An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Valentine's Day   (DVD) Valentine's Day

af New Line Cinema NEWL1000117450 / UPC# 794043137907

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. New Line Cinema - 2010
USA - Farve - 125 min
Ønskeliste
RomantikKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: Valentine's Day
Instruktør: Garry Marshall
Medvirkende:
Morley Clarkson  Jessica Alba
Susan  Kathy Bates
Kara Monahan  Jessica Biel
Holden  Bradley Cooper
Sean Jackson  Eric Dane
Dr. Harrison Copeland  Patrick Dempsey
Edgar  Hector Elizondo
Kelvin Moore  Jamie Foxx
Julia Fitzpatrick  Jennifer Garner
Jason  Topher Grace
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Fransk
Spansk
Sprog: Engelsk
Fransk
Portugisisk
Spansk

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 4

Gennemsnit: 6.8 ud af 10

Du kan også stemme.   


Valentine's Day

På 'Valentine's Day' vækker Reed Bennett (Ashton Kutcher) sin kæreste, Morley (Jessica Alba), da han placerer en ring på hendes finger og derefter frier til hende. Morley accepterer frieriet, og Reed er naturligvis ekstatisk. Hun er overrasket, for så længe har de heller ikke kendt hinanden. Nyheden om Reeds forlovelse bliver i starten mødt af skepsis af hans bedste ven, Julia Fitzpatrick (Jennifer Garner). Julia underviser 5. klasses elever, og én af dem er Edison. Den 10-årige er alvorligt lun på én i klasseværelset og spekulerer nu på, hvordan han kan gøre bedst opmærksom på det. Felicia (Taylor Swift) er kæreste med Willy (Taylor Lautner). De bliver interviewet af den lokale tv-stations reporter Kelvin Johnson (Jamie Foxx). Normalt sidder han på sportsstoffet, og lige præcis på Valentinsdag ville han hellere jagte historien om NFL-stjernen Sean Jackson og dennes fremtid, efter at holdet tabte en vigtig kamp. Sean har – som alle stjerner – naturligvis en publicist. Kara Monahan (Jessica Biel), som har brugt hele dagen på at besvare spørgsmål omkring hendes klient, samtidig med at hun har forsøgt at lukke sin årlige ”jeg hader Valentinsdag” fest – kun for folk som hende selv: for evigt single på en dag hvor alle tilsyneladende er par. Seans agent, Paula Thomas (Queen Latifah) har slet ikke tid til romantik. Der er fuld gang i forretningen. Hendes receptionist, Liz Curran (Anne Hathaway), har været nødt til at tage et ekstra job i pauserne – hvor hun så arbejder som telefonsex-dame. Det giver hende en del problemer med den nye kæreste Jason (Topher Grace), som lige er startet på Paulas kontor nede i postrummet.

Valentine's Day er en ny romantisk komedie fra Garry Marshall, der lavede Pretty Woman.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Valentine's Day:

Anmeldt af Monkeyman, København S 4. april 2012
Kald det kærlighed...
... så vil jeg sige Lars Lilholt er fuld er SHIT!!! Ihvertfald når man tager fat i den portrætterede kærlighed som findes i filmen "Valentine's Day", der er det tætteste man kan komme på rendyrket mylderbæ... med udflådning omkring nougat-stjernen, og det lyder da pænt klamt Monkeyman, hvorfor dælen skriver du sådan noget? Jo, for klamhedfornemmelse føler man for alvor, når man begiver sig ind en denne cup cake agtige verden, som da kun kan tilfredsstillende de mest stupide blondiner... det sagt uden fordomme ;)

End ikke en stor række af diverse kendisser kan redde dette usympatiske og skræklige film fra dens forudselige undergrund, da det er så dårlig disponeret og udført som hér!
Efter 120 af de længeste minutter af mit liv, så har man ikke ligefrem en følelse af at man har nydt filmen... men derimod en følelse af at man overlevede!!!

"Valentine's Day" passer unægtelig godt i din filmsamling, hvis du også har "Dirty Dancing", "Pretty Woman" og selvfølgelig alt hvad der hedder "Sex and the City" og "Desperate Housewives"... hvilket er lige lodret af hvad du vil finde på min hylde!

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 26. maj 2011
The Loving Kind
Typisk Garry Marshall-film om en række forskellige mennesker og deres kærlighedsliv på dén dag i året, hvor det er bedst at have en at sende blomster og chokolade til. Absolut ingen overraskelser undervejs og på mange måder minder filmen lidt om "Love Actually", omend ikke helt så god; det er ihvertfald den samme blanding af romantik og smukke - samt mindre smukke - følelser.
En film man ser fordi den er besat af et godt cast der kan bringe banaliteterne til live og gøre dem vedkommende.

Ret din egen anmeldelse af Valentine's Day - klik her

Start en debat om filmen Valentine's Day - klik her

Start en debat om denne udgave af Valentine's Day - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45