An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Bait (Kimble    Rendall) (Blu-ray) (BD) Bait (Kimble Rendall) (Blu-ray)

Udgivet 27. december 2012 2048731 / UPC# 5708758691710

Bait (Kimble    Rendall) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 2012
USA - Farve - 91 min
Ønskeliste
ActionThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Bait
Instruktør: Kimble Rendall
Medvirkende:
Jaimie  Phoebe Tonkin
Doyle  Julian McMahon
Josh  Xavier Samuel
Tina  Sharni Vinson
Heather  Cariba Heine
Ryan  Alex Russell
Kyle  Lincoln Lewis
Naomi  Alice Parkinson
Stikord: Hajer
Indespærring
Tsunami
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 9

Gennemsnit: 7.3 ud af 10

Du kan også stemme.   


Bait

Vi har alle sammen prøvet det! Man er ude at handle, og pludselig er supermarkedet fyldt med vand og kæmpehajer!

Det er præcist, hvad der sker for en håndfuld indbyggere i en lille ferieby. Da en tsunami rammer byen er de pludselig fanget i et oversvømmet supermarket! Men ikke nok med det, vandet har bragt nogle meget sulte kæmpehajer med sig og snart begynder den lille gruppe handlende at blive spist en efter en. De overlevende må nu arbejde sammen for at komme hjem med alle deres varer og i et stykke.
David

Brugerne skriver om Bait (Kimble Rendall):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 12. februar 2018
Hajer i Irma
En tsunami oversvømmer en lille kystby og en gruppe lokale - og et par turister - bliver fanget i et supermarked og i kælderen under og må kæmpe sig ud, mens en håndfuld meget glubske hajer patruljerer rundt i vandet. Overraskende vellavet film med en god opbygning, hæderligt skuespil og nogle ret heftige effekter undervejs. Spændingsniveauet holdes nogenlunde usvækket hele vejen, så filmen kan uden videre anbefales.

Anmeldt af Philippe Engelstoft, Tørring 23. februar 2013
Bait
Bait er min største og ynglings aller fedeste haj-horror jeg har set mega længe fordi det er om noget heelt andet, det der er så godt lavet så spændende skrækslagen. Jeg synes skuespillerne spiller utroligt fantastisk godt fede effekter de tre hvid hajerne ser fuldkommen ægte virkeligheds fuld ud der venter på de så blodtørstige de virkelig gerne søger gerne efter menneskekød haps så Deep Blue Sea kommer næste efter de allerbedste Hajfilm/haj horror, så Shark Night og Dangerous Water og Malibu Shark Attack. Jeg glæder mig så meget til at se Dark Tide med lækre Halley Barry når jeg kommer hjem til bostedet så Megalodon Shark Attack 3 når jeg også får den enorm spændende glædelse for mig når jeg har fået dem denne her Bait skal man også bare se kan helt klart anbefale jer Hajfans der har set lang række af de kendte med mega skrækslagen haj angreb hvor folk og havmarinen skal slippe af med de glubske hajer glæd jer !!!..

Anmeldt af Alf, Hvidovre 30. januar 2013
Bait my ass
En underholdende haj film med gode effekter. Jeg savnede dog mere baggrundshistorie om de involverede personer.

Kan man lide en film der ikke kræver den store reflektering, så kan denne anbefales

Anmeldt af Monkeyman, København S 19. september 2012
Frisk dræberfisk på køledisken
Bait (Kimble Rendall) Det kommer måske ikke som nogen overraskelse herinde, at jeres med-geek Monkeyman godt kan lide en gang solid haj-strimmel!!!
Men selvom der er lavet ufattelig mange film med disse bæster fra havet, så er langt størstedelen af disse produktioner noget man burde komme i skraldespanden istedentfor at sætte den på reolen.
Ja, faktisk er det kun "JAWS 2" og "Deep Blue Sea" jeg kan betegne som gode... og hvor den første "JAWS" selvfølgelig er i en klasse for sig selv! Så min skepsis overfor at finde mere eller mindre nye ´´gode´´ film i denne specielle genre er derfor og naturligvis ret STOR!
Men med "Bait"... der er der overraskende lidt bid!

Godt nok er filmens plot ekstrem tynd og forudselig... og personkarakteristikken er ikke just dyb eller sublimt spillet fra holdet af skuespillere, med GOD DAMN man bliver underholdt! Så underholdende og sjov at idéen om at en gruppe mennesker der er fanget i et oversvømmet supermarkedet efter en kæmpe tsunami... og bagefter må indfinde sig med at det ikke kun bliver umuligt selv at komme ud derfra igen, men at der også er faret en glubsk hvid haj ind i mellem butikshylderne... ja den idé synes lige pludselig ret spiselig!

Folkene bag denne produktion vinder point fra min side af, ikke kun fordi de prøver at underholde et haj-freak som mig, men også fordi de tydelig har den største respekt overfor genren og fordi de ikke er bange for ikke at holde lidt igen, når det kommer til blodige gore-effekter.
Godt nok er det ikke alle effekter der ser lige gode ud, hvilket der nok er 2 forklaringer på. Den ene er at filmen ikke er lavet af ´´top notch´´ Hollywood folk, da "Bait" er en australsk produktion... hvilket jeg kun kan tage hatten af for! Men den anden forklaring er nok min største anke, ved denne film: Den er lavet som en 3D-film... og det betyder at visse effekter er udelukkende lavet til og med den forventning at du sidder med et par 3D-briller på næsen! Og da jeg ikke er den store fan af alt det 3D-gøjl, som desværre er blevet en modesag, ja så falder filmen desværre i karakter pga. dette punkt.

Men WHAT THE HELL, det går lige an og jeg var i enden ganske tilfreds, så drop den amerikanske lortefilm "Shark Night 3D" og sæt australske "Bait" på... du vil ikke fortryde det, især ikke hvis du en haj-oman som mig!

Ret din egen anmeldelse af Bait (Kimble Rendall) - klik her

Start en debat om filmen Bait (Kimble Rendall) - klik her

Start en debat om denne udgave af Bait (Kimble Rendall) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45