An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Beowulf: Director's  Cut (Blu-ray) (BD) Beowulf: Director's Cut (Blu-ray)

Udgivet 21. februar 2012 af Warner Bros. (DK) 1000156243 / UPC# 5051895034637

Beowulf: Director's  Cut (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Warner Bros. - 2007
USA - Farve - 115 min
Ønskeliste
ActionAdventureSplatter
Filmens specifikationer
Original titel: Beowulf
Instruktør: Robert Zemeckis
Medvirkende:
Grendel's Mother  Angelina Jolie
King Hrothgar  Anthony Hopkins
Beowulf  Ray Winstone
Queen Wealthow  Robin Wright
Grendel  Crispin Glover
Unferth  John Malkovich
Ursula  Alison Lohman
Wiglaf  Brendan Gleeson
Old Cain  Dominic Keating
Wulfgar  Sebastian Roché
Vis alle medvirkende...
Stikord: Beowulf
Delvist animeret
Hekseri / trolddom
Massakre
Middelalder
Nordisk mytologi
Sword & Sorcery
Vikinger
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 21

Gennemsnit: 8.1 ud af 10

Du kan også stemme.   


Beowulf

Det 6. århundrede. Dengang da verden var fyldt med helte og monstre, eventyr og tapperhed, guld og hæder. En exceptionel kriger, Beowulf, kommer for at redde det danske kongedømme fra tilintetgørelsen fra et ukristeligt monster, der har skabt død og kaos i det iskolde land. Deres episke sammenstød smeder den tidløse legende om Beowulf.
     Det danske kongedømme bliver regeret af Kong Hrodgar (Anthony Hopkins) med Dronning Vealteov (Robin Wright Penn) ved sin side. Deres arrangerede ægteskab blev indgået i en ung alder, og kongen er hende ikke tro. Han lever et muntert og sorgløst liv med mange kvindelige fristelser. Men en skjult hemmelighed kommer tilbage for at plage ham i form af monsteret Grendel (Crispin Glover). Grendel er et nådesløst udyr, der har tortureret og fortæret befolkningen og efterladt resten af kongedømmet i en konstant frygt. Kong Hrodgar hidkalder derfor den store kriger Beowulf (Ray Winstone) til at hjælpe sig.
     Efter at have befriet kongedømmet fra det barbariske monster bliver Beowulf berømt. Hans navn genlyder over hele kongedømmet, og mange sange bliver sunget om hans heltemod. Og Beowulf bliver belønnet med utallige rigdomme og fristelser. Faktisk overtager han den danske trone og regerer i mange år. Hvordan han håndterer sin berømthed vil for evigt bestemme hans skæbne som kriger, forsvarer, leder, husbond og, mest vigtigt, mand. Men hans skæbne blev allerede fastlagt, da han indgik en handel med Grendels moder (Angelina Jolie), en nådesløs, ondskabsfuld, men samtidig vanvittigt forførende smuk kvinde.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Beowulf (Angelina Jolie):

Anmeldt af Extract, Dyssegård 3. april 2020
Dragedræberen
Beowulf   (Angelina Jolie) Det gamle heltekvad om Beowolf har været filmatiseret flere gange, officelt og uofficielt, de to uofficielle filmatiseringer, Outlander og The 13th Warrior var begge fremragnde og det er instruktør Robert Zemeckis udgave også. Denne version udspilles i Danmark i 500-tallet, hvor der sjovt nok er bjerge! Ray Winstone gør en god figur som monsterdræberen der går op imod monstret Grendal og senere en drage. Grendals mor spilles af den dejlige Angelina Jolie, der smider kludene og forsøger at forføre Beowolf. Den aldrene Kong Hrothgar, der overdrager tronen til Beowolf, spilles af Anthony Hopkins. Zemeckis plejer at være en kompetent instruktør, der normalt falder i med tapetet. Det gør han ikke her: Dette ligner meget mere en Zack Snyder film(300) end en Zemeckis-film. Der er saft og kraft i den og den er spændende, flamboyant, medrivende og yderst vellavet hele vejen igennem og så er den som 3D-film nærmest demomateriale. Det var Zemeckis der startede den nuværende 3D-bølge med The Polar Express, der blev en pæn succes. Men en uforholdsmæssig stor del af intjeningen stammede fra 3D forvisninger i IMAX-biografer. Beowolf fortjener at blive mere kendt end den er, især i 3D versionen.

Anmeldt af lookalot, København K 17. marts 2014
Flot animationsfilm underholdningen burde være i hus

Anmeldt af Rasmus Bengtzon, Aalborg Ø 16. marts 2014
Bjovulf
Tænderne i mørket.
Kløerne i natten.
Ekkoet gennem tiderne.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 25. april 2009
Krigeren
Der var for mit vedkommende tale om en meget positiv oplevelse. Efter at have set rædsler som eks. "300" var jeg begyndt at opgive håbet om, at der ville komme en ordentlig film inden for genren. Men der ER åbenbart nogen der tager deres materiale alvorligt, og Zemeckis hører altså til i denne lille sluttede kreds af instruktører. Filmen er utroligt flot lavet - selvom det selvfølgelig er en smagssag om man kan tage animationen alvorligt på det dramatiske plan - og dertil virkelig godt disponeret. Alle de mange lag i fortællingen trækkes ubesværet men aldrig overfladisk frem, så de knap to timer virker som alt for kort tid.
Man sidder tilbage og ønsker mere.

Anmeldt af rambo444, Tjele 21. april 2008
er beowolf som kill bill serien
hej alle laserdiskens bruger jeg ville spørge om at beowolf er mega blodig som kil bill eller er den ligsom gladiator og kingdom of hevaen de er hvertfald blodige

Anmeldt af Jan, Viborg 17. april 2008
Den fejlbarlige helt
En god og flot film efter min mening

Anmeldt af René, Åbyhøj 13. april 2008
Der er noget råddent i danernes kongerige
Jeg er helt enig i, at "Beowulf" er en flot film.
Der gik vel et par minutter, inden jeg lagde mærke til, at personerne i filmen var computer-skabte. Dronning Vealteov, i starten af filmen inde i gildesalen, fremstod i al fald forbløffende naturtro. Men så var der lige pludselig visse detaljer i figurernes bevægelser, som begyndte at springe i øjnene og afsløre, at det hele var computer-snyd, og at en film som "Final Fantasy: The Spirit Within" åbenbart ikke har været lavet forgæves. Men da trolden Grendel så gjorde sin entré i filmen, var det definitivt slut med illusionen om rigtige mennesker (og monstre) af kød og blod. Derefter var det nærmest umuligt for mig at falde tilbage i en film, der nu mere og mere bare lignede et grafisk flot computer-spil. Magien var borte.

Slutningen oplever jeg nu ikke som specielt uforløst. Ringen er tværtimod (måske) ved at sluttes igen, for Odin véd hvilken gang. Der hviler jo en forbandelse over de danske konger. Og at kong Hrodgar i sin ungdom siges at have dræbt dragen Fafner fortæller os, at forbandelsen så nok går helt tilbage til Hrodgar's forgængers tid - ja, måske endda endnu længere tilbage. Kong Beowulf's nye efterfølger på tronstolen har nu muligheden for at sætte en stopper for denne forbandelse, én gang for alle (ligesom formentlig også alle andre før ham). HVIS han da ellers har viljestyrken til at modstå den forførende vanddæmon. Spørgsmålet står åbent, og filmen slutter efter min mening helt rigtigt.

(Selv om vi jo nok på forhånd har en mistanke om udfaldet.
Men hvad nu, hvis .......?)

Anmeldt af Frank Løvkvist, Tjele 5. april 2008
Filmen er flot lavet, det skal den ha'. især Jolie i filmen ligner den rigtige Jolie. men jeg synes hurtigt jeg mistede interessen. Slutningen synes jeg vare rimelig ringe og jeg sad med en følelse af "WHAAAAAT". det var som om at man havde siddet og set den, men ingen steder kommet.

Anmeldt af Monkeyman, København S 1. april 2008
''I AM BEOWULF''
Noget tyndt, men absolut én flot animeret film om krigeren og senere kongen Beowulf, der kommer det danske kongerige til undsætning.

Sjovt nok er Danmark betegnet i filmen som et gråt bjerglandskab, med store klipper ved kysten. Selvom sandheden er at landet er flad som en pandekage, så er det ret sjovt at se, hvor geografisk forkert filmen er lavet, og det skal da absolut ikke ødelægge filmens helhed, men hvad pokker det er jo et eventyr.
CGI effekterne er møgflotte, dog er det stadig langt vej igen før man ordenligt kan animere mennesker, så de ser 110 % realistiske ud.
Beowulf må siges at være den mest blodige animationsfilm til dato, afrevne lemmer osv. (Herligt). Filmens aller sidste minut og slutning var lidt uforløst, og dette éne minut eller to kunne man godt ha' skåret ud.
Alt i alt, så kan jeg da varmt anbefale Robert ''Back to the Future'' Zemeckis'es film, men jeg tror ikke at den vil falde i alle menneskers smag.

Anmeldt af Karina, Søborg 12. februar 2008
Myter fra Norden
Det er interessant, som vores gamle myter er så uforløste. Hvor folkeeventyrene som regel ender lykkeligt og de lever lykkeligt til deres dagens ende, har de nordiske fortællinger - og det gælder også de græske - som regel ingen happy end. Der ligger altid en eller anden forbandelse eller glemt fjende eller fornærmet guddom, som i sidste ende kræver sin ret. Således er også denne fortælling en blanding af heltemod og fejhed, styrke og svaghed, kærlighed og had, hvor man ikke kan regne med, at heltemod og kærlighed vil sejre. Filmen er ikke vildt overbevisende, men har dog en anderledes tone, som trækker op. Og så er den gevaldig flot!

Ret din egen anmeldelse af Beowulf (Angelina Jolie) - klik her

Deltag i debatten om filmen Beowulf (Angelina Jolie) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Beowulf (Angelina Jolie)
rambo444

Beowulf: Director's   Cut (2-disc) Beowulf: Director's  Cut (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2008/04/23 18:50:06 IP: Logget Svar...

er beowolf meget blodig

hej alle bruger har aldrig set beowulf. Men et spørgsmål er beowulf mega blodig blodig eller lidt blodig. må ikke se mega mega mega blodige film er 13 år

Deltag i debatten om filmen Beowulf (Angelina Jolie) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Beowulf (Angelina Jolie)
rambo444

Beowulf: Director's   Cut (2-disc) Beowulf: Director's  Cut (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2008/04/23 18:50:19 IP: Logget Svar...

er beowolf meget blodig

hej alle bruger har aldrig set beowulf. Men et spørgsmål er beowulf mega blodig blodig eller lidt blodig. må ikke se mega mega mega blodige film er 13 år
René

Sendt 2008/04/23 21:42:10 IP: Logget Svar...

Beowulf og blod

Jo, den er ret blodig. Om den også er FOR blodig for børn og unge på 13 år, kan så altid diskuteres. De anbefalede alders-grænser ligger på 11 og 12 år, så teoretisk set er du jo gammel nok til at se filmen. Men det må du nok hellere ta' en snak med dine forældre om - hvis det er dem, der har det sidste ord i dén sag.

I og med at man tydeligt kan se at alle figurerne i filmen er computer-animerede, synes jeg dog også, at der dermed lægges en naturlig distance til al blodet og volden.

Start en debat om denne udgave af Beowulf: Director's Cut (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45