filmen inddelt i en prolog og fire kapitler. De fire kapitler kan ses som sensuelle godnathistorier, alene eller sammen med ens foretrukne partner; hvert kapitel har et erotisk højdepunkt, men kulminerer i seksuelle frustrationer, hvor Anna og Johan næsten finder sammen igen, og så alligevel ikke. Uopfyldt begær er lige så meget en del af livet som de magiske højdepunkter af total ekstase. Denne film har begge dele.

All About Anna er et forsøg på at skabe en ny form for erotisk film, baseret på virkeligheden frem for de ønsketænknings-fantasier, der karakteriserer traditionelle sexfilm. Den portrætterer en kvindetype, vi alle kender, som slås med problemer, de fleste kvinder kan identificere sig med.

Filmen er også et forsøg på at integrere sex som et led i historien og personbeskrivelserne. Således opstår filmens sexscener aldrig ud af ingenting, men er med til at definere karaktererne og deres indbyrdes forhold, ligesom man ville forvente af en sang i en musical eller en pas-de-deux i en Bournonville-ballet. Uden sexscenerne ville filmens drama gå i opløsning.
     Dette udgjorde under filmoptagelserne en særlig udfordring for filmens medvirkende, som måtte overvinde de traditionelle sociale og menneskelige traumer associeret med at have sex foran et kamera. Heldigvis formåede skuespillerne at udvidde deres dramatiske præstationer langt ud over de traditionelle normer og fik virkelig skubbet til nogle grænser i deres søgen efter nye former for dramatisk udtryk. Sexscenerne blev omhyggeligt planlagt og indøvet før filmoptagelserne, så skuespillerne var i stand til at forblive i rollerne under hvert eneste favntag eller kærtegn.

Locations:

Som led i denne stræben efter optimal realisme er All About Anna indspillet on location i København og Paris. Dens romantiske prolog og flashbacks blev skudt til havs på en grønlandsk isbryder, en bittersød telefonsamtale blev skudt foran Eiffeltårnet, og historiens emotionelle klimaks omfatter seværdigheder såsom Marmorkirken og Amalienborg. Scenerne i Annas lejlighed blev indspillet i Gry Bays egen lejlighed. Her blev filmens første store sexscene udført gentagne gange af Gry Bay og Thomas Raft foran et stort vindue, bevidnet af forbløffede naboer, mens traffikken og hverdagslivet passerede forbi på den travle storbygade udenfor.

All About Anna markerer kulminationen af den gradvise udvikling mod brug af hardcore-billeder i arthouse-film, som blev indvarslet af Lars von Triers Dogme-succes Idioterne. Lars von Trier, anerkendt for sin jagt på filmisk sandfærdighed og nye, kunstneriske udtryksformer, ejer Zentropa Productions sammen med Peter Aalbæk Jensen. All About Anna er en co-produktion mellem Innocent Pictures og Zentropa Productions.
Tekst fra pressemateriale

Specielt om denne udgivelse:

Disc 1: Filmen (ca. 91 minutter)
 • Producer's Cut - hard version
 • Kommentarspor med hovedrolleindehaveren Gry Bay (oktober 2005)
 • Kommentarspor med skuespillerne Eileen Daly & Mark Stevens (september 2004)
 • Kommentarspor med skuespillerinden Ovidie (september 2004)
 • Kommentarspor med producenten Nicolas Barbano (oktober 2005)
 • Audio: Engelsk DD2.0 Stereo
 • Undertekster: Engelsk, dansk
Disc 2: Special features (ca. 150 minutter)
 • All About Anna - Director's alternative version
 • The Love-Making of All About Anna - Dokumentar af den prisvindende filmskaber Mads Tobias Olsen
 • Danish Erotic Film Classics - Tekst essay af filmhistorikeren Ebbe Villadsen
 • Painting Anna's Apartment - Longer version
 • Komplette, uredigerede optagelser fra 4 sex scener
 • Trailer + TV-spot
 • Fotogalleri
 • Easter Egg: The really embarrassing stuff we hope you won't find!
 • DVD-ROM: Complete screenplay, original proposal & step outline
Booklet:
 • Illustreret 16-siders souvenir booklet, incl. Zentropa's originale Puzzy Power manifesto

Brugerne skriver om All About Anna:

Anmeldt af Monkeyman, København S 19. september 2007
PORNO FOR PIGER
Min ven havde skaffet denne meget omtalte film, men kan personligt ikke forstå al den snak. Hvad helved er der specielt ved All About Anna, den er jo pisse banal og kedelig. Det var som at se filmen Brown Bunny, men bare med flere sexscener. Der kunne sagten være mere ''kød'' på denne suppedas.

Anmeldt af Jesper Holm, Nibe 22. december 2005
Skuffende...
Skuffende, ja, rent sagt spild af penge. Hvis dette er et seriøst forsøg på at lave en erotisk film for kvinder så er det et meeeeget ringe forsøg.

Jeg ved godt at kvinder ikke er så "visuelle" i deres fantasier som mænd, men de få scener med lidt hud er jo hu-hej-vilde dyr og ikke spor erotiske! Man er bedre tjent med at se en gammel censureret tyroler film på Sat1.

Mit råd er derfor: Lad være med at købe den. Hvis I overvejer det så kan i købe min DVD til en billig penge!


Ret din egen anmeldelse af All About Anna - klik her

Deltag i debatten om filmen All About Anna - klik på "svar"

 Forfatter Emne: All About Anna
bonecrusher99

All About  Anna (2-disc)
Se alle titler her
Sendt 2005/12/22 19:34:15 IP: Logget Svar...

hvor meget skal du havde for all about anna dvden ???

Start en debat om denne udgave af All About Anna (2-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45