An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Day Watch (Blu-ray) (BD) Day Watch (Blu-ray)

Udgivet 6. oktober 2008 af 20th Century Fox 3407807000 / UPC# 5039036038775

Day Watch (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Independent - 2006
Rusland - Farve - 132 min
Ønskeliste
ActionAdventure
Filmens specifikationer
Original titel: Dnevnoy Dozor
Dansk titel: Lysets Vogtere
Instruktør: Timur Bekmambetov
Medvirkende:
Anton  Konstantin Khabenskiy
Svetlana  Mariya Poroshina
Geser  Vladimir Menshov
Olga  Galina Tyunina
Zavulon  Viktor Verzhbitsky
Alisa  Zhanna Friske
Yegor  Dmitry Martynov
Kostya's Father  Valeri Zolotukhin
Kostya  Aleksey Chadov
Semyon  Aleksei Maklakov
Vis alle medvirkende...
Stikord: Vampyr
Varulv
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 8

Gennemsnit: 7.8 ud af 10

Du kan også stemme.   


Et skræmmende blik på dagen derpå...

Skaberne af Night Watch - Mørkets Vogtere kaster et skræmmende blik på dagen derpå.

Der er kun én ting, der adskiller freden fra det absolutte kaos: agenterne i Day Watch, der kæmper for at kontrollere balancen mellem lysets og mørkets hære. Da en højtstående Day Watch-agent går over til mørkets side, forstyrres balancen mellem det gode og det onde, og menneskehedens skæbne kommer i fare.
    Som i Night Watch er Day Watch en hæsblæsende actionrejse ind i et univers, hvor alting kan ske. Det gode og det onde ligger i evig kamp mod hinanden.
Tekst fra omslag

Brugerne skriver om Day Watch:

Anmeldt af René, Åbyhøj 19. juni 2010
Dagholdet på arbejde
Jeg havde det ikke helt let med den første film ("Night Watch/Nattens vogtere"), men i efterfølgeren - "Day Watch/Lysets vogtere" - følte jeg mig adskillige steder i filmen direkte hægtet af.

Folk, der bytter kroppe?! juletræskugler som alt-ødelæggende projektiler??! Et stykke tavlekridt, der skal redde verden???!! Helt ærligt - hvad skal man dog sige til sådan en omgang russisk nonsens. Heldigvis var der tilpas megen gang i filmens billedeside til at forhindre, at jeg også tog mig en gevaldig blunder undervejs. Øeh, kommer der virkelig også en 3'er?

- "Do svidaniya" og "spasiba", siger jeg så bare ...... (farvel og tak)

Anmeldt af 16. december 2007
Dnevnoy Dozor – Day Watch (2006)
Den første del af Sergei Lukyanenkos novelle trilogi ’Nightwatch’ udkom i Danmark i 2004. Selvom filmen fik økonomisk indsprøjtning fra amerikanske Fox Searchlight, blev den mødt med en hel del skepsis af det danske publikum, da russisk film aldrig rigtig har været Blockbuster materiale eller populær kultur i Danmark. Dog herskede der samtidig en vis anerkendelse af filmen, da ’Nightwatch’ (2004) viste sig at være alt andet end endnu et kold krigs drama.

Det danske publikum har nu ventet græsende til urimeligt længe på efterfølgeren til det russiske svar på ’Ringenes Herre’-trilogien. ’Day Watch’ (2006) havde 3-4 premiere datoer ved Copenhagen International Film Festival i september 2007, men har derudover ikke været i dansk biografdistribution. Nu udkommer ’Day Watch’ (2006) på DVD i Europa til januar 2008, og spørgsmålet er, om al den vente tid har været det hele værd?

At filmatisere bøger er som regel mere end en mundfuld for de fleste instruktører. Der er ganske enkelt for meget handling i en bog til at kunne beskrives på film på to-tre timer. I det henseende er Timur Bekmambetov (instruktør) ingen undtagelse. Ved første øjekast var ’Nightwatch’ (2004) en lidt rodet affære, og desværre går ’Day Watch’ (2006) sin forgænger i fodsporene. Handlingen flyver nærmest af sted og efterlader publikum med et mindre og derfor skuffende overblik af filmen som hele.

Når det er sagt, så må man kalde de to film som helhed for et meget ambitiøst projekt, og man kan med snilde se filmene 3-4 gange og stadig finde små detaljer i deres opbygning (som f.eks. præsentation af skuespillernes navne, der vises som spejlrefleks i den gule lastbils forrude i starten af ’Day Watch’ (2006) ). Filmenes gensyns værdi opvejer simpelthen for den hurtige handling.

Skuespillerpræstationerne i sig selv er helt fantastiske med speciel reference til scenerne, hvor Anton og Olga bytter krop for at forvirre de mørkes efterforskning i ’Day Watch’ (2006). For der første portrætterer Konstantin Khabensky og Galina Tyunina hinandens karakterer til UG+, og for det andet kan man som publikum ikke lade være med at sætte sig i de to karakterers situation og tænke: ”Hvad ville jeg selv gøre, hvis jeg byttede krop med det modsatte køn”?

Til forskel for ’Nightwatch’ (2004), består ’Day Watch’s (2006) soundtrack udelukkende af russisk traditionel og populær musik. Det er dog langt fra til gene, og man kan ikke lade være med at hoppe med i stolen til fødselsdagsfestmusikken i filmens slutscener.

Desværre må vi se i øjnene, at det europæiske publikum ikke er vant til at se Asiatiske film. Ikke kun filosofisk men også rent teknisk falder det russiske sprog ikke ligeså let i ørene på os danskere som engelsk, og derfor kan skuespillet godt virke lidt overspillet til tider.

Med det tankerne vil ’Day Watch’ (2006) uden tvivl blive mødt med samme kritik som dens forgænger og vil, efter al sandsynlighed, ikke sælge tusindvis af eksemplarer i Danmark. Filmen vil dog formentlig blive hyldet af en mindre hardcore fanskare for dens visuelle præstation, samt dens uhøjtidelige afbildning af det overnaturlige manifesteret i en evig kamp mellem mørket og lyset.

Overordnet set så er de to film, hvad man må betegne som noget af et mesterværk, og publikum samt kritikere kan kun anerkende Timur Bekmambetov som en visionær instruktør. Nu kan vi kun vente med spænding på trilogiens afslutning. Med den hidtidige tidsplan for øje bliver vi nok nødt til at vente med at se den planlagte ’Dusk Watch’ eller ’Twillight Watch’ til engang i 2011, selvom den sidste ’watch’ skulle være til release i russiske og amerikanske biografer i løbet af 2009.


Ret din egen anmeldelse af Day Watch - klik her

Deltag i debatten om filmen Day Watch - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Day Watch
Thomas Aquinas

Day Watch (Director's Cut) Lysets Vogtere - Day Watch (Director's Cut) Lysets Vogtere (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2010/06/20 15:13:58 IP: Logget Svar...

Day Watch

Hej René!
Nu har du forhåbentlig ikke købt filmen på BluRay,vel?
René

Sendt 2010/06/20 16:32:30 IP: Logget Svar...

Day Watch

Jo, jeg fandt den på Blu-ray til en halvtredser, i en rodekasse hos Fona.
Ellers havde jeg nok heller ikke turdet røre den med en ildtang.

Start en debat om denne udgave af Day Watch (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest