An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Hannah Montana: The   Movie  (DVD) Hannah Montana: The Movie

af Buena Vista WD05816500 / UPC# 786936772531

Hannah Montana: The   Movie  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Walt Disney - 2009
USA - Farve - 102 min
Ønskeliste
MusikfilmFamiliefilmDramaRomantikKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: Hannah Montana
Instruktør: Peter Chelsom
Medvirkende:
Hannah Montana  Miley Cyrus
Robby Ray Stew't  Billy Ray Cyrus
Lilly Truscott  Emily Osment
Jackson Stewart  Jason Earles
Oliver Oken  Mitchel Musso
Rico  Moises Arias
Travis Brody  Lucas Till
Vita  Vanessa L. Williams
Ruby  Margo Martindale
Oswald Granger  Peter Gunn
Vis alle medvirkende...
Stikord: Hannah Montana
Based-on-a-TV series
Musik / Musiker
Teenagers
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 10

Gennemsnit: 8.2 ud af 10

Du kan også stemme.   


Hannah Montana: The Movie

Lad dig charmere af Hannah Montana Filmen - en film fuld af humor, eventyr og masser af suveræn musik. Tag med Hannah Montana på en omtumlet rejse, da hun vender tilbage til rødderne og skal træffe sit livs sværeste beslutning.

Da succesen begynder at stige Miley Stewart til hovedet, synes hendes far, at det er på tide at se noget andet. For syv svesker! Lige pludselig skal Miley skifte sit glamourøse popstjerneliv ud med flonelskjorte og jeans på familiens gård i Tennessee, og hun begynder at tvivle på, om hun skal fortsætte med at være to forskellige personer. Med hjælp fra vennerne skal hun bestemme sig for, hvem hun skal vælge - Hannah eller Miley?

Hannah Montana Filmen er en herlig film for hele familien, og stjerner som Tyra Banks, Taylor Swift og Vanessa Williams medvirker også.
Tekst fra omslag

Brugerne skriver om Hannah Montana - The Movie:

Anmeldt af René, Åbyhøj 23. juni 2010
Home, home on the range .....
Nu har jeg jo aldrig set nogen af afsnittene fra "Hannah Montana"-serien, så jeg mangler afgjort noget vital baggrundsviden omkring hovedpersonens univers i denne film. Men jeg har dog fattet så meget, at hovedpersonen (Tennessee-pigen Miley) har skabt sig en blomstrende karriere, som popsangeren og teenage-ikonet 'Hannah Montana'. Og at hendes rigtige identitet (åbenbart hemmeligere, end USA's mørklægning af UFO-styrtet i Roswell) er tys-tys - sådan lidt ligesom med Clark Kent/Superman, Bruce Wayne/Batman, Peter Parker/Spejder-mand. Bortset fra, at Hannah Montana formentlig aldrig nogensinde behøver at frygte for at blive konfronteret med en dødelig dosis grøn kryptonit, i fald hendes hemmelige identitet skulle blive røbet.

Imidlertid er der store problemer under opsejling for vores gæve hovedperson: En britisk sladderspalte-reporter er fast besluttet på at grave noget snavs frem på Hannah Montana, og følger hende derfor som en sporhund. Plus, at farmand i sin visdom har besluttet, at det nu er på tide at datteren genfinder jordforbindelsen og sin indre bondeknold. Hvilket muligvis kan have noget at gøre med, at et veritabelt slagsmål med topmodellen Tyra Banks over et par sko i et stormagasin, blev forsidestof i dagbladene. Den rette kur er så et par ugers ophold, under landlige omgivelser på familiens farm, hjemme i Good ol' Tennessee. Og hér lider filmens handling desværre hårdt under ærketypisk amerikansk Barnyard-humor.

Helt idiotisk bliver det, da Miley/Hannah Montana indvilger i at gi' en koncert i hjembyen, for at hjælpe lokalsamfundet økonomisk. Nu skal hun nemlig spille både rollen som Hannah og Miley på samme tid. Og stadig prøve at holde sin 'hemmelige identitet' skjult for byens indbyggere. Helt galt går det så, da hun ved en fejl får dobbelt-booket sig til et stævnemøde med en ung fyr i filmen, mens hun samtidig også er hædersgæst ved borgmesterens middag på rådhuset. Scenen, hvor hun løber frem og tilbage imellem restauranten på den anden side af gaden, og rådhuset, mens hun hiver den lyse paryk af og på i en uendelighed, trak virkelig store veksler på min goodwill. Men synge - det kan hun da trods alt.

Jeg vil tro, at filmen "Hannah Montana - The Movie" nok mest er for trofaste fans af serien - og ikke for ret mange andre. Desværre byder den heller ikke noget hverken vellykket manuskript, eller bare en god handling. At se den på fast forward ville muligvis ha' hjulpet? Næ, så hellere "Lizzie McGuire". (Pest eller kolera!)

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 23. marts 2010
Bondepoptøs
Et rigtigt dygtigt lanceret fupnummer, det er hvad der er tale om her. Komplet handlingsløs teenagekomedie (eller skal man være yngre for at tilhøre målgruppen?) der udelukkende tjener til at vride lommepenge ud af forsvarsløse middelklassepiger - eller i det mindste deres forældre, der sikkert synes at Hannah Montana er en god sund interesse at have. Filmens dobbeltmoral er så ulækker, at jeg ikke engang gider at kommentere på det.
Om filmen er der kun dette positive at sige: der er et par gode gags, men de er komplet løsrevet fra den hovedløse historie der absolut mangler sammenhæng og mål. Filmen bør ses på fast forward!

Ret din egen anmeldelse af Hannah Montana - The Movie - klik her

Deltag i debatten om filmen Hannah Montana - The Movie - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Hannah Montana: The Movie
Holliday

Hannah Montana:   The  Movie Hannah Montana:   The Movie (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2010/03/24 16:36:23 IP: Logget Svar...

Seriøst...

Har du siddet igennem: Hannah Montana: The Movie?
Thomas Aquinas

Sendt 2010/03/24 21:58:18 IP: Logget Svar...

Muhahahahaha

Jeg VIDSTE at der ville falde en kommentar om dette fra Doc!
Ulrich

Sendt 2010/03/25 11:38:32 IP: Logget Svar...

Godt Spørgsmål, men...

Hvordan var Billy Ray Cyrus?

:P

Start en debat om denne udgave af Hannah Montana: The Movie - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45