An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Case 39  (DVD) Case 39

af Fox-Paramount DK1136036 / UPC# 7332431034679

Case 39  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Paramount - 2009
USA - Farve - 109 min
Ønskeliste
GysThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Case 39
Instruktør: Christian Alvart
Medvirkende:
Emily Jenkins  Renée Zellweger
Lilith Sullivan  Jodelle Ferland
Detective Barron  Ian McShane
Doug  Bradley Cooper
Edward Sullivan  Callum Keith Rennie
Wayne  Adrian Lester
Margaret Sullivan  Kerry O'Malley
Nancy  Cynthia Stevenson
Diego  Alexander Conti
Javier  Philip Cabrita
Vis alle medvirkende...
Stikord: Aging disorder
Overnaturligt / okkult
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Engelsk
Norsk
Svensk
Finsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 7

Gennemsnit: 9.3 ud af 10

Du kan også stemme.   


Case 39:

Socialrådgiver Emily Jenkins (Renee Zellweger) synes selv, at hun efterhånden har set alt hvad tilværelsen har at byde på. Men hendes opfattelse ændrer sig brat, da hun møder den tiårige Lillith Sullivan, som hun redder fra hendes forældre, da de forsøger at dræbe hende. Emily beslutter sig for selv at tage sig af Lillith indtil hun kan finde den rette plejefamilie til hende. Men så begynder den grufulde sandhed om Lillith at gå op for Emily.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Case 39:

Anmeldt af Gordon, København N 10. juni 2015
case 39
en nogenlunde film uden og gør det væsentligt af sig og Zellweger er ret udmærket til hovedrollen med støtte fra Cooper og mcshane men handlingen er lidt tynd til tider skræmmende men ikke nok og pigen er lidt skummelt tid tider os hvis jeg var lidt mere positiv gennem denne oplevelse ville jeg smide 3 stjerner på en ok gyser

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 20. marts 2015
Kom barnet i en varm ovn...
For store huller i den fortællemæssige logik går ikke an i en gyser, hvilket filmen her er et godt eksempel på. Hvad der imidlertid er værre er, at man hurtigt gætter sammenhængen, hvorved gyset helt udebliver. Bortset fra at det er gyseligt nok, at ikke en fra den lange kreditliste har gjort indsigelser mod den kedsommelighed deres arbejde bevægede sig mod.
Zellweger og Cooper spiller fornuftigt uden i øvrigt at kunne stille meget op. Synd at Cooper skal igennem en grotesk bi-scene midt i det hele. Pigen Ferland, som forældrene bager på, er et fund til den rolle, man har placeret hende i. Det er nærmest for hendes skyld, man ser filmen til ende.
Alt i alt en kedelig gyser. Brug dit liv på noget andet.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 4. november 2011
Evil incarnate
Helt rimelig gyser der rammer de fleste af genreklichéerne uden ellers at gøre det store væsen ud af sig. Filmen er dygtigt bygget op og slipper afsted med det meste, selvom man altså ikke sidder ude på kanten af stolen på noget tidspunkt. Man gætter ganske rigtigt sammenhængen alt for hurtigt og der er tendens til et par gentagelser for meget undervejs. Men ellers bliver man revet med og Zellweger gør det fint i hovedrollen. God støtte fra Cooper og McShane.

Anmeldt af Elvizz, Faxe 5. februar 2011
T(h)riller ....der holder balancen
Der er ikke så meget nyt i filmen, der ikke er set tidigere.... bortset fra brugen af gasovnen, som nazisterne sikkert har inspireret til. Men den er godt og særdeles effektivt skruet sammen ....og pludselig dukker slutteksterne op efter 1.40 minutters spilletid....og hov !!.. hvor blev tiden dog af ? Fidusen er nok at der ikke på noget tidspunkt går tomgang i dialogen.

Zellweger, McShane og Cooper er som sædvanlig gode på lærred og skærm, mens unge Jodelle Ferland er lidt af et fund i rollen som pigen Lilith, der skal anbringes i pleje.

Det er selvfølgelig svært at komme i kølvandet på en film som "Orphan"....men det prøver Case 39 egentlig heller ikke på...og går i stedet sine egne uhyggelige veje.

Velbekommen.....og husk nu at børn skal steges ved mindst 225 grader, hvis de skal være rigtig sprøde !!!


Anmeldt af Tiggara, Slagelse 12. september 2010
Case 39.
En lille fin triller sag af Cristian Alvart, manden der gav os Antibodies og Pandorum.
Emily er en slags skole pædergo, der arbejder for en virksomhed som har specialiceret sig i børnesagere der her spilles af Renée Zellweger der også gav all Womens, Bridges Jones Dagbog, da hun giver sig ud for at besøge en familie med svære adfærds problemer, og en datter vis karektere som styrt dykker. Fornemmer emily at der er noget frygligt galt med forældrene, og giver datteren Lilith ialt hemlighed hendes hjemme nummer, hendes antagelse er dog også rigtig da forældrene prøver at gase hende, men emily redder pigen.

Derefter bliver forældrene sendt i fængslet og bliver dømt til døden, Og emily opdager at den lille pige ikke har noget slægtninge tilbage.
Og udviser derfor symperti over for pigen, hvor efter hun mod sin egen vilje og grænse adobtere pigen, men lilith er ikke den søde uskyldig pige som emily går rundt og tror, hun gemmer nemlig på nogle dybe hemligheder.
En rigtig god triller der er skruet godt sammen, og hvor den strukturalde linje viker, den fanger og man kan ikke lade være med at tænke en del over hvem og hvad den lille pige er igemmen filmens forløb, god underholdning, der sker hele tiden noget, med klasse skuspil både fra Renéé og Ferland side, det skal derved også siges at alle bihollerne i filmen også er af en god kaliber.

Anmeldt af windfeldt, Nørresundby 25. juli 2010
Ondskabens sag
En thriller der ikke adskiller sig væsentligt meget fra andre holleywood film. Historien er generalt tynd og man har gættet sammenhængen efter en tre kvarters tid.
Skuespillet er ok, dog synes, der ikke at være den store fordybelse i karaktererne. Det tekniske er også ok, men filmens akilleshæl er at den ikke har ret meget at byde på og ikke tilføre genren noget nyt.
Lidt af en langgaber med enkelte gode scener.

Anmeldt af stevens, Horsens 20. juni 2010
Skræmmende metervare
Ret underholdende, og til tider skræmmende metervare fra Hollywood. Det er ligesom der er en trend lige nu med onde, besatte børn i gyserfilm. Det virkede i "Orphan", men her halter historien lidt ! - Den unge Jodelle Ferland spiller dog fremragende! - Filmen er bestemt et kig værd, du er ret underholdt, men så heller ikke mere !

Ret din egen anmeldelse af Case 39 - klik her

Start en debat om filmen Case 39 - klik her

Start en debat om denne udgave af Case 39 - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45