An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Eddie the Eagle  (DVD) Eddie the Eagle

Udgivet 11. august 2016 af Fox-Paramount FP90165373 / UPC# 7340112730680

Eddie the Eagle  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 20th Century Fox - 2016
USA - Farve - 106 min
Ønskeliste
DramaKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: Eddie the Eagle
Instruktør: Dexter Fletcher
Medvirkende:
Eddie Edwards  Taron Egerton
Bronson Peary  Hugh Jackman
Warren Sharp  Christopher Walken
Janette  Jo Hartley
Terry  Keith Allen
UK Doctor  Dickon Tolson
Dustin Target  Tim McInnerny
Matti Nykänen  Edvin Endre
Erik Moberg  Mads Sjøgård Pettersen
Lars Holbin  Marc Benjamin
Vis alle medvirkende...
Stikord: Based-on-a-true-story
De Olympiske Lege
Skiing / vintersport
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 3

Gennemsnit: 7.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Eddie the Eagle

Oplev den inspirerende feel-good historie om Michael Edwards, der er bedre kendt som "Eddie the Eagle" – den mest berømte skihopper i britisk historie. Helt fra barn har Eddie en eneste drøm – han vil deltage ved de Olympiske Lege, hvad end det så kræver. Han er ikke særlig atletisk og prøver mange forskellige sportsgrene, før han finder frem til, at skihop må være hans vej til OL. Eddie kaster sig ud i det ene halsbrækkende spring efter det andet, og han når sjældent halvt så langt som sine konkurrenter. Han får hjælp af en tidligere skihopper (Hugh Jackman), og det lykkedes ham at forbedre sin teknik tilstrækkeligt til at kvalificere sig.

"Eddie the Eagle" blev elsket af hele verden for sin ukuelighed, og filmen fejrer den menneskelige ånd og modstandskraft, når den stilles over for ekstraordinært hårde odds og udfordringer.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Eddie the Eagle:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 27. juni 2017
En skæv springer
Overraskende morsom og rørende film om virkelighedens Eddie Edwards der blev det helt store samtaleemne ved OL i Calgary i 1988, da det lykkedes ham at klare 70 meter i skihop selvom han var et stort set ubeskrevet blad. Filmen lykkes i kraft af en fin opbygning og fine præstationer fra Taron Egerton (han ligner en krydsning af "Kiosk-Karsten" og "Henning Primdahl") og Hugh Jackman som den drikfældige træner der mod alle odds får Edwards til at gøre det umulige. Desuden skinner det igennem, at den er lavet af en instruktør der tror på sin egen film og budskabet om at hænge i selvom alle griner ad dig eller ikke tror på dig formidles ubesværet og stilfærdigt; ikke nogen nem manøvre og det er en svær genre at forny, men det lykkes faktisk. Anbefales varmt.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 25. juli 2016
Ørnen er landet
Michael "Eddie" Edwards havde en stor drøm fra han var helt lille: At komme med til OL. Sværere sagt end gjort, når man ikke er den atletiske type og går med briller. Men Eddie bestemmer sig for styrtløb som vinter-OL diciplin, men hans evner rækker ikke til OL deltagelse her. Så kaster han sig over skihop. England havde ikke noget skihop hold, så ingen konkurrence her, han skulle bare bestå minimumskvalifikationskravene for at komme med til Calgary 1988. Den fordrukne ex-skihopper Bronson(Hugh Jackman) påtager sig modvilligt at træne Eddie. Klar bliver han, men kun lige til (sokke)øllet og med sin smittende entusiame bliver det bedste eksempel på, at det ikke gælder om at vinde, men at deltage. Sjov feelgood-komedie med gode præstationer hele vejen rundt. Jo Hartley og Keith Allen er glimrende som mor og far. Mor opmuntrer og understøtter Eddie, far vil have ham til at droppe det pjat og gå i lære som gipsstøber, ligesom ham selv. Iris Berben medvirker i en lille, men sød rolle som Petra, MILFen der driver hotellet hvor Edward træner i Tyskland. Og så har Christopher Walken en lille rolle som pensioneret skiinstruktør for det amerikanske olympiske skihophold. Det er muntrer 7 kvarter med den ukuelige Eddie The Eagle, en historie der ikke ligger langt fra Cool Runnings om det jamaianske bobslædehold, der forresten også deltog i Calgary.

Ret din egen anmeldelse af Eddie the Eagle - klik her

Start en debat om filmen Eddie the Eagle - klik her

Start en debat om denne udgave af Eddie the Eagle - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest