An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Event Horizon - Special Edition (2-disc/DTS) (DVD) Event Horizon - Special Edition (2-disc/DTS)

Udgivet 18. april 2006 af Paramount PRT031322 / UPC# 097360313222

Event Horizon - Special Edition (2-disc/DTS) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Paramount - 1997
USA - Farve - 96 min
Ønskeliste
GysSkrækThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Event Horizon
Instruktør: Paul W.S. Anderson
Medvirkende:
Captain Miller  Laurence Fishburne
Dr. William Weir  Sam Neill
Peters Med Tech  Kathleen Quinlan
Lt. Starck  Joely Richardson
Cooper  Richard T. Jones
Justin  Jack Noseworthy
D.J.  Jason Isaacs
Smith  Sean Pertwee
Cpt. John Kilpack  Peter Marinker
Claire  Holley Chant
Vis alle medvirkende...
Stikord: Futuristisk
Helvede
Rumskibe / Rumfart
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Interviews Ja Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 2Denne udgivelse indeholder 2 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
DTS 5.1
Engelsk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 44

Gennemsnit: 8.8 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Mogens
Lars
Søren

Uendeligt rum. Uendelig terror.

Tekst fra omslag:

Vi skriver år 2047. Mange år tidligere forsvandt det banebrydende forskningsfartøj "Event Horizon" uden spor. Nu har man opdaget et signal fra fartøjet, og United States Aerospace Command reagerer. Den frygtløse kaptajn (Laurence Fishburne), hans besætning af elitefolk og det forsvundne fartøjs konstruktør (Sam Neill) er i fuld fart på vej til området, hvor signalet kommer fra. Deres mission går ud på at finde og redde det avancerede rumfartøj. Men det, som de finder, er avanceret interstellar terror. Det, som de skal redde, er deres eget liv, for nogen eller noget er klar til at fange dem i en ny dimension af ufattelig frygt.

Laserdiskens omtale:

Laurence Fishburne og Sam Neill har hovedrollerne i denne sci-fi gyser, der foregår i år 2047 og handler om en gruppe astronauter, der sendes på en redningsmission til udkanten af vores solsystem. Her forsvandt for 7 år siden rumskibet "Event Horizon" og dets besætning under stor mystik, og det hele bliver endnu mere mystisk, da rumskibet findes og bringes tilbage. Der er nemlig noget om bord – noget, som var skyld i den uforklarlige forsvinden.
Peter S

Specielt om denne udgivelse:

 • Kommentarspor med instruktør Paul W.S. Anderson og producer Jeremy Bolt
 • The Making of Event Horizon - dokumentar i 5 dele:
  • The Jaws of Darkness
  • The Body of the Beast
  • Librate Tutume Ex Infernils
  • The Scale to Hell
  • The Womb of Fear
 • The Point of No Return: The Filming of Event Horizon - original featurette
 • Fraklippede og forlængede scener
 • Conceptual art
 • Montage of paintings and drawings of uniforms, ships and more
 • Original trailer + video trailer
 • Audio: Engelsk DD5.1 / DTS5.1
 • Undertekster: Engelsk

Brugerne skriver om Event Horizon:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 27. juli 2013
Rædsler i rummet
Det ses sjældent at en instruktør stjæler (eller låner) fra så mange andre film som tilfældet er med Anderson og denne film, men han slipper helt godt fra det, dels fordi budgettet har været rimeligt stort (her overbeviser filmen stort set) og dels fordi han har haft nogle ret gode skuespillere til at stille op til projektet. Uden på nogen måde at være særligt bemærkelsesværdig så formår "Event Horizon" at fastholde interessen hele vejen igennem, selvom den opmærksomme sagtens kan se hvor det hele peger hen. Sam Neill er rigtig god som Dr. Weir, men også Laurence Fishburne er fin. Se den bare i en sen nattetime.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 15. juni 2009
Det burde have været omvendt
Paul Anderson har udvist stor omhu med det dyrt udseende productiondesign. Derfor er filmens kulisser rigtigt godt udført, hvilket betyder meget for troværdigheden i en si-fi film. Desuden understøtter fotograferingen det skær af autensitet og "troværdighd", kulissefolkene møjsommeligt har opbygget. Det betyder, at billederne er interessante og står rigtigt godt på skærmen. Den dér motor, som ad magnetisk vej kan simulere et sort hul, udgør godt nok et alvorligt stilproblem, men det har måske en hensigt, som jeg har overset.
Se, nu burde al umagen jo med stor selvfølgelighed have været suppleret med en god historie, men dét har der ikke været tid til. I stedet får vi små smagsprøver på andre kendte og gode si-fi film - det gjorde Boyle godt nok også i "Sunshine", men han er mere talentfuld til denne øvelse - uden at det på noget tidspunkt griber fat i os. Heller ikke skuespillerne er der noget, der griber fat i. Hverken instruktør eller fortælling; og dét er det værste. Pacingen kan sine steder virke lidt fodslæbende. Det er filmens 2 første trediedele, der klarer sig bedst.

Anmeldt af Monkeyman, København S 12. september 2007
Galaktisk terror
Nok Paul W.S. Anderson's bedste film og mest succesrige. Der er fuldt til bristepunktet med halv dyster stemning og herlige visuelle effekter, og alle skuspillerne gør et fint job med at holde spændningen oppe. Desuden er soundtracket et mix at orkestergravs gyser musik og 90'er techno, som overraskende fungere optimalt.. Jeg er i den grad enig med at instruktøren har taget idéer fra andre værker og smeltet dem samme til ''EVENT HORIZON'', men dog ødelægge det bestemt ikke oplevelsen. GODT SCI-FI GYS.

Anmeldt af Det Burde Være forbudt At Sælge VHS :) Og Snart Dvd'er, Aalborg SØ 31. oktober 2006
EH
synes nu det er en udemærket rumgyser

Anmeldt af Rasmus, Aalborg SØ 25. april 2006
Halvlunken Sci-fi Gyser
Halvlunken sci-fi gyser, som aldrig bliver så uhyggelig, som den selv tror, at den er. Karaktererne er dårligt skildret, og skuespillerne virker ikke specielt overbevisende. Der er alligevel nok kød på historien til at kunne fastholde ens interesse første gang, man ser filmen. Gensyn tåler den dog næppe.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 9. januar 2005
Postkort fra Helvede
Event Horizon Instruktør Paul Anderson spilder ikke tiden men går til sagen med det samme: Redningsskib møder det forsvundne rumskib Event Horizon og snart går det op for redningsfolkene at skibet og dens besætning har været et aldeles rædselsvækkende sted. Event Horizon drives af en massiv tyngdekerne der kan lave et sort hul, som bruges til interstellare rejser men snart skaber det massive tyngdefelt hallucinationer og ægte rædsler og blodet flyder. Instruktør Anderson kan sine klassikere og alt efter temperament kan man sige at han hylder/citerer eller stjæler med arme og ben fra The Black Hole, Hellraiser, The Shining, Outland og mange flere. Men virker gør det altså i Andersons stramt redigerede 92 Min film, den har en absolut dynamisk spilletid. Som science fiction er den sikkert for rodet til at være rigtigt god. Men som horror er den fænomenal: Anderson spiller på hele skræk-og rædselsregistret hos seeren som en klavervirtuos spiller Mozart og en diabolsk Sam Neil spiller en fantastisk god bad guy. Sine svagheder til trods er Event Horizon et mesterværk i genren. Der er kun én ting jeg er rigtigt utilfreds med. Musikken under for-og slutteksterne, men det synes jeg da er til at leve med.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 1. november 2004
Blind høne og alt-det-der...
Ellers himmelråbende talentløse Paul "WC" Anderson (Mortal Kombat - Soldier) er bagmand for denne overraskende scary sci fi gyser. Et rednings skib ("Lewis and Clark") bliver sendt udfor at finde "The Event Horizon" som forsvandt for syv år siden på sin jomfru rejse, men som nu på mystiskvis er dukket frem af stjernetågerne igen. "Lewis and Clark" samt besætning med Sam Neill og Laurence Fishburne i spidsen, skal dog sart opdage, at skibet ikke bare har været parkeret på en 1. klasse intergalaktisk resteplads i syv år, men der imod har været en tur i helvede, og nu er vendt tilbage.

Anderson og co. stjæler med arme og ben ("Don't Look Now", "Alien(s)". "Hellraiser" find selv flere). Men gør det tilgengæld så overraskende godt, at alt er tilgivet. Andersons formår nemlig med "Event Horizon", hvad mange andre gysere misser, at skræmme sit publikum. Sam Neil er yderst oplasgt i sit dæmoniske es, og Andersons kender både sine begrænsninger og besøgstid. Yderst seværdig.

Ret din egen anmeldelse af Event Horizon - klik her

Start en debat om filmen Event Horizon - klik her

Start en debat om denne udgave af Event Horizon - Special Edition (2-disc/DTS) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45