An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Barb Wire (Blu-ray) (BD) Barb Wire (Blu-ray)

Udgivet 4. juli 2011 af Universal 8284532 / UPC# 5050582845327

Barb Wire (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. PolyGram - 1996
USA - Farve - 109 min
Ønskeliste
ActionErotikScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Barb Wire
Instruktør: David Hogan
Medvirkende:
Barbara Kopetski   Pamela Anderson
Axel Hood  Temuera Morrison
Dr. Devonshire   Victoria Rowell
Charlie Kopetski  Jack Noseworthy
Alexander Willis  Xander Berkeley
Curly  Udo Kier
Big Fatso  Andre Rosey Brown
Schmitz  Clint Howard
Spike  Jennifer Banko
Colonel Pryzer  Steve Railsback
Vis alle medvirkende...
Stikord: Babes
Based-on-a-comic
Dusørjæger
Fremtid
Superhelt
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 19

Gennemsnit: 6.1 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Hans Kr.
Helle
Lars
Jan

Barb Wire:

Hvis du har et problem, er Barb Wire løsningen. Hun bruger et hvilket som helst våben - inklusive sin krop - for at få, hvad hun vil, og hun står ikke tilbage for nogen mand. Ikke før den dag Axel Hood kommer til byen. Han er på hemmelig mission, og Barb er den eneste, der kan få ham ud af byen i live. Men vil hun hjælpe den mand, der engang forrådte hende? - Pamela Anderson Lee spiller Barb Wire, den mest sexede og seje kvinde i Steel Harbor.

Brugerne skriver om Barb Wire:

Anmeldt af 31. januar 2022
Babe Wire - Fed action med brystbomben Pamela Anderson...
Den sexede gudinde blondinen Pamela Anderson fra den sexede hit serie Bay Watch er rigtig god i rollen som dusørjæger-actionheltinde-sci-fi-babe i denne fede actionfilm. Hun spiller sin rolle til et stort ug med et frækt glimt i øjet og med et par mega store lækre patter der bare vil frem i verden og krammes og slikkes og et par store suttelæber der er som skabt til at babbe gren. Barb Wire skal ikke overanalyseres og tages for seriøst det er bare en sexet tju bang film der underholder hele vejen hjem. Forstår ikke at der aldrig er blevet lavet en toer, men den kommer nok en dag...

Ps.Hvis man ligesom mig er ellevild med Pamela Anderson så må man for alt i verden ikke gå glip af den liderlige saftige frække amatør-hjemme-pornofilm som hun har lavet med en kæreste og hvor man ser hende helt nøgen som gud har skabt hende sutte en mega stor penis med svulmende blodårer og blive grundigt knæppet i hoved og røv så hun både stønner og skriger og safterne sprøjter udover det hele...Ved ikke om den fås på blu-ray? Se det er sager for kendere...Whats not to like :O)

Ps. Nogle onde tunger siger at Pamela´s bryster ikke er ægte men jeg er ligeglad...nogle kvinder er fra naturens side udstyret med meget store bryster og hendes patter er smukke som et kunstværk og de skal bare have masser af kærlighed de store jader. Whats not to like?

Anmeldt af lookalot, København K 28. oktober 2021
Pamela Anderson´s Ækle SilikoneBryster!
Barb Wire Skræmmende dårlig film og jeg kan ikke få Pamela Andersons ækle silikonebryster ud af hovedet - hvilket mareridt! Jeg vil meget hellere tæskes i skridtet med en bowlingkugle af verdens stærkeste mand eller vikles nøgen ind i NATO pigtråd og trækkes efter en tunet traktor end at se denne "film" igen! Spild af Din & Min tid! Brug dine 99kr på en god film i stedet for!

Anmeldt af Monkeyman, København S 30. januar 2008
''Don't call me babe! ''
Barb Wire er én uhyggelig dårlig film, og dette makværk er total grænseløs fyldt med den ene pinlighed efter den anden, uuhaaa.

Og hvis der nogen derude som syntes at Pamela Anderson ser fræk, så gå til optikeren, for hun er sgu da en ulækker silicone so.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 2. juli 2005
Kasser
To gode! Ellers ikke noget!

Anmeldt af ch, Odense C 5. juni 2005
Silicon valley
Normalt giver jeg aldrig karakterer til en film, som jeg ikke har fået set helt færdigt. Så med mindre der sker et sandt filmmirakel i den sidste halve time, så er dette virkelig rent BOMB. Dog må det siges, at Pamela ser rimelig indbydende ud, så istedet for slet ikke at ville kendes ved den, giver jeg den nu et R.I.P.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 5. juni 2005
Don't call me stupid
Barb Wire er intet mindre end en postapokalyptisk cyperpunk, Mad Max møder Casablanca efter 3. verdenskrigfilm. Med den konstante slowmotion løbende plastik stand sild, Pamela Anderson (nu og da Lee), i den alt overskyggende og nedringet hovedrolle, som Dark Horse tegenseriefiguren Barbara Kopetski. Blandt venner og fjender lystre Pamela også navnet Barb Wire, der af filmens opfindsomme titel.

Barb Wire's "historie" er tragisk når den er bedst. Pinlig dialog danner en bombeskudt bro mellem næste "action"/bryst scener, hvor folk så har mulighed for at krølle tæerne ud igen. Instruktør David Hogan (som ellers har også har lavet en Shania Twain video engang) instruktions er fraværende når den er bedst. Og skuespillet..prøver lige igen...skuespillet hvor Udo Kier formodenligt (?) er blevet afpresset til at deltage i, er ja....et niveau under talentløst. Men samtidigt sikkert også en kærkommende lejlighed for, at samtlige egensteatere, spredt ud over det ganske kongeriege, kan råbe i kor: Se, vi har berettigelse til kulturstøtte.

Pamela's signatur i filmen (som hun skulle lærer uden af for at få rollen) "Don't call me babe" har man sikkert tilskrevet så tilpas pondus, at håbet har været, at den ville ender op med samme klassiker status som: "Make my day" og "I'll be back". But only time can tell.

Silicone inc. Pameal Anderson, har utvivlsomt leveret timevis af stiv søndags underholdning i Baywatch for mange ungersvende. Selv om hendes talent ud over (selvfølgelig) at stritte med attributterne, kommer skæbensvanger til kort, selv i en tv serie hvor ellers halvdelen af tiden fordrives med utallige galoperende musik/slowmotion montager. Så prøvers det alligevel optimistisk nok med Barb Wire, om der alligevel ikke skulle være en enkelt eller to tilbage, som endnu ikke har fået trykket den sidste bums ud, eller fået lagt Lambi rullen for langt væk.

Til Pamela's held kan man blot konstatere, at heldigvis er alt andet i Barb Wire gjort med lige så sort talent for det talentløse, som hendes skuespiller evner. Så på den konto havner hun og platik investeringerne sikkert i havn.
Ret din egen anmeldelse af Barb Wire - klik her

Start en debat om filmen Barb Wire - klik her

Start en debat om denne udgave af Barb Wire (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45