An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans   (DVD) Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans

FLKP12969 / UPC# 687797129697

Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans   (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Independent - 2009
USA - Farve - 122 min
Ønskeliste
DramaKriminalfilm
Filmens specifikationer
Original titel: Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans
Instruktør: Werner Herzog
Medvirkende:
Terence McDonagh  Nicolas Cage
Frankie Donnenfeld  Eva Mendes
Stevie Pruit  Val Kilmer
Heidi  Fairuza Balk
Big Fate  Xzibit
Armand Benoit  Shawn Hatosy
Genevieve  Jennifer Coolidge
Pat McDonough  Tom Bower
James Brasser  Vondie Curtis-Hall
Ned Schoenholtz  Brad Dourif
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 8

Gennemsnit: 9.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans :

Den højt dekorerede politimand Terence McDonagh (Nicolas Cage ) er plaget af rygsmerter. På rekordtid ender han i et misbrug af ikke blot smertestillende piller fra apoteket, men også kokain og heroin. Da han bliver sat til at efterforske mordet på en familie af 5, der viser sig at være narkorelaterede, befinder Terence sig pludselig i en nedadgående spiral, hvor han bliver mere og mere korrupt for at få fat i sine stoffer. Samtidig kæmper han med ludomani og med at beskytte kæresten Frankie, der luksusluder.

Brugerne skriver om Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans :

Anmeldt af Monkeyman, København S 14. maj 2012
Herzog går mainstream !
Nu er det så lang tid siden jeg så Abel Ferraras 1993 film "Bad Lieutenant", at jeg ikke kan gå i detaljer, når det kommer til at sammenligne hvilke af de "Bad Lieutenant" værker der er bedst eller værst.
Det eneste der sådan rigtig er stjålet fra den originale Ferrara film, er grundidéen om en politimand der ryger ned i en sort spiral af stoffer og problemer.... ellers er dette nok en ret original film.

Og endelig er det også lykkedes Nicolas Cage at være med i en god film... aaaah lad os heller ikke glemme "Kick Ass", men ellers har vor kære superstar ikke været heldig omkring sine valg, hvilket ligeså meget er problemet som Cages pinlige forsøg på ikke at spille sig selv.
"Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans" er muligvis også instruktøren Werner Herzogs mest mainstreamagtige film til dato, da manden normal går hen af vejen, hvor genren art-house befinder sig.
Men som Herzog-fan, er det ikke svært at finde små momenter hér og der, hvor man virkelig kan mærke instruktørens tilstedeværelse. Det skete især, da et par leguaner hoppede ind i billedet, som på en meget psykedelisk vis understøttede Cages karakters vanvid og intensitet.

Men hvor jeg huskede Ferraras film som meget tragisk... ja, næsten Sheakspears'sk, så er Herzogs version mere humoristisk, selvom hovedperson går meget lort igennem.
Men når det kommer til Herzog så handler det ikke så meget om plottet, men om vores sanser, og det med at lege og udfolde publikums sanser... det er noget Herzog er ubestridt mester til.

Slutningen synes jeg var lidt for sukkersødt og poleret, men ellers så synes jeg bestemt at man bør give filmen et kig!

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 30. juli 2010
Cops and crooks
Det er utroligt som Herzog vedbliver at lave film med så korte intervaller og tilmed stadigt så ret gode film. Det er ligeledes bemærkelsesværdigt, at han nu formår at lægge sine samfundskritiske og beske kommentarer ind i den kommercielle genrefilm, så man så at sige får mere for pengene. Det er dygtigt gjort og heldigt for os som publikum. Det meste synes at spille i denne kriminalgåde som Herzog løser for os på en lidt for fiks måde henimod slutningen - plottet er dog heller ikke det centrale for instruktøren men derimod portrættet af en menneske på kant med loven og sig selv.
Det er en god film og virkelig underholdende.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 14. juni 2010
Deoxyribonucleic acid
En remake af "Bad Lieutenant"? Nej. En homage til "Bad Lieutenant"? Nej. Herzog går, som sædvanligt, sine egne vegne, og hvis han undervejs skulle komme til at indgå nogle småkontrakter med sit publikum, sørger han med et skævt smil for at bryde dem på den mest uventede facon. Alt medens han stimulerer vores nysgerrighed mere og mere.
Medens denne film har tydelige Herzog-kendetegn er det samtidigt en meget anderledes Herzog film. Der er mere et fortsætligt skær af Hollywood, som instruktøren dog demonterer gennem sine typiske billeder af f.eks alligatorer, leguaner og et New Orleans i forfald.
Historien drejer sig om et menneske i forfald, derfor valget af by. En morderisk, cocainmisbrugende, svindler af en cop, der bruger loven som et redskab for egen vinding. Men Herzog omfatter, rigtigt godt hjulpet af Nicolas Cage, dette dumme svin med en forsonlighed, der ikke alene bringer filmen ind i komedietakterne efter først at have ført vore tanker hen mod Corman McCarthy, men gør os interesserede i hans skæbne, som ikke skal røbes her.
Cage spiller fortrinligt og bakkes smukt op af en afslappet spillende Val Kilmer, en sødmefuld Eva Mendes og en sensationel Fairuza Balk.
Filmen er et overraskende træk af Herzog, og det er ærgerligt, omend forståeligt, at ingen har bundet an med at sætte den op i danske biografer.

Ret din egen anmeldelse af Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans - klik her

Start en debat om filmen Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans - klik her

Start en debat om denne udgave af Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45