An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Blue Jasmine (Blu-ray) (BD) Blue Jasmine (Blu-ray)

Udgivet 16. januar 2014 af Scanbox 7383-11N0 / UPC# 5706100573837

Blue Jasmine (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Sony Pictures Classics - 2013
USA - Farve - 98 min
Ønskeliste
DramaKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: Blue Jasmine
Instruktør: Woody Allen
Medvirkende:
Jasmine  Cate Blanchett
Woman's Husband  Richard Conti
Hal  Alec Baldwin
Young Danny  Charlie Tahan
Ginger  Sally Hawkins
Augie  Andrew Dice Clay
Jasmine's Friend Jane  Tammy Blanchard
Hal and Jasmine's Friend  Ted Neustadt
Hal and Jasmine's Friend  John Harrington Bland
Hal and Jasmine's Friend  Leslie Lyles
Vis alle medvirkende...
Stikord: Nedtur
San Francisco
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 6

Gennemsnit: 7.3 ud af 10

Du kan også stemme.   


Blue Jasmine

Da Jasmines (Cate Blanchett) ægteskab med den hovedrige forretningsmand Hal (Alec Baldwin) går i stykker, bryder hele hendes verden sammen. Pengene og den medfølgende status som Chanel-klædt New Yorker frue forsvinder hurtigt, og så må Jasmine flytte ind hos sin søster Ginger (Sally Hawkins) i en beskeden lejlighed i San Francisco og forsøge at samle sit liv op igen.

Woody Allen er tilbage i det seriøse hjørne med et højaktuelt drama om økonomisk og social deroute og prisen for ikke at se realiterne i øjnene, før det måske er for sent.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Blue Jasmine:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 1. oktober 2015
Skæbner i San Francisco
Det er Cate Blanchetts flotte præstation som en fraskilt og frustreret overklassekvinde, der må flytte ind hos sin søster, som hun grundlæggende var med til at ruinere tidligere, der grundlæggende gør denne film seværdig. Men alle holder gode miner til slet spil for en tid, lige indtil de ikke kan mere. Godt udgangspunkt lægges en smule øde fordi Allen ganske rigtigt ikke har disciplin nok til at holde historien på sporet og derfor bliver dramaet for sporadisk. Men selvfølgelig rart at se, at rige røvhuller også kan komme galt afsted eller måske er det blot ønsketænkning vi er vidne til. På plussiden må man nævne, at det er en lidt mere skarp Allen end man normalt ser og måske er netop dette grunden til at filmen ikke holder hele vejen igennem; hans instruktørfysignomi er simpelten ikke robust nok til at træde så meget i karakter som han gerne ville. Omvendt kan han måske nå det endnu, hvis han stadig har et par film tilbage. Filmen kan imidlertid næppe regnes til de mest markante i hans produktion.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 20. december 2013
A Street Car Named Desire
I sin runde med parafrasering af forskellige klassiske værker er Allen nu nået til "A Street Car Named Desire". Og medens han slap ganske fint fra "Forbrydelse og straf", går det knapt så glat denne gang.
Det er forfriskende, at Allen bidrager med kritik af neoliberalistisk grådighed, men det viser sig snart, at det ikke er hans egentlige ærinde. Han vil vist bare vise, at hvor uvidende de end anstiller sig, så er de økonomiske forbryderes hustruer medskyldige og deres fald lige så fatalt som de egentlige banditters.
Ja men. Sikke en lære. Måske ved Allen godt, at det ikke kommer bag på nogen. Lad os bare vedtage, at så intelligent er han. Men hvad skal vi så lære af Jasmines deroute?
Filmen er ikke fokuseret nok til at svare på det spørgsmål.
Måske skal historien blot give Cate Blanchett lov at vise facetter af sit talent? Hvis det er tilfældet, må man sige, at materialet er så tyndt, at selv Blanchett må give op. Det gør hun ved et overspil, som ses sjældent hos hende, der netop mestrer det mest subtile spil.
Jeg synes ikke Allen har ordentligt styr på filmen, og vi efterlades med tvivl om, hvor han vil have os hen. Det gjorde vi i øvrigt også med hans forrige værk: "To Rome with Love".
Naturligvis ejer filmen en vis underholdningsværdi, som det er værd at indkorporere i overvejelserne om hvorvidt man vil bruge tid på den eller ej.

Ret din egen anmeldelse af Blue Jasmine - klik her

Start en debat om filmen Blue Jasmine - klik her

Start en debat om denne udgave af Blue Jasmine (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45