An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Knight and Day (Blu-ray) (BD) Knight and Day (Blu-ray)

Udgivet 23. november 2010 af SF Film BD80041778 / UPC# 5704028417783

Knight and Day (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 20th Century Fox - 2010
USA - Farve - 109 min
Ønskeliste
ActionAdventureKomedieThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Knight and Day
Instruktør: James Mangold
Medvirkende:
Roy Miller  Tom Cruise
June Havens  Cameron Diaz
Fitzgerald  Peter Sarsgaard
Antonio  Jordi Mollà
Director George  Viola Davis
Simon Feck  Paul Dano
Bernhard  Falk Hentschel
Rodney  Marc Blucas
Braces  Lennie Loftin
April Havens  Maggie Grace
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 10

Gennemsnit: 6.7 ud af 10

Du kan også stemme.   


Knight and Day

Da kvinden, June (Cameron Diaz), pludselig løber ind i den fremmede verdensmand, Roy Miller (Tom Cruise), der også viser sig at være mesterspion, forandrer hendes liv sig på en måde hun aldrig havde forestillet sig. June får slået benene væk under sig og kommer på sit livs eventyr. Han har brug for Junes hjælp til at beskytte et objekt af helt afgørende betydning for den globale sikkerhed. På en rejse der går fra Wichita lufthavn til Boston, herfra videre til en fjern paradis-ø og videre til Sydspanien gør June og Roy alverdens krumspring for at undvige de lejemordere og regeringens agenter, der er lige i hælene på dem. Midt i konstant skiftende alliancer og uventede forræderier forsøger June at gennemskue hvorvidt Roy er hendes drømmemand eller om han i virkeligheden er en skør, paranoid landsforræder med mere end en enkelt skrue løs.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Knight and Day:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 28. september 2011
Hemmelig agent
Det er nemt at være ude med riven over for denne film, for der er sandt for dyden ikke meget at komme efter, men det er altså heller ikke meningen. Det er gas fra start til slut og Mangold er bevidst om dette og lader også sine skuespillere gøre sig det klart. Resultatet er fordringsløs underholdning med god rytme og bevægelse, selvom der er omkring 20 minutter i midten af filmen der totalt mangler et alibi for at kunne redegøre for sin færden. Filmen er iøvrigt morsom og lidt selvironisk hvilket kun gør den bedre. Diaz kan godt spille skuespil.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 6. juni 2011
Cruising with Cameron
Jeg forstår faktisk godt de mange indvendinger mod filmen, men lader man den stå et øjeblik på egne betingelser - og den udgiver sig jo ikke for andet end lidt glimmer og nogle oneliners - så klarer Mangold det da egentlig meget godt, og Cameron spiller udmærket flere steder. Jeg lod mig underholde til en tøddel mere end til øllet. Men filmen er hverken 250 eller 99.95 værd.

Anmeldt af lookalot, København K 6. juni 2011
Kæmpe skuffelse, spild af tid, penge og talent.

Anmeldt af René, Åbyhøj 20. januar 2011
En ligegyldig actionkomedie
Jeg kunne ikke være mere enig med den forrige anmelder:
Actionkomedien "Knight and Day" er en svipser af imponerende dimensioner.

Problemet består mestendels i, at filmens historie er noget værre pladder (men muligvis har set okay ud på papiret?), og egentlig heller ikke hverken specielt morsom eller spændende. Tom Cruise forsøger så at spille lidt komedie, men magter det dog ikke rigtigt. Hans talenter ligger nok også helt andre steder. Cameron Diaz slipper lidt bedre afsted med det, med helt godt bliver det alligevel ikke. Og dén kemi, som dog trods alt var til stede imellem Angelina Jolie og Brad Pitt i "Mr. & Mrs. Smith" mangler totalt imellem Diaz og Cruise i "Knight and Day". Skønne spildte dollars, efter min mening.

Hvordan kunne jeg dog også være så naiv at kyle 200 surt tjente kroner efter denne gaber af en film - og især efter Monkeyman's advarsel?

Anmeldt af Monkeyman, København S 3. december 2010
Cruise Control
Endnu engang er det lykkedes, at lave en overbudgetteret action-komedie film, der ikke rammer plet.
Vi så det i "Mr. & Mrs. Smith", men Pitt & Jolie er denne gang skiftet ud med Cruise & Diaz, der ligeledes fejler i deres forsøg på at skabe sjove løjer.
Plottet er en gentagelse af noget man vidst har set mange gange før, og meget bedre.. actionsekvenserne er da rimelig flotte, men også langt langt fra nervepirrende og nyskabende, hvilket gør at man sidder tilbage med et ligeglad ansigtsudtryk.
Tom Cruise og Cameron Diaz prøver at være sjove, men nogen rigtig kemi kommer der aldrig og så lider deres karakterudvikling af halv dårlig manuskriptskrivning.

Som et billigt udlejningsprodukt kan filmen gå an... men lad være med at kaste 200 dask efter "Knight and Day", så hellere giv dem til en fattig dansk familie i denne kolde julemåned.

Ret din egen anmeldelse af Knight and Day - klik her

Start en debat om filmen Knight and Day - klik her

Deltag i debatten om denne udgave af Knight and Day (Blu-ray) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Knight and Day (Blu-ray & DVD)
rm2165


  Se varen her
Sendt 2010/12/01 00:30:03 IP: Logget Svar...

Digital copy virker ikke

Denne udgave skulle indeholde en såkaldt digital copy. Problemet er bare at denne ikke virker ordentligt. Jeg har forsøgt at overføre disse kopier til mine computere flere gange, men har endnu ikke kunnet finde en film hvor denne funktion virker. Nogle siger at det er fordi filmselskaberne diskriminerer MAC OS X styresystemet men dette fremgår hverken af produktet eller Laserdiskens produktbeskrivelse, hvilket det burde hvis sådanne begrænsninger er gældende.
Extract

Sendt 2010/12/01 12:23:19 IP: Logget Svar...

Re: Digital copy virker ikke

Digital Copy er altid og uden undtagelse i DRM krypteret WMV format og det virker kun i Windows. Derudover kan man heller ikke benytte sig af digital copy på engelske og amerikanske udgivelser, hvis man ikke befinder sig der, fordi serveren man skal registere sin digitale kopi på nægter at åbne for afspilning udenfor hhv UK og US.

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45