An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Insidious (Blu-ray & DVD) (BD) Insidious (Blu-ray & DVD)

Udgivet 15. november 2011 af SF Film BD21860 / UPC# 5704028218601

Insidious (Blu-ray & DVD) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Alliance Films - 2010
USA - Farve - 103 min
Ønskeliste
GysSkrækThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Insidious
Instruktør: James Wan
Medvirkende:
Josh Lambert  Patrick Wilson
Renai Lambert  Rose Byrne
Dalton Lambert  Ty Simpkins
Foster Lambert  Andrew Astor
Elise Rainier  Lin Shaye
Specs  Leigh Whannell
Tucker  Angus Sampson
Lorraine Lambert  Barbara Hershey
Nurse Adelle  Corbett Tuck
Nurse Kelly  Heather Tocquigny
Vis alle medvirkende...
Stikord: Insidious
Besættelse
Dæmoner
Hjemsøgt
Old Dark House
Spøgelser / ånder
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Norsk
Svensk
Finsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 11

Gennemsnit: 9.2 ud af 10

Du kan også stemme.   


Insidious

Josh og Renai er et lykkeligt gift par med tre unge børn, som netop er flyttet ind i deres idylliske forstadshjem. Efter at familien er blevet ramt af en tragedie, begynder Renai og parrets unge søn at opleve ting i huset, som de ikke kan forklare. Inden længe bliver deres liv vendt op og ned af dæmoniske kræfter, som vil gøre alt for at ødelægge den lille familie. De søger hjælp for at beskytte familien og den sandhed, som de graver frem, overgår deres værste mareridt.
Dennis

Brugerne skriver om Insidious:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 6. juni 2012
Det Fremmede
Lad os bare være ærlige: der laves alt for mange dårlige gysere! Men det er ikke altid at man kan regne med at fordommene holder stik, når man endnu engang smækker en lidt obskur titel på og tænker "Ja, ja forvent nu ikke for meget!". For eksempel så var jeg ikke klar over at James Wan var manden bag den første SAW-film og "Dead Silence", men det er han og han har også lavet denne film der minder meget om den sidste, bare endnu mere uhyggelig og atmosfæreladet. Ikke så meget om handlingen, bortset fra at der lånes fra mange andre film, særligt "Poltergeist", og det fungerer faktisk meget godt. Filmen har da sine huller flere steder og der er en del der står uklart, men den er altså lidt småklam og med en effektiv slutning der fik én til at tænke lidt på Argento. En del visuelle idéer er der også, men fremfor alt er skuespillerne dedikerede til dét de laver og det smitter altså af på den lidt skrøbelige historie. En udmærket lille gyser til en koglende sommeraften eller nat. Se filmen uden de store forventninger og det vil gi' pote! Men lige en advarsel: hvis du er lidt squemish, så se IKKE filmen på egen hånd! You will be sorry!

Anmeldt af Monkeyman, København S 10. februar 2012
Mere BUH end BØH !!!
Hvis man igennem tiden har skimtet lidt på abemandens anmeldelser her på sitet, så hersker der vel ingen tvivl om at Horror-genren har et specielt plads i hjertet for denne anmelder.
Og der er i bund og grund ikke noget bedre end en god spøgelseshistorie, så jeg havde faktisk pæn høje forventninger, da "Insidious" kom ind i Blu-ray afspilleren. Jeg tror mange af disse forventninger kom fra at instruktøren bag denne film var ingen ringere end James Wan, ja manden bag den første "Saw" film.

Men jeg går stærkt ud fra at du allerede har afluret min givne karakter af filmen ovenover, så før jeg begynder at kaste lidt med mudder.... så lad os starte positivt ud!
For teknisk set så kan man ikke klage, da filmen er meget vellavet uden de store digitale effekter, hvor James Wan klogt nok har besluttet sig for at lave flere ´´on camera effects´´, hvilket siger mig at manden stadig har et godt øje for god gammeldavs filmmagi.
Skuespillerne gør det også ganske pænt, men jeg måtte lige sluge en kamel, da jeg så den gustne liderlige boligudlejer fra komediefilmen "KingPin" i en mere alvorlig rolle hér, ja jeg taler selvfølgelig om Lin Shaye.... samme person med solariebrune hængepatter fra "Vild med Mary", så har vi vist fået det på plads.

Nå, men nu starte vi altså på det jeg synes er problematisk ved filmen, og man kunne f.eks. starte ud med at sige... filmen er fyldt med for mange gyserklichéer, ja faktisk så mange at man begynder at grine røven i laser.
Skaberne bag "Insidious" er tydelig ude og påtvinge gyset på dets publikum, og det hjælpes godt på vej af støjende og overdreven brug af lyde og musik, hvilket i mit tilfælde ´´afgysificere´´ filmen, hvis det udtryk findes?
Og så har filmen godt og gruelig også fundet godt med inspiration fra andre film, hvilket jo mange film gør, men her er det måske lidt for tydelig, altså hvis du tager "Poltergeist", "Exorcisten og "Star Wars: Episode 1" så lander du på et resultat der ligner dette værk.

Du klør dig sikkert i hovedet nu og spørger, hvad fanden har "Star Wars" med en gyserfilm at gøre?
Jo, det er ganske enkelt fordi, at den ånd/dæmon... kald det hvad du vel, som holder vores hovedperson drengen Dalton i koma og fanget i en slags paranormal verden, for man fortalt, ja denne figur ligner altså lidt Darth Maul fra "Episode 1", bare med djævleagtige gedebukkeben.
Plottet fungere heller ikke optimalt, og drukne i diverse trættende gysertricks, som fuldstændig vil prælle af på folk, med mindre de har et svagt sind over for genren iforvejen.
Og jeg ved at Monkeyman hér muligvis vil brænde nallerne nu, men James Wans foregående film "Dead Silence", var sgu altså en langt bedre fortælling end det man præsenteres for hér, og jeg ved der er en del her på sitet som synes at denne nævnte film ikke var en potte pis værd, men den havde i mine øjne i det mindste en pisse spooky atmosfærer og brugte dens gysertricks på en bedre måde, også selvom tingene måske gik hen og blev lidt for groteske.

Jeg tror kun der var én scene i "Insidious", som jeg synes var lidt små-uhyggelig, og det var da Daltons far spillet af Patrick Wilson må ´´rejse´´ over til den paranormale verden for at redde sønnen.
Her støder manden på mange spøjse ting, b.la. en familie der bliver majet ned med en shotgun af deres egen datter, hvilket måske ikke lyder så uhyggeligt(jo, det gør det!), men i denne sekvens ligner familien en slags voksdukker, hvilket påfører scenen er skræmmende groteskhed, lige som farmand hér kan li' det.... orginalt lavet, men desværre har James Wan heller ikke mere at punge op med, undtagen et twist til aller sidst, som jo næsten er blevet et kutyme hver gang man laver disse slags film.

Jeg giver dog vores kære odd-ball anmelder Falkbøll ret i én ting: MAN SKAL KUN SE FILMEN EN GANG!


Anmeldt af Karsten Falkbøll Pedersen, Faxe 15. juni 2011
Et Udemærket "Sommer-Gys".
Insidious Når armene er blevet for lange af, at klippe hæk.. Og du Bare! trænger til "Hviler"?. - Eller måske er solen ved at gå ned?, og så passer et godt lille sommer-gys jo' Perfekt!.

'Insidious', eller "Snigende" som det betyder på Dansk.. Er et godt eksempel på, at original-titler fungere, og tit bare lyder bedre!.

"Snigeren" - eller "Listeritis" Som det 'jo hedder på Latin.. Ridder på den klassiske "Haunted House" A'la 'Poltergeist' osv. Men 'her bringer man det bare lidt mere "up-to-date".. Mixer lifligt - Coma, besøg af Demoner, og Astral surfing.
Måske er det ved, at blive liiige rodet nok? - Og på 'det tidspunkt hvor' Bessemor-clairvoyant hiver en Gas-maske ud af ærmet, og sidder med den på' rundt om bordet i trance... Ja 'Der må jeg indrømme, at Gammeljas her' tænkte - "Hva'Faen skal DET! gøre godt for??".

Men Skide-værd! med det'.. Det er jo bare 'En Film!, og den slags behøver jo ikke, at give mening - Det er jo Derfor! vi ser dem.

Så skulle du trænge til 'et lille "Horror-Fix"?.. Ja' så er 'Insidious' et udemærket forsøg. Bare skrug lidt ned for Forventningerne, og lidt op for Volumen! - Så går det nok.

Ville jeg købe den?... Nej' - Det er' en, af den slags der KUN er god En gang!. - Men "En Gang" er vel' også udemærket ikk?.

Ret din egen anmeldelse af Insidious - klik her

Start en debat om filmen Insidious - klik her

Start en debat om denne udgave af Insidious (Blu-ray & DVD) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45