An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Inside   (Béatrice Dalle)  (DVD) Inside (Béatrice Dalle)

af Midget Entertainment ME579 / UPC# 5705535037563

Inside   (Béatrice Dalle)  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 2007
Frankrig - Farve - 83 min
Ønskeliste
GysThriller
Filmens specifikationer
Original titel: À l'intérieur
Dansk titel: Inside
Instruktør: Alexandre Bustillo
  Julien Maury
Medvirkende:
La femme  Béatrice Dalle
Sarah  Alysson Paradis
Louise  Nathalie Roussel
Jean-Pierre  François Marchasson
Matthieu  Jean-Baptiste Tabourin
L'infirmière  Dominique Frot
Polic. municipale  Hyam Zeytoun
Policier municipal  Tahar Rahim
Policier municipal  Emmanuel Guez
Policier BAC  Ludovic Berthillot
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 14

Gennemsnit: 8.4 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Thomas

Inside (Béatrice Dalle):

Den gravide Sarah mister sin mand i en bilulykke. Nogle måneder senere nærmer fødslen sig, og i stor sorg beslutter Sarah at blive alene hjemme juleaften. En fremmed klædt i sort banker på døren og insisterer på at komme ind! - Bland stemningen i Rosemary's Baby med vanviddet i The Hitcher, og du får Inside - en mørk, psykologisk og rå historie, som bekræfter, at Frankrig hører til blandt gysergenrens elite.

Brugerne skriver om Inside (Béatrice Dalle):

Anmeldt af Per Sandfeld Hansen, Herning 29. maj 2015
darkman
total kult film skal ses hvis man er horrorfreaks

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 10. april 2015
Giv mig mit barn
Ultragrum horrorfilm med wall-to-wall-violence som det sjældent er set før og med spandevis af virkelig god og effektiv splat. Her er alt hvad hjertet kan begære, men filmen har oven i hatten mere på hjerte. Det er tillige en slags allegori over betændte følelser omkring tab og desuden leger filmen med huset som metafor. Man mærker tydeligt, at instruktøren har helt styr på disse ekstra lag i historien og resultatet er yderst effektfuldt. Jeg ville kalde filmen for en splatballet og så er den tilmed intelligent bygget op indtil det fuldkommen hæsblæsende blodscrescendo til sidst. Det er en rigtig lækkerbidsken, men kun for dem der ikke har sarte nerver eller maver. Nok den allerværste juleaften der er sat på film her! Her er det ikke de brunede kartofler eller flæskestegen der brænder på! Hjerter bliver så sandelig klippet med en saks, men ikke lige på dén måde som Mogens Lorentzen i sin tid tænkte på!

Anmeldt af Monkeyman, København S 4. oktober 2014
Søger du efter en ubehagelig film?.....
.... ja, så led ikke længere, for AVRA FOR LAURA, her kan vi tale om en ganske modbydelig film, der giver tilskueren adskillige mavepustere undervejs!

"Inside" er et kerneeksempel på, at franskmændene nogle gange er mestre i moderne modbydelige og grænseoverskridende gysere, og selv efter, at der er gået langt tid efter man har denne film, ja så kan man stadig ikke helt få den ud af hovedet!

Filmen kan for visse personer, måske give en række cinematiske traumer, der ikke er lette at viske af, hvis man er af let stødelig natur, eller bare generelt får det fysisk dårligt af synet af blod.

Jeg overlevede skam, og skal her komme med en stærk anbefaling til alle af HARDCORE horror og gore-effekter, som vil få en til at knibe med øjnene mange gange undervejs, da vi som sagt ikke lige frem har med Peter Plys at gøre her, men noget ganske andet, der trænger langsomt under huden på en.

Nu er det ikke kun atmosfæren, effekterne og den isne simple historie, der gør dette til et mindre HOME RUN inden for genren, men også skuespillet, som virkelig er på A-niveau her, og er med til at forstærke oplevelsen.

Så køb filmen, men mand dig op før du trykke på play-knappen, og lad være med at vise den til andre, end dem du ved elsker horror-genren til døden!

Anmeldt af Extract, Dyssegård 26. juni 2011
Massakren i mit hus
Inside   (Béatrice Dalle) A L'Intérieur er en kompakt lille, velfungerende og meget splattet gyser der finder sted i et hus henover en nat. En mystisk kvinde bryder ind hos en højgravid kvinde. Det står mig ikke lysende klart hvorfor. Det er en ekstremt grum film med stærke kvinderoller, både som offer og gerningskvinde. Men en række mennesker dør i det hus den nat på grusommeste vis. Den kan godt minde lidt om finalen i Romano Scavolinis Nightmare. Kan anbefales på det varmeste.

New French Extremity
OriginaltitelDansk titelInstruktørLand/årKarakter
Baise-MoiBlodsøstrerVirginie Dependes,
Coralie Trinh Thi
Frankrig 2000***½
IrréversibleIrreversibleGasper NoéFrankrig 2002****
Haute TensionSwitchblade RomanceAlexandre AjaFrankrig 2003***½
CalvaireThe OrdealFabrice Du WelzBelgien 2004½
SheitanSatanKim ShapironFrankrig 2006*
Frontière(s)Frontière(s)Xavier GensFrankrig 2007***½
À l'intérieurInsideJulien Maury,
Alexandre Bustillo
Frankrig 2007****
MartyrsMartyrsPascal LaugierFrankrig 2008****
LivideLividJulien Maury,
Alexandre Bustillo
Frankrig 2011***

Anmeldt af Stoney, Farsø 18. april 2008
Blodbad!
Siden den udkom er rygterne løbet som en steppe brand om hvor blodig og grum denne film er. Og blodig...Ja, det er den. Faktisk tror jeg den indtager en klar førsteplads i den afdeling. Filmen er et rent blodbad! Men kan den leve op til hypen? Desværre ikke.

Den første halve time er klart den bedste. Der er lidt Maskernes Nat over måden man lige akkurat aner morderen i skyggerne. Specielt en scene hvor Sarah sidder i sofaen og ser TV, er filmet suværent godt. Masser af gåsehuds point der!

Historien er kort fortalt at Sarah mister sin mand ved en bil ulykke. Selv overlever både hun og barnet i hendes mave. Fire måneder senere er det juleaften og hun vælger at blive alene hjemme, da hun er sat til at føde dagen efter. Uheldigvis er en sindsforvirret kvinde meget interesseret i det ufødte barn og vil gøre ALT for at få fingre i det.

Som sagt er den første halve time gedigen og meget uhyggelig men ærlig talt så blev filmen hurtigt lettere komisk i sidste halvdel - der er simpelthen så meget blod, at jeg blev helt bekymret for om det begyndte at dryppe ud af plasma skærmen!

En film som High Tension/Switchblade Romance har langt mere uhygge end denne. Men er det gore og effekter der er (for) realistiske man søger, er dette filmen man bør se.

Ps. De to Franske debut instruktører er efterfølgende blevet headhuntet til at stå bag den nye Hellraiser film.

Ret din egen anmeldelse af Inside (Béatrice Dalle) - klik her

Start en debat om filmen Inside (Béatrice Dalle) - klik her

Start en debat om denne udgave af Inside (Béatrice Dalle) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45