An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Class of 1984  (DVD) Class of 1984

Udgivet 4. marts 2008 af Anchor Bay ANCH15794 / UPC# 013131579499

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 1982
Canada - Farve - 98 min
Ønskeliste
ActionDramaThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Class of 1984
Dansk titel: Årgang '84
Instruktør: Mark L. Lester
Medvirkende:
Andrew Norris  Perry King
Peter Stegman  Timothy Van Patten
Terry Corrigan  Roddy McDowall
Drugstore  Stefan Arngrim
Arthur  Michael J. Fox
Barnyard  Keith Knight
Patsy  Lisa Langlois
Det. Stewiski  Al Waxman
Morganthau  David Gardner
Stikord: 1980'erne
Årgangsfilm
Bander / Gangs
Dystopi
Narko
Oprør / rebeller
Skole / skoleliv
Voldtægt
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Ingen
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 15

Gennemsnit: 9.0 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Mogens

Den originale Årgangsfilm!

Mark L. Lester's Class of 1984, som bl.a. er med Perry King og Michael J. Fox, handler om livet på en amerikansk high-school, når det udvikler sig allerværst: Skolen styres ikke længere af hverken rektor eller lærerne, men af en brutal bande punkere, anført af 16-årige Stegman. Med trusler, afpresninger og vold slår de atmosfæren an, og de positivt indstillede elever har ikke en chance.

Class of 1984 er den originale Årgangsfilm - en titel, som man i de efterfølgende år i Danmark forsøgte at slå plat på med "efterfølgere" som bl.a. Årgang '85 (Tuff Turf), Årgang '88 (The Principal) og Årgang '93 (Romper Stomper), og selv om mange af de øvrige Årgang's-film slet ikke er så ringe endda, har de altså ikke andet til fælles end den danske "oversættelse".
Peter S

Brugerne skriver om Class of 1984:

Anmeldt af lookalot, København K 25. juni 2011
Et voldsomt stykke med "80ér-Ost"!
Mark Lester´s gir sit kontante bud på hvordan vi én gang for alle, ordner alle problemerne med lærer-mobning på landets skoler og gymnasier!

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 5. oktober 2007
Mareridt på Lincoln High
Forkvaklet selvtægtsfilm der uskønt blander elementer fra film som "Straw Dogs", "Death Wish", "The Blackboard Jungle" og "To Sir with Love" (for blot at nævne et par stykker). Som profeti er den i grunden ret skræmmende, men instruktøren er ikke optaget af at fortælle en meningsfuld historie, selvom voldskulminationen til sidst er ret effektiv. Som debatfilm er filmen ikke meget værd, men hvis man betragter den som en bevidst overeksponeret satire (specielt voldsorgiet kontra den vandkæmmede koncert som billede på rektors fornægtelse af de virkelige forhold på skolen f.eks.) så nærmer den sig det geniale. Men stilen virker ikke gennemført, og virker som om den skal tages helt alvorligt, så filmen bliver svær at katagorisere entydigt.

Anmeldt af Monkeyman, København S 27. august 2007
We don't need no education
I GUDER, hvor har der været en god portion film, hvor en lærer og en gruppe elever, eller rettere sagt skolebøller slår næverne sammen, i en uundgåelig konflikt.
Men, der hvor "Class of 1984" skiller sig ud, er at den har en slags 80'er-punk-semi exploitation charme, der hvert fald i mit nørd hjerte går lige igennem.

Gu' er det ej, hvad man kalder for stor filmkunst, men man føler sig underholdt, trods den utrolige lineære historie, og de til dels forudselige begivenheder, der dog får et ekstra citrontwist, med dens pæn voldelige sekvenser, og en bølleleder, som bedst kan beskrives, som en ultra anarkist med tydelige psykopatiske tendenser... hvilket er en meget dårlig kombination, hvis man som lærer kæmper imod ham, hvilket vores hovedperson uheldigvis gør.

"Class of 1984", er en genre-klassiker, og den bør da helt sikkert findes på hver en kult-nørds filmhylde!

Anmeldt af Kalle Marx, Esbjerg 4. september 2006
Den slemme ungdom!
Ret underholdende film der starter skrantende, men vokser undervejs og anvender udspekuleret og effektiv vold. Man er godt underholdt og involvereret i historien og de ivrigt grafiske situationer. En rigtig anarkistisk og sortseende 80'er film, der også er et sjovt vidne om frygten for punk-ungdommen dengang.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 15. januar 2006
Skolelærer med rundsav
Class of 1984 Forestil dig en krydsning mellem Death Wish II, The Exterminator med et drys Suspiria, så har du opskriften på en solid splatter-selvtægts film. De slemme drenge får i dén grad deres bekomst! Der er en fantastisk scene med en rundsav og en scene med en elev der gennembryder et ovenvindue der minder en hel del om en scene i Suspiria. Der er fantastisk underholdende. Er man til vigilante film er denneher en must-own.

Anmeldt af panergeneral, Sabro 12. september 2005
klasse vold -_-
endlig kommer den film som men så i biffen dag men var ung knægt her er klart tale om mega fee vold af 1 klasse folk der kan lide bande film skal eje den her film et kanon godt køb -_- mvh panergeneral

Ret din egen anmeldelse af Class of 1984 - klik her

Start en debat om filmen Class of 1984 - klik her

Start en debat om denne udgave af Class of 1984 - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45