An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Ghost Writer, The (Ewan McGregor)  (DVD) Ghost Writer, The (Ewan McGregor)

af Summit Entertainment SMIT66114628 / UPC# 025192067501

Ghost Writer, The (Ewan McGregor)  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Summit Entertainment - 2010
England - Farve - 128 min
Ønskeliste
DramaThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Ghost Writer, The
Dansk titel: Skyggen
Instruktør: Roman Polanski
Medvirkende:
The Ghost  Ewan McGregor
Rick Ricardelli  Jon Bernthal
Amelia Bly  Kim Cattrall
Adam Lang  Pierce Brosnan
Roy  Tim Preece
John Maddox  Jim Belushi
Ruth Lang  Olivia Williams
Sidney Kroll  Timothy Hutton
SKY Newsreader  Anna Botting
Paul Emmett  Tom Wilkinson
Vis alle medvirkende...
Stikord: Mystery / Mysterium
CIA / FBI
Forfatter
Irak / Iran
Politik / Politisk
Tortur
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Spansk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 8

Gennemsnit: 8.9 ud af 10

Du kan også stemme.   


The Ghost Writer

En succesfuld britisk forfatter (Ewan McGregor) får tilbudt at være skyggeskribent på den tidligere britiske premierminister Adam Langs (Pierce Brosnan) memoirer. Han skal overtage arbejdet fra Langs tidligere politiske assistent, Mike McAra, der er omkommet i en ulykke, og hans agent forsikrer ham om, at det er hans livs chance. Forfatteren accepterer modvilligt og tager ud til den lille amerikanske ø, hvor Adam Lang opholder sig i et stort, luksuriøst hus ved stranden sammen med sin kone Ruth (Olivia Williams) og sin personlige assistent Amelia (Kim Cattrall).
     Dagen efter beskylder en tidligere britisk minister Adam Lang for krigsforbrydelser, og pressen begynder at skrive om den tidligere premierministers mulige hemmelige aftaler med USA, hvor terrormistænkte er blevet udleveret til tortur. Øen overrendes af journalister, alt imens skyggeskribenten prøver at grave i fortiden. Snart begynder han at ane, at hans forgængers død måske ikke var tilfældig, og at svarene måske kan findes i det ufærdige manuskript. Skyggeskribenten må dog samtidig sande, at fortiden kan være dødbringende – og at historiebøgerne skrives af dem, som overlever længe nok til at gøre det.
David

Brugerne skriver om Ghost Writer, The (Ewan McGregor):

Anmeldt af CT, Vanløse 5. oktober 2010
Endnu en Polanski-fuser....
Der er god Hitchcock-agtig stemning over filmen i starten - og den fungerer godt - omend noget langsom i spyttet af en thriller at være.

Men i filmens sidste tredjedel bliver et meget fantasifuldt konspirations-agtigt og tåbeligt plot serveret uden egentlig spænding og det går stadigvæk åh, så sløvt. Netop der hvor man håber at nu kommer der noget pay-off. Det gør der aldrig.

Og slutningen blæser da helt væk i noget intetsigende sludder. Men ok, jeg var jo advaret. Det var jo Polanski. Jeg skulle have været klog nok til at holde mig langt væk.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 4. oktober 2010
Bag facaden
Det er en befrielse at se en veteraninstruktør der kender sin metiér så godt, at han nøje ved hvordan han skal fortælle en klassisk thrillerhistorie uden at skulle ty til effekter for at please det brede publikum. Her er ingen overflødigheder men en stramt komponeret konspirationsfilm der, til trods for at den ikke er synderligt kompleks, fastholder interessen fra først til sidst. Det er en meget underholdende film og slutningen vil de fleste sikkert ikke lige se komme.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 6. september 2010
En af Polanskis bedre
76 år gammel er Polanski ikke aldrende. Det viser "The Gost Writer" med al ønskelig tydelighed. Det lyser ud af lærredet, at filmen er skabt af en mand, der elsker håndværket og som er dedikeret til den klassiske fortællestil. Polanski behøver ikke at hakke sin film i stykker med hysterisk klipning, påtrængende CGI konstruktioner eller actionbrag. Han kan fortælle en historie med billeder, montage og rytme, så spændingen er konstant dirrende gennem samtlige 128 minutter. Som en anden Hitchcock lader han skuespillernes blikke og relationer skabe intenciteten og går ikke af vejen for et lille citat til mesteren - som da en seddel bæres frem af mange hænder.
Polanski har valgt et glimrende cast og bag dem en god besætning. Pierce Brosnan har en af sine bedste roller, Ewan McGregor bærer nærmest filmen medens Olivia Williams danner klangbund for den vibrerende tone, der karakteriserer filmen. Der er ingen halve præstationer i skuespillernes rækker, som også inkluderer Eli Wallach og Tom Wilkinson.
Filmen er et pragtstykke, der allerede rangerer blandt de bedste og mest subtile thrillere.

Filmens fotografering og farveholdning kalder på Blu Ray.


Anmeldt af Monkeyman, København S 8. april 2010
Magtens korridorer
Der er få instruktører på denne jord, der kan lave rigtig nervepirrende thrillers a la Alfred Hitchcock stilen. Èn af dem er polakken Roman Polanski, der igennem årtierne har spyttet flere gode og til tider mesterværks lignende film ud.
Hans nyeste værk er ''The Ghost Writer'', en thriller med nutidige politiske undertoner, hvor en ung forfatter spillet af Ewan McGregor ankommer til en regnfuld og forblæst amerikansk ø, for at færdiggøre den tidligere engelske premierminister Adam Langs selvbiografi, efter at den originale forfatter bliver fundet død under meget mystiske omstændigheder. Samtidigt blive Lang beskyldt for medvirken til tortur, da hemmelige aftaler med USA, kommer frem i dagspressen, men derudover finder vores forfatter ud af, at der er ting i biografien der ikke holder stik med virkeligheden. Han vælger derfor at lave et mindre detektivarbejde, der hurtigt fører ham hen til skumle hjørner i politikkens verden.

''The Ghost Writer'' er en skarp, underholdende og intellektuel film, der kræver ens fulde opmærksomhed, det er ligeledes også en film der ikke vil tilfredsstille de fleste, dels pga. det langsomme tempo, som filmen med vilje har påtaget sig, og det er næsten typisk for Polanski.. han giver tingene tid, og det er noget jeg værdsætter.
Da Polanski pga. en pædofili sag mod en dengang 13 årige pige tilbage 1978, ikke kan betræde amerikansk jord uden at blive anholdt, har manden fundet europæiske locations som erstatning for USA, hvor hovedparten af filmen foregår. Øen, hvor Adam Lang bor, er hvis man på forhånd ikke ved det den danske ø Rømø, som virker fortrinligt som en grå, mystisk og små deprimerende sted at befinde sig. Billedsiden er derfor ikke overraskende utrolig flot og stemningsfyldt på en mættet måde.... hvis nogen forstår hvad jeg mener? Ewan McGregor er fremragende godt spillende og samtidig umådelige fabelagtig sarkastisk, som hovedrollen, mens Pierce Brosnan ryster 007 af sig, og giver en fin præstation som en rigtig afgået og små kold eks-premierminister.

Når filmen så slutter, kan man ikke undgå at tænke videre over de ting og små twist man er blevet præsenteret for, og selvom man synes at have historien på plads, så er det små huller jeg personlig har svært ved at udfylde, dette er muligvis Polanski der prøver at drive lidt gæk med mig, eller også er jeg bare snotdum!!!
Jeg vil uden at tøve et sekund anbefale filmen til især dem der holder at Roman Polanski, da andre muligvis vil ha' det lidt svært ved filmen.
Regn ikke med at se skyderier, biljagter og lig der dukker op her og der!!!
''The Ghost Writer'' er en livagtig og spændende film, der byder på små drejninger, man ikke just så komme. Det er en film der absolut kræver at du giver den tid til at udfolde sig, for ellers vil oplevelsen blive negativt ladet.


Ret din egen anmeldelse af Ghost Writer, The (Ewan McGregor) - klik her

Start en debat om filmen Ghost Writer, The (Ewan McGregor) - klik her

Start en debat om denne udgave af Ghost Writer, The (Ewan McGregor) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45