An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Splice  (DVD) Splice

af Warner Bros. WHV1000157284 / UPC# 883929142156

Splice  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Gaumont - 2009
USA - Farve - 104 min
Ønskeliste
DramaThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Splice
Instruktør: Vincenzo Natali
Medvirkende:
Clive Nicoli  Adrien Brody
Elsa Kast  Sarah Polley
Dren  Delphine Chanéac
Gavin Nicoli  Brandon McGibbon
Joan Chorot  Simona Maicanescu
William Barlow  David Hewlett
Child Dren  Abigail Chu
Exec. producer  Guillermo del Toro
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Spansk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 6

Gennemsnit: 8.3 ud af 10

Du kan også stemme.   


Splice

Vincenzo Natali, der lavede den fremragende lille science fiction film Cube står også bag kamneraet Splice. De to unge, rebelske forskere Clive (Adrien Brody) og Elsa (Sarah Polley) overtræder alle reglerne, da de under et uskyldigt eksperiment blander menneske DNA med DNA fra flere forskellige dyr. Ganske uforsætligt producerer dette et helt nyt væsen, der hurtigt vokser sig stort og meget farligt.
David

Brugerne skriver om Splice:

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 10. april 2014
Nerd
I sin kerne er dette noget så sjældent som en klassisk sci-fi, der berører mange af de grundlæggende temaer, som hører til i dette univers: Hvor sætter vi videnskabens grænser? Hvem styrer etikken? Er det godt, at blande videnskab og storkapital? Osv. osv. Det er i sig selv altid spændende.
Her har man så funderet over videnskabsmandens motivation og hans/hendes forhold til sin egen "opfindelse" med vægt på det emotionelle engagement. En vinkel, der kunne malkes meget mere og bedre, end det lykkes her. Men en interessant vinkel.
Filmens tematik er spændende og holder interessen fangen. Udførelsen holder slet ikke trit med grundideen, så filmen halter længe og tilter desværre alvorligt til sidst.
Men, som det er sagt nedenstående, der er ingen grund til ikke at stifte bekendtskab med historien. Den ejer en vis originalitet, men ingen charme, og den drukner ganske vist sine ideer i klicheer.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 26. februar 2012
H-50
Det var ikke med de allerstørste forventninger at jeg smed filmen i afspilleren for der er sandt for dyden langt imellem de gode SF-film med kant, men her er der faktisk noget for spil der hæver sig lidt over det alt for banale. Det er selvfølgelig noget afsindigt hjernespind - eller er det nu også det?
To gensplejsere, der privat danner par, er blevet ansat af et firma til at krydse DNA og dermed skabe en ny organisme som kan udvikle proteiner til blandt andet medicinsk brug. Men de er langt videre i deres forskning og da de får afslag på at fortsætte deres eksperimenter med menneskeligt DNA, beslutter de sig for at gøre det på egen hånd, selvom de slet ikke er enige om præmisserne og ved mindre end intet om konsekvenserne. Det hele ender selvfølgelig i en pose lort.
Filmen er ganske spændende og rejser stadigt flere spørgsmål undervejs. Hvor går grænsen og hvad er konsekvenserne hvis vi ikke sætter nogen overhovedet? Det lykkes for instruktøren at fastholde interessen hele vejen igennem lige indtil slutningen der lires betragteligt af. Men hvis man er til genren er der en fin lille anretning her som man ikke skal gå udenom.

Anmeldt af Monkeyman, København S 13. maj 2011
Den farlige idé, der blev til virkelighed
Havde hørt fra mange, at denne film ikke skulle være hverken særlig god eller imponerende. Men, ved selvsyn har jeg fundet ud af at jeg bestemt ikke kan forstå andres meget negative kritik af denne tankevækkende science fiction-gyser, der sætte spørgsmålstegn ved, hvor grænsen for videnskaben går.
Trods filmens ikke super høje budget, er det lykkedes at lave en effektiv film, der uden tvivl vil få den med svage nerver op ad stolen. Effekterne er ikke de bedste man har set i filmbranchen, men de holder fint nok til at man lever sig en i plottet, og tror på monsterkarakteren Dren, der rigtig nok har lidt samme aura som karakteren Sil fra filmen "Species", dog er hende her ikke et uhyre fra det ydre rum... men seksuel driften viser sig at være næsten lige så stor, som en liderlig Natasha Hendridge i brunst.

Godt med blod er der også, selvom du nok ikke skal regne med et decideret blodbad, hvor indvolde og kropsdele flyver i alle retninger.
Jeg er positivt stemt overfor filmen, men beklageligvis så holder den ikke hel hen til målstegen, i det filmens slutning bestemt ikke er helt tilfredsstillende og samtidig gøre brug af typiske genremæssige klichéer, hvilket er brand ærgeligt, da der ellers var lagt i kakkelovnen til noget større og bedre.

Jeg synes selv at jeg kan være bekendt at anbefalde filmen, men rak mig nu ikke ned, hvis det skulle vise sig at I finder dette værk som et fuldstændigt ´´turn off´´.

Anmeldt af stevens, Horsens 26. februar 2011
Sexet monster
Dragende flot film, der bruger tid på at bygge handlingen op, og det er interesssant hele vejen !
Flot ny indgangsvinkel på en slidt genre, gør at denne film bestemt er seværdig. Jeg indrømmer gerne at det er en af de få film hvor monsteret faktisk er utrolig sexet !
Minder stilmæssigt om " Species "......


Ret din egen anmeldelse af Splice - klik her

Start en debat om filmen Splice - klik her

Start en debat om denne udgave af Splice - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45