An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

You Don't Mess with the  Zohan  (DVD) You Don't Mess with the Zohan

Udgivet 7. oktober 2008 CTR27746 / UPC# 043396277465

You Don't Mess with the  Zohan  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Columbia Pictures - 2008
USA - Farve - 113 min
Ønskeliste
ActionKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: You Don't Mess with the Zohan
Instruktør: Dennis Dugan
Medvirkende:
Zohan Dvir  Adam Sandler
The Phantom  John Turturro
Dalia  Emmanuelle Chriqui
Michael  Nick Swardson
Gail  Lainie Kazan
Oori  Ido Mosseri
Salim  Rob Schneider
James  Dave Matthews
Walbridge  Michael Buffer
Mrs. Greenhouse  Charlotte Rae
Vis alle medvirkende...
Stikord: Falsk identitet
Forklædning
Frisør / barber
Spioner / secret agents
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Fransk
Sprog: Engelsk
Fransk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 12

Gennemsnit: 6.6 ud af 10

Du kan også stemme.   


You Don't Mess With the Zohan

Mossad-agenten Zohan Dvirs største ønske er at blive en populær hairstyler. For at opfylde sin drøm skifter han identitet og tager til New York City, hvor han starter sin egen salon og bliver romantisk involveret med op til flere af sine klienter. Zohan møder snart sit livs kærlighed, men hans nyfundne liv og karriere bliver truet, da han bliver genkendt, og fortiden indhenter ham. - You Don't Mess With the Zohan er tredje samarbejde mellem Adam Sandler og Dennis Dugan, der tidligere har instrueret Happy Gilmore og Big Daddy.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om You Don't Mess with the Zohan:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 24. januar 2010
A mess with Zohan
Bortset fra en par ret morsomme gags undervejs og det sædvanlige men gennemsympatiske Sandler-budskab om at vi skal opføre os ordentligt over for hinanden, så er filmen ude af kontrol næsten fra første billede. Der er intet script at få øje på og ofte virker det som om, at filmen er sat sammen af tilfældige stumper som klipperen har fundet på gulvet for at få filmen til at vare længere. Her er kun plot til knap firs minutter, men det hele kører i næsten en halv time mere! Det er næsten ubærligt.
Men der er som sagt nogle ret skægge ting i filmen, og Sandler skal roses for sit humanistiske menneskesyn, så det bliver til en enkelt stjerne herfra.

Anmeldt af lookalot, København K 20. oktober 2009
what a mess!
Endnu en "saturday-night-live-sketch", der er blevet strukket ud til hel spillefilmlængde. Filmen starter egentlig ganske lovende med både crazy-komik og special effekter, og det fungerer ok, men hurtigt bliver det hele dummere og dummere, og mindre og mindre morsomt. Jeg fik lyst til at sparke Adam Sandler i kuglerne med pigtræsko på da han begyndte at spille haggisack med katten! En dum, plat, smårascistisk, klichéfyldt, komedie der kun glimtvis er sjov.

John Turturro var rystende elendig (læs: usjov) i sin rolle.

Filmen får 1 stjerne for de enkelte sjove scener (meget sjovt med "krølle person sammen") og fordi at bedårende Emmanuelle Chriqui var med.

Anmeldt af René, Åbyhøj 24. marts 2009
Adam Sandler på plat-is
Israels terrorist-bekæmper nr. 1 - Zohan Dvir - drømmer om en skønne dag at kunne lægge Uzi'en på hylden, og i stedet fatte saksen og føntørreren for at blive en berømt mode-frisør i USA. Under et opgør med palæstinensernes terrorist nr. 1 - 'The Phantom' - iscenesætter Zohan sin død, og stikker af til New York for at realisere sine drømmes mål. Og her boltrer han sig med omtrent samme situationsfornemmelse og finesse, som en hund i et spil kegler. Total Sex-fixering er nøgneordet.

Blu-ray udgivelsen af "You Don't Mess With the Zohan" indeholder både en biograf-version og en 'Unrated Version' af filmen. Jeg ved endnu ikke hvordan biograf-versionen er, men 'Unrated Version' var godt nok styg, og er uden undtagelse noget af det værste lort, jeg til dato har set Adam Sandler medvirke i. At filmen til forveksling ligner én lang latterliggørelse af to mellemøstlige kulturer - grænsende til racisme - kan jeg for så vidt godt leve med. Men dét, der gør filmen til en ulidelig tortur for mig, er dens endeløse brug af pinlige jokes under bæltestedet. Og det bliver bare ved og ved. Oy veh!

Man skulle næsten tro, at nogen havde stukket hovederne sammen, med henblik på at finde ud af, hvordan man får lavet den meste platte og idiotiske komedie i mands minde. En komedie, der blandt dens morsomme påfund også inkluderer en scene med et par israelere, der står i en stue og sparker en sackbold frem og tilbage imellem sig, mens de hyggesnakker om løst og fast. 'Bolden' udgøres her af en grå huskat. Selv om katten er CGI-animeret, var det dog ikke muligt for mig at få øje på det morsomme i lige dén situation.

Egentlig skulle filmen jo ha' haft et kors, men da jeg faktisk grinte tre eller fire gange undervejs (især kunne jeg ikke lade lære med at fnise lidt, hver gang jøder og arabere i maskingevær-tempo siger "No-no-no-no-no-no-no-no-no!", mens de energisk vifter pegefingeren fra side til side), er jeg næsten også nødt til at gi' den en halv stjerne for dén imponerende bedrift. Ret skal være ret.

Anmeldt af Monkeyman, København S 22. december 2008
Dræbermaskine med feminine træk
Adam Sandler er i mine øjne ikke just den bedste komikker på film lige i øjeblikket, men i de sidste 12 år har manden da lavet udemærkede værker, som jeg varmt har grint med på (for det meste). Men med ''You Don't Mess with the Zohan'', så har Sandler ikke ramt bunden, men har i den grad lavet en ustabil ultra-plat komediefilm. Historien er ved første øjekast måske meget sjov, men langsomt vil man tag sig til sit hoved, og slutningen skyder hel ved siden af kornet. Filmen har desuden for mange karraktere, og der er faktisk næsten kun Rob Schneider, der er voldsom interessant og småsjov som den lille terrorist Salim.
Film må for mig godt være plat og til dels meget overgearet, men hér er det konstrueret helt forkert, og man kan tabe tråden meget hurtigt. Nej, filmen var ikke kun dårlig, jeg grinte da lidt undervejs, og Sandlers israelske accent var da meget morsom, men ellers skal man blande kortene godt, hvis man skal finde større grin.
Desværre må dette siges at være en ret skuffende oplevelse, og jeg kan godt forstå de dårlige karraktere filmen fik i de danske aviser, men man kan jo ikke vinde hver gang Hr. Adam Sandler.

Anmeldt af Frank Løvkvist, Tjele 18. oktober 2008
Bestemt ikke den bedste med Sandler. Men der er den rigtige Sandler-Følelse over filmen og er også sjov til tider. Jeg giver den 2 stjerner fordi at jeg er vild med hans film. Var dog lidt skuffet over denne her.

Ret din egen anmeldelse af You Don't Mess with the Zohan - klik her

Deltag i debatten om filmen You Don't Mess with the Zohan - klik på "svar"

 Forfatter Emne: You Don't Mess with the Zohan
mickyB

You Don't Mess with the  Zohan
Se alle titler her
Sendt 2017/11/11 21:09:39 IP: Logget Svar...

komedie der sparker røv

En ustyrlig morsom film der tager gevaldig gas på figurer med mellemøstlig baggrund, primært israelere/palistanæsere m.m.Sandler er altid garant for en god gang humor. Om det serveres under bæltestedet er mig lige fedt. Jeg lå simpelt flad af grin igennem hele filmen. At Sandler spiller totalt overdrevent gør kun filmen endnu mere vild. Der er visse faste anmeldere her på siden der ser det som deres fornemmeste opgave at gøre sig til smagsdommere over hvad jævne folk som mig skal se og komme med intetsigende kommentarer der åbenbart går ud på at få folk til at undgå film der ikke falder i deres smag. Det rager mig en papand hvad de mener. Jeg dømmer aldrig en film ud fra hvad en anmelder skriver. Skulle jeg det ville jeg kun eje hunørforladte, triste film, som åbenbart er hvad disse anmeldere foretrækker. Jeg kan da nævne at jeg f.eks ikke kan døje Woody Allen da stort set alle hans film tager udgangspunkt i hans personlige sex kompleks der virker lammende kedelig...men så undlader jeg bare at anmelde hans film. Hvorfor ødelægge det for andre at rakke ned på en film de måske kan lide ? Det ville klæde alle anmeldere at skrive at det er deres personlige mening de kommer med og ikke skal læses som den eneste sandhed.

Start en debat om denne udgave af You Don't Mess with the Zohan - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45