An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Slumdog Millionaire  (DVD) Slumdog Millionaire

FOX2257441 / UPC# 024543574415

Slumdog Millionaire  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 2008
England - Farve - 120 min
Ønskeliste
DramaRomantikKriminalfilm
Filmens specifikationer
Original titel: Slumdog Millionaire
Instruktør: Danny Boyle
Medvirkende:
Jamal Malik  Dev Patel
Latika  Freida Pinto
Older Salim  Madhur Mittal
Prem Kumar  Anil Kapoor
Sergeant Srinivas  Saurabh Shukla
Adele  Mia Drake
Vision Mixer  Jeneva Talwar
Ada  Janet de Vigne
Police Inspector  Irrfan Khan
Youngest Salim  Azharuddin Mohammed Ismail
Vis alle medvirkende...
Stikord: Oscar: Best Picture
Fattigdom / sult
Mord
Overlevelse
TV/Radio-station
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Fransk
Spansk
Sprog: Engelsk
Fransk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 20

Gennemsnit: 8.6 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

David
Thomas

Slumdog Millionaire

Jeg må indrømme, at min skepsis var stor, da jeg først hørte om Danny Boyles nye film. Ene og alene det faktum, at den foregik i Indien, var nok til, at jeg takkede nej til at se den. Og "Hvem vil være millionær" som omdrejningspunkt? Nu stopper festen! Men så kom alt buzzet. Jeg huskede, hvem hr. Boyle er. Og jeg gav den en chance. Phew!
     Slumdog Millionaire er Oliver Twist på indisk, tilsat "Hvem vil være millionær", en smuk kvinde og en pistol. Den handler om Jamal, en fattig fyr fra slummen, der er kommet med i den indiske udgave af "Hvem vil være millionær", hvor han svarer på det ene spørgsmål efter det andet ved at løbe en skræmmende tur ned ad memory lane og finde svarene i sin fortid til stor irritation for tv-værten, fantastisk portrætteret af Anil Kapur. Jamals liv har været lidt ud over det sædvanlige. Han mister sin mor i en meget ung alder, og sammen med storebroren, Salim, og pigen Latika overlever han på gaden.
     Filmen er bygget op af en serie flashbacks og flashforwards, hvilket umiddelbart lyder forvirrende, men hele tre forskellige skuespillere spiller Jamal, Salim og Latika, hvilket gør det nemt at navigere rundt i tid og sted. Og Danny Boyle formår at holde fast i trådene og jonglere med alle karaktererne og historierne, så man bliver mundlam. Undervejs sidder man som seer med tusinde spørgsmål, og hr. Boyle tager sig tid til at give dig svarene på hvert og et, så når rulleteksten sænker sig over skærmen, sidder man med et stort, fedt smil tatoveret fast på læberne.
     Jeg vil ikke komme ind på alt, hvad personerne gennemgår, men Slumdog Millionaire er en powerride af en film. En af dem, som bider sig fast i dig og aldrig giver slip. Motoren i filmen er Jamals ukuelige kærlighed til den smukke Latika, kærligheden mellem Salim og Jamal, og Salims kærlighed til penge. Et trekantsdrama, hvor de to hovedaktører er selve kærligheden og grådigheden. Det burde ikke kunne lade sig gøre at lave et fejlfrit mesterværk med så store kræfter i spil, placeret i Indien og med "Hvem vil være millionær" som omdrejningspunkt. Og alligevel gør Danny Boyle det til UG. Det er simpelthen det mest kompetente stykke instruktion, jeg til dato har set. Og et sublimt manuskript.

Dette her, mine damer og herrer, er årets film 2008! Jeg kan kun misunde dem, der ikke har oplevet dette mesterværk endnu, og dem, som skal til at opleve den igen.
Jesper Nicolaj

Brugerne skriver om Slumdog Millionaire:

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 28. juli 2010
Der var engang...
Der var engang to brødre, der drog ud verden for at vinde kongeriget og prinsessen... Boyle siger selv, at han ikke har tilstræbt socialrealisme. Alligevel får han taget nogle billeder af et slum, som desværre kun virker alt for realistisk, og som desværre er let at genfinde. Ikke blot i Indien men adskillige steder på kloden. Ved at vise, at eventyret og eskapismen er vejen ud og op for de uheldige, der er født der, viser Boyle os også håbløsheden.
Desværre kan fortællingen i perioder virke langtrukket på grund af historiens opbygning, men vi hjælpes til stadighed på vej igen af de gode billeder.

Anmeldt af FSD, Charlottenlund 11. april 2010
Overvuderet
"Slumdog Millionaire" er efter min mening stærkt overvuderet. Den er fin nok og der er nogle helt fantastiske billeder i den, men det er ikke noget "lille mirakel" eller "mesterværk" som anmelderne skrev. Den er alt for publikumsleflende og Disney-sentimental til at være sådan rigtig god. Hvis ikke den havde været så overeksponeret, havde jeg sikker syntes om den, men det er altså ikke en film, jeg ville have lyst til at se mere end en enkelt gang.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 15. marts 2010
Hvem vil være millionær?
Der er selvfølgelig overhovedet ikke tale om antydningen af socialrealisme her og instruktøren er klog nok til at forælle sit publikum det i den afsluttende creditsekvens, så selv de mest tungnemme ikke er i tvivl om hvor vi er henne. Vi er i eskapismens trygge favntag uanset hvordan man vender og drejer tingene og det er også fint nok. Om filmen handler om den vestlige verdens ethos, at den enkelte har krav på og ret til at forfølge lykken, eller den omvendt viser, at det er netop denne tankegang der skaber tragedier for andre og mindre priviligerede mennesker, er umuligt at afgøre mens man ser filmen. Men det er heller ikke det tankevækkende der er i centrum for historien, sådan som jeg opfatter den. Det er en underholdningsfilm, Bollywood uden sang og dans. Næsten.

Anmeldt af jona, Køge 6. marts 2009
ÅRETS FILM
Kæft, en god film! Fortjener helt klart alle 8 Oscars! Danny Boyle er suveræn!

Anmeldt af Karsten Falkbøll Pedersen, Faxe 5. marts 2009
Årets Bedste Film?........ aaaaaAAAH!
Slumdog Millionaire Den Oscar 'er sku en sjov størelse... Sidste år fik Coen Brødrene figuren for "bedste" film med "No Country for Old Men".. Var det årets bedste? - Nej! det var sku da Ej!, men den var god.
Er "Slumdog Millionaire" så årets bedste flik?.... Nej Habibi, men den er god. Ikke lige så god som "NCFOM", men god. "Tropic Thunder" takler problemet meget godt, her får vi at vide, at sådan noget er kompliseret, og politisk... Fuldstændigt Korekt!. Hvis det ikke bunder i virkeligheden, eller handler om et globalt emne, eller folk der har en dårlig P.. Ja - så har det Kejne interesse for Oscar folket. Sådan er det bare - vi kan skabe os fra nu af, og til Jul over hvorfor der' er genrer der bliver ignoreret.. Det bliver aldrig anderledes - stod det til F-Gas?.. var det nok "Tropic Thunder" eller "Gutterballs" der løb med æren. Og det' ved både du og jeg at, den går selvfølgelig ikke.
Men hvad så med "Slumdog"?.. er den så noget værd?.. Ja da! - Jeg var rimeligt godt underholdt, jeg syntes den tabte lidt pusten, da vi kom over midten - hen i mod slutningen. Blev måske lidt Banal? - selve ide'en til filmen er skam fin fin - jeg har bare svært ved, at få øje på 'det der skulle være spetakulært. Er der en Oscar i denne lille film?... Ja, så skulle det være i fotograferingen.

Anmeldt af DannX, København SV 27. februar 2009
Altså...
...nu har jeg været i biffen 3 gange i år, første gang til Lad Den Rette Komme Ind, anden gang til forpremiere på Mænd Der Hader kvinder og tredie gang til forpremiere på Slumdog Millionaire. What can I say...the best things in life really ARE free!! Lad Den Rette... blev jeg ret skuffet over, Mænd Der... blæste mig bagover og Slumdog... er en fantastisk blanding af kærlighed, skæbne, paratviden og evnen til at overleve, trods alle odds. Man undgår ikke at blive fascineret af Jamals historie og man undgår SLET ikke at blive bare en lille smule forelsket i Dev Patel. Socialrealisme og feelgood - og et fedt music score.

Ret din egen anmeldelse af Slumdog Millionaire - klik her

Deltag i debatten om filmen Slumdog Millionaire - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Slumdog Millionaire
jona

Slumdog Millionaire (Blu-ray) Slumdog Millionaire Slumdog Millionaire
Se alle titler her
Sendt 2009/01/15 23:50:09 IP: Logget Svar...

Bio

Skal helt klart ind og se den i bio.
Kan ikke vente.

Boyle er simpelthen den perfekte instruktør, 28 Days Later og Sunshine er virkelig nogle fantastiske film!

Start en debat om denne udgave af Slumdog Millionaire - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45