An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

White House  Down (Blu-ray) (BD) White House Down (Blu-ray)

Udgivet 30. januar 2014 af Universal (DK) 75DSB5932107 / UPC# 5051159321077

White House  Down (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Columbia Pictures - 2013
USA - Farve - 131 min
Ønskeliste
Action
Filmens specifikationer
Original titel: White House Down
Instruktør: Roland Emmerich
Medvirkende:
Cale  Channing Tatum
President Sawyer  Jamie Foxx
Finnerty  Maggie Gyllenhaal
Stenz  Jason Clarke
Raphelson  Richard Jenkins
Emily  Joey King
Walker  James Woods
Donnie the Guide  Nicolas Wright
Tyler  Jimmi Simpson
Vice President Hammond  Michael Murphy
Vis alle medvirkende...
Stikord: Det Hvide Hus
Terrorisme
USA's præsident
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 7

Gennemsnit: 7.6 ud af 10

Du kan også stemme.   


White House Down

I Washington lykkes det den fraskilte politimand og tidligere marinesoldat, John Cale (Channing Tatum), at få et jobinterview med den højtstående Secret Service agent Carol Finnerty (Maggie Gyllenhaal) om drømmejobbet i Secret Service. Han har taget sin teenagerdatter, Emily (Joey King), med til jobsamtalen, der dog ikke går helt som han har forventet, for selv om han faktisk kender Finnerty fra gamle dage, afviser hun ham på grund af hans tilsyneladende mangel på respekt for autoriteter. Cale fortæller ikke Emily om udfaldet, men tager hende i stedet med på en guidet tur i Det Hvide Hus. Samtidig indledes et omhyggeligt koordineret angreb på Det Hvide Hus og præsident Sawyer (Jamie Foxx). Angriberne tager en større gruppe gidsler, men det lykkes Cale at redde præsidenten og nu må de to samarbejde både for at redde livet og gidslerne og afsløre omfanget af det statskup, der reelt har taget sin begyndelse…
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om White House Down:

Anmeldt af Extract, Dyssegård 8. september 2016
Det Hvide Hus under angreb
Året 2013 bød op 2 angreb på Det Hvide Hus, denne og Olympus Has Fallen. Der er klart opttukne linier mellem helte og skurke. På heltesiden pæsidenten og Cale(Tatum), ansøgeren til Secret Service jobbet, som får lejlighed til at starte på jobbet uden ansættelseskontrakt og så hans datter Emily(King). De slemme drenge tæller bl.a. en aldrende, men fremragende James Woods som Walker. Sikkerhedschefen der går terroristernes ærinde. Ret beset er det en Die Hard klon,men den fungerer rimeligt udmærket. Sjov reference til at De Hvide Hus også blev ødelagt i Independence Day, der sjovt nok også er instrueret af Emmerich. Det er en film man gerne slår 2 t og et kvarter ihjel med. Man kan ikke beskylde den for at være dybt original og det er en af den slags film man glemmer igen.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 22. november 2013
Olympus is taken!
Måske på mange måder en knap så god film som årets anden White House terroristfilm, men når regnebrættet gøres op til sidst, så er den ikke desto mindre lige så underholdende som den (iøvrigt et mærkeligt gummibegreb underholdning! Det unddrager sig kvalitet på en eller anden måde! Bare noget er underholdende, så er det godkendt).
Godt cast selvfølgelig og særligt James Woods gør det godt og Maggie Gyllenhaal får et levende menneske ud af sin karakter og er på denne måde med til at forankre filmen så den ikke helt fortaber sig i rabalder og fart. Men altså underholdning, det får man. Den sidste halve stjerne er dog afgivet med nogen tøven, for den er altså i sin helhed noget ujævnt lavet.

Anmeldt af stevens, Horsens 13. oktober 2013
God vin på gamle flasker
White house Down leverer lige nøjagtigt hvad du forventer at en sådan genrefilm.
Patriotisme, humor, underdog der bliver helt....og en kattens masser af over the top action og eksplosioner !
Tyndt manuskript, men hvorfor skal det også være så indviklet at blive underholdt ?
Jeg var meget underholdt hele vejen, og fandt min indre drengerøv frem igen.
Filmen opbygger langsomt og sikkert hele persongalleriet, før det hele eksploderer. Det gør at du ved lige nøjagtigt hvem der står for hvad, hvem der er good, og hvem der er bad !
Derefter er det ren underholdning. Hold fast ! Det går hurtigt, og vi skyder og smadrer alt og alle.
Kan klart anbefales......for hvad den er, og hvad den lover : Underholdning !

Anmeldt af Monkeyman, København S 8. oktober 2013
Det Hvide Hus under angreb.... IGEN???
Det er sket før at vi render ind i et filmår, hvor der udgives 2 eller måske flere film om det samme emne, det kunne fx. være omkring en komet der er på vej mod Jorden, da vi tilbage i 1998 så film som "Armageddon" og "Deep Impact".
I Herrens år 2013 har fået tildelt 2 film der handler om onde skurke, som prøver at overtage Det Hvide Hus, tage præsidenten som gidsel og mere eller mindre starte Tredje Verdenskrig.
Først havde vi "Olympus Has Fallen", med en drablig effektiv Gerard Butler i hovedrollen, der som en anden John McClane ("Die Hard") nakker onde mennesker... dog måske i visse tilfælde på en lidt mere grusom måde end McClane selv ville gøre.
I "White House Down" hedder vores John McClane wannabe Channing Tatum, som nok mest er kendt for han umådelig perfekte vaskebræt på maven end for hans talent som skuespiller.

"White House Down" er instrueret af den tyske BLOCKBUSTER-konge Roland Emmerich, der ikke ikke er ukendt med Det Hvide Hus eller for den sags skyld byen Washington DC, da han i mange andre af hans film har smadret den med rumskibe, gigantiske tsunamier, vinterstorme og andet CGI-gøgl.
Emmerichs film og dens konkurrent, har stort set det samme plot. GOdt nok er skurkenes motiv og planer lidt anderledes, godt nok har de to forskellige præsidenter ikke samme hudfarve... men i længden så det stort set den samme bold vi leger med.

"White House Down" er ikke så dårlig som nogen måske skulle tro. Selvfølgelig er der den sukkersøde pro amerikanske undertone vi europæere (især mig) kan blive dårlig af, men generelt set så underholder filmen ganske godt.
Men det som gør at jeg kun giver denne film 2 stjerner, i forhold til "Olympus Has Fallen" der fik 2½... er den grafisk vold! For godt nok underholder begge film på et fælles niveau, men i "Olympus Has Fallen" der bliver der gået mere grusomt til værks, hvilket er noget jeg godt kan lide, hvorimod at i Emmerichs film, der kan de store børn sagtens se med selvom der bliver skudt på kryds og tværs.
Desuden er "White House Down" lavet for den pæn enorme sum af 150 millioner dollars, hvorimod "Olympus Has Fallen" er lavet for halvdelen af dette... så flere penge er igen ikke et kriterie for en større succes, hvertfald i Monkeymans øjne!

Ret din egen anmeldelse af White House Down - klik her

Start en debat om filmen White House Down - klik her

Start en debat om denne udgave af White House Down (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45