An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Last Airbender, The (The Avatar Movie)  (DVD) Last Airbender, The (The Avatar Movie)

af Paramount PRT351894 / UPC# 097363518945

Last Airbender, The (The Avatar Movie)  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Nickelodeon - 2010
USA - Farve - 103 min
Ønskeliste
FamiliefilmEventyrAdventureMartial Arts
Filmens specifikationer
Original titel: Last Airbender, The
Dansk titel: Luftens Sidste Mester
Instruktør: M. Night Shyamalan
Medvirkende:
Sokka  Jackson Rathbone
Zuko  Dev Patel
Firelord Ozai  Cliff Curtis
Katara  Nicola Peltz
Suki  Jessica Andres
Aang  Noah Ringer
Princess Yue  Seychelle Gabriel
Uncle Iroh  Shaun Toub
Cmdr. Zhao  Aasif Mandvi
Old Man Temple  Randall Duk Kim
Vis alle medvirkende...
Stikord: Avatar - Last Airbender
Based-on-a-comic
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 24

Gennemsnit: 8.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


The Last Airbender

Vand, jord, ild og luft er de fire elementer, som Avataren i gamle dage mestrede, for at våge over freden mellem jordens fire folkeslag. Kun Avataren var i stand til at betvinge alle elementerne, men en dag forsvandt han. Siden angreb Ildlandet og startede en krig mod de andre tre riger, og der er nu gået 100 år, uden at det er lykkedes at afslutte stridhederne. Den 12-årige luftbetvinger Aang er den nye Avatar, som er forudbestemt til at genoprette freden og balancen. Sammen med en lille gruppe venner drager Aang ud på en farefuld mission for at søge den ældgamle viden og lære alle fire elementers hemmeligheder. De bliver skarpt forfulgt af agenter fra Ildlandet, der vil stoppe dem, inden Aang er klar til sit opgør med selveste Ildmesteren.

The Last Airbender er instruktøren M. Night Shyamalans nye forsøg på at lave en god film - hvilket han ikke har været i stand til siden han slog igennem med The Sixth Sense, og filmen er baseret på den populære Nickelodeon-serie Avatar: The Last Airbender.

Brugerne skriver om Last Airbender, The (The Avatar Movie):

Anmeldt af Monkeyman, København S 29. december 2012
Last but not least !!!
Last Airbender, The (The Avatar Movie) Ja, så skete det... Monkeyman gik planken ud!!!!
Det gjorde han da han var så fræk at bruge sin tid på M. Night Shyamalans fantasy-nonsens, der vidst nok er ligeså tilfredsstillende som at overvære et krybbespil leveret af børnehaveklassen på BukkeBalle-skolen.
Og du kære læser... kan nok heller ikke betragte dette som en ´´hel anmeldelse´´, da jeg simpelthen måtte slukke og lukke efter 1 time og 10-15 minutters tid... mere kunne jeg ikke holde til, og du har altså en anmelder hér som så "Twilight: New Moon" færdig!!!... hvilket er bevis nok for min tålmodighed!

Men af det jeg så... så er der langt fra meget man kan råbe hurra for!
M. Night Shyamalan har her på det seneste ikke lavet de mest fantastiske film, men med "The Last Airbender", så kører Shyamalan direkte ud af sit rette element! For godt nok ser filmen visuel meget flot ud, men manuskriptet plus dialogerne... er mildest talt ´´helt til rotterne´´, for at bruge et udtryk min mor altid brugte når noget var rigtig slemt.
Historien hænger (synes jeg) som et stykke laset tapet og dialogerne kan bedst beskrives som umanérlig klodset... hvilket sammen med super dårlige og langt fra interessante og nærværende præstationer fra skuespillerne, gør filmen ekstra horribel!

Så i enden kan jeg kun konstaterer... at filmen nok er verdens dyreste amatørfilm nogensinde!!! PERIOD!!!

Hvad værre er at filmen indtjente over dobbelt dens budget ved billetlugerne... havde M. Night Shyamalan bestukket skaren af filmanmeldere, så de først udgav deres anmeldelser flere måneder efter filmens premiere, eller var folk bare så usandsynlig dumme at de ikke så de røde advarsels lamper!!!

Hvad angår mig selv, så kiggede jeg på filmen uden at betale så meget som et sandkorn... så sagsøg mig M. Night Shyamalan, hvordan ellers skulle du skaffe flere penge til nye dårlige og lunkne filmprojekter!

Ikke mere BULL SHIT for i dag!

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 9. oktober 2011
Elementernes Krig
Det er jo altid med en vis forventning at man går en film af Shyamalan i møde men det er samtidigt også med en vis bunke forbehold for han har jo ikke sjældent skuffet sit publikum en del. Ikke mindst den del af det som ikke er edsvorne fans men forholder sig kritisk fra film til film. Denne gang har han kastet sig over fantasyuniverset og det er da også en visuelt betagende film han har bedrevet, men igen halter det med historien. Det er igen noget med elementarvæsener og deres kamp mod hinanden og mennesket, men det er ikke ultraklart hvad det egentlig er der foregår. Desuden er mange af skuespillerne meget ungdommelige og virker noget uprøvede. Derfor kommer filmen også til at fremstå som målrettet til større børn og ikke mere kritiske fantasymaver. Men den kan da sagtens ses og man vil da gerne se den næste - for der er da et nyt kapitel på vej?

Ret din egen anmeldelse af Last Airbender, The (The Avatar Movie) - klik her

Start en debat om filmen Last Airbender, The (The Avatar Movie) - klik her

Start en debat om denne udgave af Last Airbender, The (The Avatar Movie) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45