An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2-disc) (DVD) Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2-disc)

PRT139024 / UPC# 097361390246

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Paramount - 2008
USA - Farve - 122 min
Ønskeliste
ActionAdventure
Filmens specifikationer
Original titel: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
Dansk titel: Indiana Jones og Krystalkraniets Kongerige
Instruktør: Steven Spielberg
Medvirkende:
Indiana Jones  Harrison Ford
Irina Spalko  Cate Blanchett
Marion  Karen Allen
Mutt  Shia LaBeouf
Oxley  John Hurt
George McHale  Ray Winstone
Dean Stanforth  Jim Broadbent
Agent Taylor  Joel Stoffer
Dovchenko  Igor Jijikine
Russian Soldier  Pavel Lychnikoff
Vis alle medvirkende...
Stikord: Indiana Jones
Arkæologi
Overnaturligt / okkult
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Fransk
Spansk
Sprog: Engelsk
Fransk
Spansk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 63

Gennemsnit: 7.7 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Thomas
Lars

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Eventyrhelten over alle eventyrhelte er tilbage, når Harrison Ford igen svinger pisken i Steven Spielbergs med spænding imødesete Indiana Jones og Krystalkraniets Kongerige (endnu en fantastisk dansk titel). Foruden Harrison Ford vender en anden gammel kending af Indiana Jones universet tilbage, nemlig Karen Allen, som i Raiders of the Lost Ark spillede Marion Ravenwood. De får følgeskab af supertalentet Shia LaBeouf og Oscarnominerede Cate Blanchett samt de tre engelske karakterskuespillere Jim Broadbent, Ray Winstone og John Hurt.
Hans Kristian

Specielt om denne udgivelse:

Disc One
  • Spillefilmen
  • The Return of a Legend
  • Forproduktion
Disc Two
  • Produktionsdagbog: Skabelsen af Kingdom of the Crystal Skull
  • Forberedelsen af tre actionsekvenser
  • Gallerier
  • Lego: Indiana Jones: The Original Adventures X-Box 360, spil-demo
  • Trailere

Brugerne skriver om Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull:

Anmeldt af McFLY, Silkeborg 4. august 2022
Solid efterfølger
Ligesom de fleste der så denne film tilbage i 2008, ville jeg så gerne bare elske den. Men kom ud fra biografen med en halvtom fornemmelse. Syntes starten var fantastisk, og derefter gik det ned af bakke. Men bestemt ikke en dårlig film. Har vel set den et par gange sidenhen, men det er længe siden nu. Og så her til aften, røg den på igen. Og ved i hvad? Tiden har været god ved den. Den er slet ikke så dårlig. Magien er der stadig.og det kan jo ikke være Nazis og kristne artifakter hvergang.. så den skal ikke disses for at ville prøve noget nyt.. og rumvæsener virker som en god ide...Harrison Ford er i topform, og hele 50s scenarioet med greasers, kommunistforskrækkelse og atombomber fungerer godt. Ja, der er meget CGI, og ja, Mutt Williams kan være en mundfuld. Men prøv at tage den som et kapitel i Indys liv, på linje med Young Indiana Jones, computerspillene og tegneserierne. Og nyd den indtil INDY 5. (Som jeg sikkert også vil elske)

Anmeldt af lookalot, København K 29. april 2010
Spielberg og Co. Skraldgriner hele vejen til Banken!
Ingen saft og kraft i den fjerde Indiana Jones film, Steven Spielberg er løbet tør for gode ideer. 19 år er for lang tid at vente for sådan en slatten omgang! Nogle anmeldere er gået i totalt selvsving af begejstring over Kingdom of the crystal skull, f.eks giver Roger Ebert den tæt på maxium point! Men han er jo også tit langt ude i skoven med sine anmeldelser.

Ps: måske er 2 stjerner for meget, overvejer at trække en halv fra! Nu må vi se.

Anmeldt af Normann, Vejle 29. april 2010
FANTASTISK FILM!!!
For det første vil jeg sige, at det er utroligt, at jeg tilsyneladende er den eneste person her som giver denne film topkarakter.
Men der er åbenbart en tendens til entydighed blandt filmelskere. Eller tør folk bare ikke sige deres ærlige mening mere???
Da jeg kom ud af biografen var jeg virkelig positivt overrasket. Jeg synes at den nye Indiana Jones film var helt fantastisk. Harrison gør et virkelig godt stykke arbejde ligesom resten af holdet.
Og god ide med at give ham en søn og bringe Marion tilbage.
For mig oser filmen af Indiana Jones hele vejen igennem. Jeg var naturligvis overrasket over slutningen, men positivt. Det var meget originalt fundet på, og det passer perfekt til tidsalderen filmen foregår i. Action scenerne er fede, dog synes jeg at abe/lian scenerne var en smule upassende, men det er så også noget nær den eneste negative kritik jeg kan give filmen. Der er alt hvad en god Indy film skal indeholde: humor, eventyr, overnaturlige kræfter, action, en slange, onde modstandere og flotte effekter (ja ok, den overholdt ikke helt sit løfte om at være CGI fri, men hvad fa'en, vi skriver 2010, sådan er det bare i vore dage, det må vi åbenbart lære at leve med)

Alt i alt en rigtig god efterfølger til de 3 originale, dog ikke så god som Raiders og Crusade, som klart er 2 af de bedste actionfilm nogensinde. Men jeg synes den holder 100%

Jeg glæder mig meget til den 5. i serien og håber de kan nå at lave en sjette og sidste så der bliver en ny trilogi.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 22. april 2010
Med Indy på eventyr
En noget aldrende Indiana Jones kommer på eventyr, da russerne, nærmere bestemt Irina Spalko fra KGB jagter magiske objekter. Først Pagtens Ark i et kæmpemæssigt miltærlager, siden nogle magiske krystalkranier. Der er kold krig på gaflen og Indy undslipper med nød og næppe med livet i behold fra en atomprøvesprængning han kom lidt for tæt på! Flotte effekter, vilde jagter og mystiske templer fulde af gåder og skatte. Plus standard "cliffhangers", også af den helt bogstavelige af slagsen og skrækkelige kryb. Den når dog ikke standarden for de 3 andre film og så ser man for lidt til Karen Allen. Dog er det absolut tålelig underholdning fra enmandsfilmfabrikken Spielberg.

Anmeldt af Romeo, Slagelse 28. november 2009
At gøre rumvæsener til det eftertragtede mål for Henry Jones Jr. og en Marlon Brando wannabe er altså at springe over hvor gærdet er lavest Mr. Spielberg den her film bliver aldrig den klassiker den kunne være blevet hvis han f.eks var på jagt efter resterne af excalibur, Kong Arthurs Grav, Mjølner eller sådan noget lignende.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 21. september 2009
Jagten på den forsvunde viden
Man kan altid diskutere, om den mere moderate eskapisme som denne fjerde film i serien doserer er en fordel eller noget negativt ved den, men sikkert er det, at den som adventurefilm er ganske problematisk. Til at begynde med er den fyldt med plothuller som synes at udgøre en større fare end de mange fælder Jones og Co. bliver udsat for i løbet af filmen. Det gør det endog meget svært at følge med i hvad der egentlig foregår. Og så synes jeg også at man kan mærke, at castet ikke føler sig rigtigt veltilpas med det hele. Det kan skyldes mange ting, men det mest sandsynlige er nok, at der jo er gået næsten 20 år siden den sidste film blev lavet - det siger jo noget i sig selv! Shia LaBeouf er bare helt ude af sync med det hele, og trækker kolossalt ned. Nej, det var nok en film man ikke skulle have lavet. Og man skal altså ikke lade sig narre af filmens flotte tekniske præstationer, da vi har at gøre med et script, der er sat sammen med spyt og savsmuld. Hele projektet stinker altså lidt!

Anmeldt af René, Åbyhøj 8. november 2008
Magien mangler
Hvis de tre første film om den handlekraftige arkæologi-professor, Indiana Jones, oprindelig var inspireret af (eller ment som en hyldest til) søndags-matinéernes gyldne stunder i biffen, så tager Steven Spielberg denne gang skridtet videre, ved også at lade hyldesten omfatte B-film i al almindelighed:
En jævnt uinteressant handling og en til tider overordentlig pinlig dialog sætter dagsordenen for "Indiana Jones og Krystalkraniets Kongerige", og synes at signallere til os, at Spielberg muligvis er ved at miste taget på genren af action/eventyrfilm.

Det ville naturligvis være fristende bare at sige: "Nå ja, bedre held næste gang, Steven. Op på hesten igen!". Men faktisk så håber jeg næsten, at der ikke vil blive en næste gang. Ikke oven på dette uinspirerede venstrehånds-arbejde.

Anmeldt af rambo444, Tjele 30. september 2008
ja den er bedre en toren. Men dårlig er den ik
ja efter alle disse onde andmeldser:). Syndes jeg at den fortjener at komme op på dvd hylden 3 stjerner herfra og ford er da stadig frisk endu ligesom sean connery var:)

Anmeldt af Holliday, Aalborg 30. juni 2008
Sidste nat med kliken
Hvem der høre til på et museum, skal vi ikke kommme yderligere ind på her, men nøjes med at slå fast, at det ikke er alt som skinner der er guld.

Manden med hatten er tilbage i noget der vel (ud over en laaang og tåbelig intro) mest af alt har karakter af en statistrolle i en film som ikke ejer en brøkdel af de tre søskendes (ja selv den skrækkelige 2'er) charme eller magi. Historien er gabende ligegyldig og uinteresant persongalleriet omkring Indy vil ikke engang kunne bruges som haj føde i Jaws og actionscenerne er mere langtrukken end køen på Køgebugt motorvejen en onsdag eftermiddag. Hvis det her er det trekløveret havde at byde os på, efter de mange års venten, burde pisken og hatten være blevet i kisten.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 29. maj 2008
Ærlig talt, brads!
Lad mig slå fast, at med de midler og skuespillere til rådighed, skulle dette come back for Indiana have været meget bedre. Meget, meget bedre. Manuskriptet er for dårligt; tyndt.
Den ny Indiane Jones skal længe ventet være velkommen. Den er hyggelig og opfylder alle Indy-konventionerne. Harrison spiller udmærket, Shia LaBeof er forfriskende, Karen Allen er hyggelig osv. Cate Blanchett gør sit bedste, men hun er en skuespiller, der kræver et solidt materiale, før hendes potentiale folde sig ud, og det har ingen tænkt på i denne sammenhæng.
Det værste er dog, at alle scener uden undtagelse er trukket langt ud over hvad deres opfindsomhed kan bære. Det er så elementær en fejl, at jeg ikke fatter, at den begås af Lucas og Spielberg. Hvad sker der? Er de virkelig blevet så morfar-agtige, at det er slut med at fatte actionfilmens betingelser?
Lad os se, om det ikke bliver bedre med 5'ereren.

Anmeldt af Karina, Søborg 25. maj 2008
Indy uden bid
Jeg må desværre erklære mig enig med d'herrer Farmer og Monkeyman. Filmen er for så vidt underholdende nok, der er bare ikke rigtig noget, der fanger i denne historie. Harrison Ford er glimrende, og det er helt fint med Marion og søn... på den måde er persomgalleriet sådan set i orden. Men historien er uinteressant, hele alienkomplottet er helt hen i vejret. Den mystik, der kommer i de andre film via guddomme, vi kender og kan relatere til i en eller anden udstrækning, er helt tabt i forhold til noget så abstrakt som aliens, og Indys viden om og forståelse af myter, sagn og arkæologi kommer slet ikke til sin ret. Og så synes jeg, at slutningen allerede er set i Mummy II. Ærgerligt ærgerligt!

Anmeldt af Monkeyman, København S 25. maj 2008
Glædeligt, men alligevel skuffende og lidt ugennemtænkt genkomst
Har igennem hele mit liv været hel tosset med de første tre Indiana Jones film, så jeg var som et lille barn, da jeg skulle ind og se Harrison Fords comeback efter 19 års fravær i rollen som den eventyrlystne arkæolog.
''Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull'' starter rigtig fint, med nogle hæsblæsende og gode ramasjang actionsekvenser, hvor Ford viser at han stadig har charme og slagkraft tilbage i sig. Men historien krakelere efter 30 min hurtigt sammen, og bliver desværre én smule uinteressant.
Cate Blanchett viser sig også næsten lige fra start af, at hun ikke fungere i filmen som hovedskurk, da hun ikke virker ligeså ond og sadistisk som de forgående og fabelagtige hovedskurke. Hyggeligt og rart var det at se karrakteren Marion Ravenwood tilbage, men uheldigvis falder hun aldrig hel på plads i plottet, og virker derfor lidt som et trækplaster, derudover var det lige omvendt for Shia LaBeouf, som herligt og frisk spiller den unge assistent Mutt Williams.
At give én Indiana Jones film karrakteren 2 stjerner gør ondt i mit hjerte, da jeg håbede at kunne gi' den 4 stjerne ligesom jeg gav de forgående fantastiske nostalgiske film. Men historien er når alt kommer til stykket, alt for tyndt og halv kedeligt. Ja, selvfølgelig bliver man underholdt og man griner med på onelinerne, men det er sørgeligt at det i enden ikke helt holder vand. De sidste 10-15 minutter syntes jeg faktisk helt man bør lave om igen, det er langt fra den store finale man for udleveret hér. John Williams'es fantastiske filmmusik er ligeledes heller ikke så markant, som det kunne ha' været. Man kan groft sige, at dette fjerde og måske sidste kapitel i sagaen, svinger ligeså meget som Indy svinger sin pisk.
Desuden er hovedobjektet krystslkraniet heller ikke ligeså interessant som den hellige gral eller arken, og dens betydning for historien bliver man lidt ligeglad med.

Hvem ved måske vil jeg syntes bedre om filmen, når jeg giver den et par gensyn, dog kan jeg stadig glæde mig over at den gamle svinger er tilbage i topform. Men hvis der nogensinde kommer én 5'er, så tilsæt venligst lidt mere og bedre plot og nostalgi.

Anmeldt af Farmer, Skanderborg 22. maj 2008
Hyggetur med Indy
SPOILERS! SPOILERS! SPOILERS! (har du ikke set filmen skal du nok ikke læse videre).


Ok det er sgu svært det her... Indiana Jones har fulgt mig hele mit film-liv. Siden jeg som knapt syvårig med min mor i den ene hånd og mit sovedyr i den anden var inde og se Raiders i Malling Bio for 26 år siden. En film-oplevelse der satte sig fast kan man vist roligt sige, og nok også den oplevelse der for alvor vakte min interesse for film generelt.
I selv samme Malling Bio var jeg så til midnatspremiere her i nat. Jeg havde hele dagen for inden haft svært ved at overbevise mig selv om at jeg reelt skulle ind og se EN NY INDIANA JONES FILM!?! Og jeg blev ved med at fortælle mig selv - og mine sikkert noget irriterede omgivelser - at jeg nok heller ikke kunne tro det før jeg virkelig så ham stå der i støvet silhuet med hatten og hørte pisken smælde... Men jeg fandt desvære aldrig rigtigt troen.
Det skal slåes fast at gensynet var fedt og at jeg var rigtig godt underholdt, og derfor de 3 stjerner.
Den gode "tju-bang" action hvor man hulker af grin mens Indy bliver gennemtæsket var fin, fin! Og en virkelig stor og positiv overraskelse var Shia LaBeouf som Indys sidekick (her havde jeg ellers frygtet det værste). Faktisk faldt filmen på ingen måder igennem der hvor man (jeg) havde frygtet det. Den bliver aldrig for selvrefererende (som de nye Star Wars film f.eks. konstant er det) og Harrison holder trods de 66 år. MEN der mangler noget! Hele "suspense" delen syntes jeg er fuldstændig fraværende. Du sidder på intet tidspunkt og tænker "ACH LIBER!! Hvordan skal Indy dog undgå at dø blandt alle de slanger!? Blive spiddet i den dødsfælde!? Eller Kvast under den vældige tank!?" Gåsehuden melder sig heller ikke på noget tidspunkt i filmen. På samme måde som da ørkensolen viser Indy vej til sjælenes brønd, eller da han lige skal se de tre Shankara sten lyse i hinandens nærvær igen, og John Williams musik rejser sige i sin velmagt og med Indys udtryk af forgabt ærefrygt får hårene til at rejse sig i nakken og næsten presser tårerne frem. Da han i denne film finder Krystalkranet virker det mere som "hov det lå sørme lige der."
John Williams musik brænder heller aldrig helt igennem eller får lov til at bære hele scener.
Da de når frem til templet og holde kraniet op så dets skygge falder på et relief af en "Inka-rummand" og Indy siger "someone came down.." sidder man lidt og tænker "Ja det ved vi jo godt, har I glemt at I fortalte os det for en time siden??" Der løses ingen mysterier og Indy bruger aldrig rigtig med begejstring sine kundskaber til at navigere gennem spor, gåder og boobytrap-templer. Han løber mest bare efter en gal doktor, næsten pinligt spillet af John Hurt "Did Timmy fall into the river Lassie? Did he? Did he?"
Det er ikke Indys eventyr-party der rejser gennem junglen, han virker næsten ligeså meget som et sidekick som de andre.
Der er også (efter min mening, og ja jeg ved godt det lyder dumt) for meget "bil-action" i filmen. Det hele starter med en komplet ligegyldig og alt for lang kapløbs-scene mellem nogle vilde unge mennesker i en hot-rod (og ja jeg fanger Lucas/bil referencen) og nogle soldater. Scenen slår ingen stemning an og syntes ikke rigtig at havde andet formål end at informere os om at vi befinder os i en anden tid end de øvrige film. Pakhus sekvensen ender så - ganske vist kort - i bil-action, så er der motorcykel/bil-action og så er der den lange biljagt i junglen. Come on guys! I (Lucas og Legebjerg) har en super biljagt i Raiders, I har fly, gummibåde, og minevogne i Tempel of Doom, og tog, både, fly/zeppeliner, heste, kameler og en kæmpe-tank i Last Crusade... det er jo ikke fordi I ikke har haft tid til at finde på noget nyt vel?
Hmpff... Vi snydes også for "slutning af en ukendt Indy historie" som de andre film ellers altid starter med. Og ja, ja fornyelse er fint, meeeen....
Fra starten var jeg klar over at der var et alien-tema i filmen og ret spændt på hvordan det ville passe ind i Indy universet. Det skal lige siges at jeg elsker science fiction lige så højt som jeg siden jeg var syv år gammel har elsket Indiana Jones. Og jeg syntes det kunne havde være gjort rigtig godt og elegant hvis klimakset f.eks. så bare havde været TA-DA-DAAA! "It is not a crystalskull... its a real skull!" Men nej de skal gå hele vejen med aliens og et kæmpe mother-ship (der for øvrigt - som jeg ser det - er en fantastisk "hatten af" til Ed Wood). Og tingene passer bare ikke sammen, det hele virker mest af alt som halvdårlig ide fra en Indy tegneserie. Som om aliens ville være det eneste der kunne overgå hvad vi har set før..... hmmmm. Der er tusinder af forsvundne skatte på vor egen lille klode, just take your pick Mr. Lucas.
Så alt i alt bliver det ikke til noget overdådigt sidste eventyr, men mere bare til en hyggelig familie sammenkomst i junglen, og det er da også meget sjovt.

Ret din egen anmeldelse af Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull - klik her

Deltag i debatten om filmen Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
Monkeyman

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2-disc) Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2-disc) (Blu-ray) Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2-disc) (hollandsk omslag) (BRUGT) (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2008/05/25 20:23:36 IP: Logget Svar...

Er fuldstændig enig med dig Karina omkring filmens slutning, det lignede lidt enden på The Mummy Returns.
Ærgeligt at Spielberg & Lucas ikke kunne finde på noget meget bedre, og jeg fik én følelse at tomhed i maven da jeg kom ud fra biografmørket. Indy 4 er desværre nók årets største film skuffelse.
René

Sendt 2008/05/31 15:28:19 IP: Logget Svar...

Indy 4 er en skuffelse

Jeg er også enig: Den film er ikke ret god. NU må det da for pokker være tydeligt, selv for d'herrer Lucas og Spielberg, at Indiana Jones er en saga blot. Manuskriptet var virkeligt dårligt, handlingen virkede uinspireret ..... så helst ikke flere fortsættelser, tak. Der kan vist ikke presses mere saft ud af dén citron.

Jeg er til gengæld også enig i, at Shia LaBeouf var en positiv overraskelse. Og i virkeligheden er det nok også mest ham, der holder filmen oppe. For det er ved Gud ikke hverken Harrison Ford, Cate Blanchett eller John Hurt, der gør det. Så måske kan vi også se frem til en ny film om Henry Jones d. 3's eventyrlige oplevelser? Han står jo næsten allerede på spring for at overtage farmands hat og pisk.

Lucas og Spielberg er da sikkert med på den, hvis de kan lugte penge i projektet.
Monkeyman

Sendt 2008/06/01 21:54:43 IP: Logget Svar...

Like Father, Like Son

Hmmm... ved ikke hvordan andre Indy fans har det, men jeg er sgu frisk på en gang Indiana Jones júnior , hvis man beslutter sig for at gå igang med sådan et projekt.
Tror bare ikke på at Steven Spielberg vil instruere sådan en film, nej han vil sikkert give denne tjans til hans kollega og ven Joe Johnston, der stod bag ''Jurassic Park III'' og ''Rocketeer''.

Men hvis man kommer op med et stærkere, fyldigere og mere tempofuld plot end i Indy 4, så er jeg betemt også hel klar på et femte og aller sidste eventyr med den gamle svinger Harrison Ford.
rambo444

Sendt 2008/09/30 18:37:32 IP: Logget Svar...

ej det syndes jeg ikke den er den er ikke ræsom eller fantastisk

Men to eller tre gange kan man se den jo men ja den var bedre en toren men overgår ikke de andre
Monkeyman

Sendt 2008/10/01 16:52:51 IP: Logget Svar...

Til rambo444

Nu syntes jeg personligt at 2'eren er den bedste i serien, men jeg ville gi' de tre første topkarrakter.
4'eren var derimod en stor skuffelse, helt ærligt, historien hænger ikke sammen, skurkene er nogle vatpikke, der er for mange computereffekter, for lidt blod & gore, forholdet imellem Indiana Jones & Marion er sgu for åndsvagt (Hyggeligt at se dig Marion, men Indy bør ha' en ny kvinde i hver enkelt film), og filmens slutning/klimaks var så nedturs agtigt at jeg næsten var ved at får tårer i øjnene over at dette ikke burde ha' været lavet.
Da jeg var en ung purk, var jeg hel tosset med Steven Spielberg, men i de sidste 8 år hvertfald, ser det ud til at Hr. Spielberg kun tænker på hvor penge han kan tjene, end at lave et færdiglavet og godt produkt.
Nej, som jeg har nævnt før, så er filmen hér 2008 nok største skuffelse, og den mening deler jeg med mange Indy fans. Grunden til at jeg egentlig alligevel måtte gi' filmen 2 stjerne var at jeg inde i mig selv ikke kunne give en Indiana Jones film dårlig karrakter.
Stadigvæk er 2'eren for mig én af de mest charmerende og hårdt pumpende eventyrsfilm, der nogensinde er lavet. BASTA !!!
Monkeyman

Sendt 2008/10/01 16:52:55 IP: Logget Svar...

Til rambo444

Nu syntes jeg personligt at 2'eren er den bedste i serien, men jeg ville gi' de tre første topkarrakter.
4'eren var derimod en stor skuffelse, helt ærligt, historien hænger ikke sammen, skurkene er nogle vatpikke, der er for mange computereffekter, for lidt blod & gore, forholdet imellem Indiana Jones & Marion er sgu for åndsvagt (Hyggeligt at se dig Marion, men Indy bør ha' en ny kvinde i hver enkelt film), og filmens slutning/klimaks var så nedturs agtigt at jeg næsten var ved at får tårer i øjnene over at dette ikke burde ha' været lavet.
Da jeg var en ung purk, var jeg hel tosset med Steven Spielberg, men i de sidste 8 år hvertfald, ser det ud til at Hr. Spielberg kun tænker på hvor penge han kan tjene, end at lave et færdiglavet og godt produkt.
Nej, som jeg har nævnt før, så er filmen hér 2008 nok største skuffelse, og den mening deler jeg med mange Indy fans. Grunden til at jeg egentlig alligevel måtte gi' filmen 2 stjerne var at jeg inde i mig selv ikke kunne give en Indiana Jones film dårlig karrakter.
Stadigvæk er 2'eren for mig én af de mest charmerende og hårdt pumpende eventyrsfilm, der nogensinde er lavet. BASTA !!!
Karina

Sendt 2008/10/02 11:01:50 IP: Logget Svar...

Den bedste Indy-film

Sjovt, jeg tror aldrig før, jeg har hørt nogen sige, at 2'eren er den bedste. Personligt er 1'eren klart min favorit. Jeg bliver så træt af heltinden i 2'eren. Hun er frygtelig stereotyp, hvor Indy-kvinderne ellers er ret seje. I øvrigt kan jeg enormt godt lide humoren i den første.
Monkeyman

Sendt 2008/10/02 21:12:45 IP: Logget Svar...

Men så du må da gi' mig ret i Karina, at 2'eren hvertfald er den mest tempofyldte.....
Charlotte

Sendt 2008/11/07 10:00:24 IP: Logget Svar...

Enighed

For det første vil jeg sige at det er dejligt at se en anden person som bedst kan lide 2'eren...jeg er nemlig helt enig. Selvom Indy's kvinde i filmen godt kan blive lidt for hysterisk til tider, så kan jeg godt lide den okkulte mystik som omgir hele filmen. Der er nu noget dejligt dystert over den

Med hensyn til 4'eren så er jeg enig med folk herinde. Den kan slet ikke leve op til sine forgængere. Plottet falder fladt til jorden og den har slet ikke den samme charme som de andre har. Hele alien plottet havde hørt bedre hjemme i et afsnit af X-files...eller måske den nyeste X-files film (da den også var en enorm skuffelse). Alt i alt...lad være med at tro at i kan lave gode fortsættelser så mange år efter....Bare se på Star Wars sagaerne....De nye kan aldrig leve op til de gamle.

Start en debat om denne udgave af Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45