An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Forbidden Kingdom, The  (DVD) Forbidden Kingdom, The

LGT23833 / UPC# 031398101093

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Weinstein Co. - 2008
USA - Farve - 113 min
Ønskeliste
ActionRomantikAdventureKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: Forbidden Kingdom, The
Instruktør: Rob Minkoff
Medvirkende:
The Monkey King   Jet Li
Jason Tripitikas  Michael Angarano
Lu Yan   Jackie Chan
Golden Sparrow   Liu Yifei
Jade Warlord  Collin Chou
Southie Girl  Juana Collignon
Lupo  Morgan Benoit
Ni Chang  Bingbing Li
Southie  Jack Posobiec
Young Southie  Thomas McDonell
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Spansk
Sprog: Engelsk

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 15

Gennemsnit: 8.6 ud af 10

Du kan også stemme.   


The Forbidden Kingdom

The Forbidden Kingdom er den første film, der forener kung-fu mesteren Jackie Chan og Hong Kong action-stjernen Jet Li i samme film. Jason (Michael Angarano) er en amerikansk teenager, som er besat af Hong Kong Film og især gamle kung-fu klassikere. En dag finder han en gammel stav, der har tilhørt den sagnomspundne kinesiske kriger, Monkey King (Jet Li), og pludselig bliver han transporteret tilbage i tiden til det gamle Kina. Her bliver Jason sammen med en flok udstødte kampsports-krigere sendt ud på den farlige mission at befri Monkey King fra den grusomme Jade Warlord.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Forbidden Kingdom, The:

Anmeldt af Nico, Holte 5. april 2010
Drop nu alt det timetravel
Hvad jeg godt kunne have undværet var hele det der Hollywood ræs med Michael Angarano's rolle som Jason der rejser gennem tiden. Drop alt det timetravel.
Hvis de bare havde holdt filmen til en gammeldags kinesisk forhistorisk fortælling, så havde det været glimrende. Michael Angarano's rolle ødelægger meget af filmen og det er så pisse ærgeligt, når to af tidernes bedste kamsports eksperter medvirker i filmen.
Tilgengæld er den længe ventet kampscene mellem Jet Li og Jackie Chan total genial og total godt koigraferet.

Bortset fra det typiske Hollywood pjat er filmen glimrende.

Håber at de laver en to'er hvor Jason får hugget hovdet af i starten af filmen!!

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 21. februar 2010
Jadekrigerens slot
Uden tvivl en film der holdes igang i kraft af de flotte setdesigns og næsten ustandselige balletagtige kung fu-dueller. Men historien, der ganske rigtigt er alt for spinkel, drukner i falsk sentimentalitet og ufordøjet epik der aldrig forløses - eller forklares. Man er dog rimeligt underholdt undervejs.

Anmeldt af Kristian Mogensen, Slagelse 18. november 2008
Chan og Li i markværk
"The Forbidden Kingdom" er en trist skæbne, så at sige. Filmen har to af tidens største martial arts guder og et udemærket budget, men desværre er historien yderst uinteressant og det eneste højdepunkt må være den meget omtalte kamp imellem disse to legender. Måske er det selve genren der ikke tiltaler mig, eller også er det det aspekt at jeg er en hærdet Hong kong film fanatiker som har set det hele før og meget bedre. Kampscenerne er sådan set udemærket lavet, men mere eller mindre en gentagelse fra andre fantastiske kung fu film. Jackie Chan har allerede leget med ideen drunken boxing i f.eks "Legend of the Drunken Master" og jeg må sige at jeg foretrækker "Legend". Jet Li har leveret solide skuespiller præstationer i "Danny The Dog" og kæmpet med nerve og nærvær i "Fearless" men i det her tilfælde virker det mere som venstrehånds arbejde. Det værste element for mit vedkommende, er som sagt den ringe historie samt uudholdeligt dårligt skuespil, især fra birollerne. Handlingen er så forudsigelig, at man skulle tro at det var et disney eventyr, især slutningen er til at brække sig over! Mit råd til fans af Chan og Li er at grave dybere ned i den såkaldte "Golden Age of Hong Kong" og se noget af deres tidligere arbejde som selv den dag i dag kan imponere folk. Her er nogle film der er vær at checke ud: "Once upon a time in china", "Legend of the Drunken Master" "Black Mask" "The Young Master"

Anmeldt af Willy Wahl, Skovlunde 12. november 2008
Det forbudte underholder
Østens svar på Knold og Tot er endelig forenet i denne eventyrligt langt ude romantiske slå på tæven overvinder alt historie. Jackie Chan og Jet Li klæder hinanden godt. De kunne jo slås i dagevis, men filmen har en tilpas længde til at koncentrationsparametret for focusering på de mange kampdetaljer lige går an. Fantastisk koreografi - man kan næsten nå at blive stakåndet. Li og Chan er som bekendt ikke født med en skuespiller ske i munden, alligevel får de det maksimale ud af deres evner, kombineret med en humoristisk og let tone og sandelig om ikke hr Li er i stand til at smile, ja endda grine. de unge medskuespillere gør det også fint og det hele ender som det skal. Måske på kanten til en lidt rørstrømsk anmeldelse, men er man til flotte kampscener i eventyrlige omgivelser og kan tilgive den lidt forvrøvlede historie, bliver man ej skuffet.

Anmeldt af Frank Løvkvist, Tjele 20. september 2008
Så er der dømt tøsefilm..... ELLER
Den skal opleves :) ja bare kampscenerne i sig selv er nok til at skulle se den :) de er for vilde til at slås de to. Historien er nu meget god og sjov. Men det største plus i filmen eller de største plusser er nu Li & Chan. det ser så fedt ud når de slås :) Den er sådan set OKAY.

Anmeldt af 8. september 2008
Det forbudte underholder
Østens svar på knold og tot er endelig forenet i denne eventyrligt langt ude romantiske slå på tæven overvinder alt historie. Jackie Chan og Jet Li klæder hinanden godt. De kunne jo slås i dagevis, men filmen har en tilpas længde til at koncentrationsparametret for focusering på de mange kampdetaljer lige går an. fantastisk koreografi - man kan næsten nå at blive stakåndet. Li og chan er som bekendt ikke født med en skuespiller ske i munden, alligevel får de det maksimale ud af deres evner, kombineret med en humoristisk og let tone og sandelig om ikke hr Li er i stand til at smile, ja endda grine. De unge, lad os kalde dem medskuespillere gør det også fint og det hele ender som det skal. Måske på kanten til en lidt for rørstrømsk anmeldelse, men er man til flotte kampscener i eventyrlige omgivelser og kan tilgive den lidt forvrøvlede historie, bliver man bestemt ikke skuffet.

Ret din egen anmeldelse af Forbidden Kingdom, The - klik her

Deltag i debatten om filmen Forbidden Kingdom, The - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Forbidden Kingdom, The
Nico

Forbidden Kingdom, The (Blu-ray) Forbidden Kingdom, The Forbidden Kingdom,    The
Se alle titler her
Sendt 2010/04/05 12:14:17 IP: Logget Svar...

....
valhalla

Sendt 2010/06/27 00:13:04 IP: Logget Svar...

den holder!!!!!!!!!!!!!!!!!

det er en film man skal ha og så er den

Start en debat om denne udgave af Forbidden Kingdom, The - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45