An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Walking Dead, The: Hele  1. sæson (3-disc) (DVD) Walking Dead, The: Hele 1. sæson (3-disc)

Udgivet 17. maj 2011 af SF Film DVDS23339 / UPC# 5706710233398

Walking Dead, The: Hele  1. sæson (3-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. AMC - 2010-????
USA - Farve - Pr eps 45 min
Ønskeliste
GysSkræk
Filmens specifikationer
Original titel: Walking Dead, The
Instruktør: Greg Nicotero
  Ernest R. Dickerson
  Guy Ferland
Medvirkende:
Rick Grimes  Andrew Lincoln
Carl Grimes  Chandler Riggs
Daryl Dixon  Norman Reedus
Carol Peletier  Melissa McBride
Maggie Greene  Lauren Cohan
Glenn Rhee  Steven Yeun
Michonne  Danai Gurira
Sasha Williams  Sonequa Martin-Green
Tara Chambler  Alanna Masterson
Beth Greene  Emily Kinney
Vis alle medvirkende...
Stikord: Based-on-a-comic
Overlevelse
Post-apokalyptisk
Udødelig
Zombie
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Norsk
Svensk
Finsk
Islandsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 18

Gennemsnit: 9.8 ud af 10

Du kan også stemme.   


The dead are walking!

Indledningen kunne ikke være mere klassisk. Politimanden Rick Grimes og hans makker tager del i en rutinearrestation. Rick bliver skudt og havner på hospitalet. Da han senere vågner op, mere død end levende (ironisk nok), er verden omkring ham forvandlet: Hospitalet er tomt, og gaderne udenfor flyder med lig. En livsfarlig epidemi er brudt ud, mens Rick kæmpede for sit liv i en hospitalsseng. Nu får han lov til at kæmpe for sit liv igen, for denne epidemi forvandler folk til levende døde, meget sulte zombier. Sammen med en lille gruppe overlevende prøver Rick at komme i sikkerhed samtidig med, at han desperat forsøger at finde sin kone og sin søn i håbet om, at de stadig er i live et sted ude i den døde verden.

The Walking Dead er baseret på en populær tegneserie, men det er den type zombie-historie, der ikke kræver noget indgående kendskab til genren. Alt bliver omhyggeligt forklaret. Selvom der er tale om en TV-serie, så bliver der absolut ikke lagt fingre imellem, når det gælder blod og indvolde - understreget af at det er de vanvittige drenge fra K.N.B. Effects, der har stået for zombie-effekterne. Og så er det oven i købet selveste Frank Darabont, manden bag The Shawshank Redemption, der har udviklet serien og instrueret første afsnit!
David

Brugerne skriver om Walking Dead, The (TV-serie):

Anmeldt af Tiggara, Slagelse 22. januar 2015
The Walking Dead Season 1
En fantastisk filmatisering af tegner Tony Moore og forfatter og opfinder Robert Kirkmans comic bog hæfte serie af samme navn, der består af lige pt 23 bind og IKKE et bind.
Comic serien fik stor ros for dens detaljeret historie og karakternes virkligheds dybe, især deres hovedperson betjent Rick Grimes blev et stort ikon og omdrejnings punkt for hele deres bog serie.
Og alle læserne elsket hans mentale menneskelige opsætning og psyke samt være måde og fysisk stor evne til at heale sig selv.
Og han er i den grad i mine øjne en ligeså stor leder som Avengers Captain America, og den tegnet streg var flot udført med hensyn til Zombi splat scener og hele det forfaldende miljø.
Alle sæsonerne af The Walking Dead er ekstremt flot udført med hensyn til de mange splat og æde scener, og en del af historien ligger sig tæt op af Comic bøgernes stroyboard og udsende.
Dog ligger den aldrig 100% op af Comic historien men det gør heller intet syntes jeg, for på mange måder gør det den mere fangende og mere uforudsigelig.
Som de tre instruktører engang var fuldt ud enig i er der ligesom i spillet ingen helligheder i hvem der dør næste gang, og det gør den netop så tiltalende fordi man helle tiden sidder og tænker "Så for satan hvem dør nu næste gang og hvem overlever".
Den eneste af karakterne som jeg bliv dybt skuffet over røg alt for tidelig ud af serien var Andrea, da hun jo har en stor fremtrædende rolle i tegneserie bindende.
Men på den anden side kunne vi jo heller ikke undvære Dales fantastiske historie og personlighed som reelt set er forfatteren til TV seriens påfunds hit.
Og med hensyn til hele det forfaldende miljø rammer den bare så plet som den overhoved kan ramme, et slagskib for Zombi serier og film, det kunne instruktør: Paul W.S. Anderson der har lavet Resident Evil serien lære noget af.

Anmeldt af Karsten Falkbøll Pedersen, Faxe 29. maj 2011
SÅDAN JOHAN!!!.
Endelig 'En RIGTIG Horror/Zombie-Serie i "Flimmer-Vision"!.. Og For-Sure' vores Gode Ven "Extract" har'.. Så-GU!! ret i når han skrivet, at den her' vil gøre en "Gammel" Romero-fan nostalgisk.. JO-TAK!!, og blød om hjertet - må jeg tilføje.
'the Walking Dead' er en Super-Geek's Våd drøm!.. Den dækker nemlig HELE tapetet - "Die-hard-Dead-Fans" vil' kende titlen fra tegneserie-verdenen, for imodsætningen til Romero's værker - er 'Walking' baseret på et "Tegne-Hæfte".
Vi bliver også her' vidner til en Genre-premiere i TV!, og måske var 'det netop det' - der skulle til for, at Zombie-genre "Eksplosionen" skulle lægge sig lidt, og langt-om-længe finde et mere' tilforladeligt leje.. Ja' selv en Gammel Horror-Hund kan få nok "Zombies".
... Selvfølgelig kan FalkiSan' ikke få for meget Zombie - De skal bare være Gode!.. Og det er 'the Walking' Så Absolut!
"Genre-Instruktøren", og manden bag 3, af de bedste Stephen King-film - 'the Shank', 'the Green Mile', og 'the Mist'.. Frank Darabont skubber "De Døde" frem her', og bliver Godt! hjulpet på vej, af vores alle sammens favorit Psycho-Killer skuespiller Michael-Henry-Rooker.. godt-nok i en mindre rolle - Men Han ER! HER!!.. OK(og når "Henry" er i huset' ER alting godt!).
Frank har også Hevet 'en, af sine gamle veteraner med - nemlig Jefrey DeMunn... Så tænker du - Hvem Fanden er Jef DeMuhaHA??.. Jefrey er en, af de skuespillere 'der Bare er "Gylden"!, når du ser' Ham - ved du, at ALTING! nok skal gå' (hvis det hjælper dig lidt - så er det ham der kommer løbende blødende fra hovedet i 'the MIST' - i starten.. Han er også en, af vagterne i "Den Grønne".. ham den "Gamle")... Sådan 'en type du godt gad, og sidde med rundt om et lejrbål, og dele en flaske "JD" med.
Ja' ALT! er Honky-Fucking-Dorry! her' i "Le Walking".. Det er Super godt skrevet, og hver afsnit er som en lille Fed film.
Zombie Make-Up'en er leveret af Greg Nicotero, og drengene fra KNB. Greg stod i lære hos Legenden! Tom Savini.. I dag laver Savini mest skuespil, og kan ses mest i Robert Rod's film 'From Dusk..', 'Planet Terror', og 'Machete'.

Hvad er det bedste ved 'Walking' så?.. Den' giver dig lyst til, at gå hen til din "Zombie-Hylde" - begynde, at hive dem ned 'en af gangen, og se dem ALLE sammen EN - GANG - TIL!.

Hvilken udgave skal du så købe? - Jeg kan ihvertfald IKKE! anbefale '2-Disc DVD'en fra USA, jeg syntes den er for 'grov' i kanten, jeg tror bare den er for "hårdt pakket".. Såh' mon ikke En 'Blue-Ray' ville gøre trickset afligevel?.

Nu er der kun 'En ting tilbage, at vendte på.. Nemlig 13 nye afsnit til efteråret (Ja! i 'TV' over-there selvfølgelig, og vel' resten af den så-kaldte "Frie" Verden). Men Fuck det!... - Jeg glæder mig allerede!.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 24. maj 2011
Gangbare Zombier
Dette er historien om nogle få der overlever en zombie-katastrofe. Den lader til at hente inspiration fra I Am Legend og naturligvis George Romeros Dawn of the Dead. Meget spændende skruet sammen. Special Makeup designer Greg Nicotero sørger for den rette makabre lig-makeup og splatter. Det er ikke væg til væg splatter, men når det kommer er det effektivt blodigt og makabert. De mumificerede og friske rådne lig med fluer der sværmer omkring er så effektivt lavet at man næsten kan lugte stanken gennem skærmen. Velspillet og vellavet postapokalyktisk saga. De visuelle effekter er dog ind imellem knap så overbevisende. Det er dog ikke i stand til at ødelægge helhedsindtrykket. Det er nok den bedste (og antageligvis også den eneste) zombie-TV serie. Nok til at gøre enhver Romero-fan helt nostalgisk. Og så glemmer serien heller ikke den menneskelige dimension. Helt klart en must see for enhver tilhænger af genren.

Ret din egen anmeldelse af Walking Dead, The (TV-serie) - klik her

Start en debat om denne udgave af Walking Dead, The: Hele 1. sæson (3-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest