An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Rachel Getting Married  (DVD) Rachel Getting Married

CTR28334 / UPC# 043396283343

Rachel Getting Married  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 2008
- Farve - 114 min
Ønskeliste
DramaRomantik
Filmens specifikationer
Original titel: Rachel Getting Married
Instruktør: Jonathan Demme
Medvirkende:
Kym  Anne Hathaway
Rachel  Rosemarie DeWitt
Kieran  Mather Zickel
Paul  Bill Irwin
Carol  Anna Deavere Smith
Emma  Anisa George
Sidney  Tunde Adebimpe
Abby  Debra Winger
Andrew  Jerome Le Page
Norman Sklear  Beau Sia
Vis alle medvirkende...
Stikord: Bryllup
Familierelationer
Kærlighed
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 5

Gennemsnit: 6.8 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

David
Thomas

Rachel Getting Married

Kim (Anne Hathaway) er ved at komme sig over sit stofmisbrug og rejser hjem for at deltage i sin søster Rachels (Rosemarie DeWitt) bryllup. Deres far, Paul (Bill Irwin), gør alt, hvad han kan, for at opretholde freden mellem de to søstre. Rachel synes, at Kims tilstedeværelse ødelægger hendes store dag, fordi faderen er overbeskyttende over for Kim.
En masse grimme sandheder, løgne og undertrykte følelser kommer til overfladen under bryllupsforberedelserne. Dette bliver på en gang portrætteret både hjerteskærende og humoristisk.
Rachel skal giftes med en sort mand, og Pauls anden kone er sort, så det multi-etniske bryllup bliver en stor prøvelse for flere af de gæster og familiemedlemmer, som ikke har nemt ved at acceptere andre racer og religioner.
Thomas

Brugerne skriver om Rachel Getting Married:

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 30. marts 2011
Dogmekamera på afveje
Der er intet i denne film, som inviterer til at anvende et hvileløst og utroligt irriterende håndholdt kamera. Og at Demme er gået med til dét, udsiger ikke noget alt for godt om mandens dømmekraft. Det gør der imod de detaljer, han opholder sig ved filmen igennem. De tegner nemlig et livsbekræftende fællesskab, der nok er krukket, men også festligt.
Filmen er og bliver imidlertid Anne Hathaways. Hun holder oppe og sammen i en grad, så den ellers lidt tynde sag bliver vedkommende. Godt gået.

Anmeldt af René, Åbyhøj 21. november 2010
Rachel skal giftes her til morgen .....
En på mange måder ganske udmærket film om en splittet famile med et par skeletter i skabene, og et ikke helt afklaret forhold imellem Kym og søsteren Rachel, eller Kym og moderen. Anne Hathaway står virkelig stærkt i sin rolle som familiens sorte får og problembarn. Helt utroligt, som hun har udviklet sig som skuespiller, siden tidligere film som "The Princess Diaries" og "Ella Enchanted".

Når "Rachel Getting Married" kun får 2½ stjerne - og ikke tre - så der det fordi at filmens semi-dokumentariske 'dogmestil', med urolig og håndholdt kameraføring, (for mig) trækker helhedsoplevelse ned. Al dén hurtige panorering frem og tilbage imellem personerne i billedet, og den evindelige gyngen op og ned, var til sidst næsten ved at gi' mig søsyge. På et tidspunkt overvejede jeg seriøst på dén baggrund rent faktisk at stoppe filmen, men modstod heldigvis fristelsen.

For "Rachel Getting Married" er en seværdig filmoplevelse - især, hvis man altså husker at tage sin søsygetablet forinden.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 17. april 2010
Dogme Demme
I en flegmatisk men alligevel intens stemning berettes der om en families håndtering af det sorte får og et ubearbejdet traume i forbindelse med den ene datters bryllup. Ikke ubetinget vellykket hele vejen igennem, men ærligt og oprigtigt formidlet det meste af tiden. Kompleksiteten i det konventionelle og det egentlige liv er trukket frem på en udmærket måde og Demme bruger dogmereglerne til at understrege dette og han slipper stort set afsted med det. Skuespillerne svinger en del, men Hathaway holder filmen på rette kurs med sit portræt af den udstødte datter. En udmærket film.

Ret din egen anmeldelse af Rachel Getting Married - klik her

Start en debat om filmen Rachel Getting Married - klik her

Start en debat om denne udgave af Rachel Getting Married - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45